Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βάλε disable και το DX11 απο τον catalyst να πάρεις κανένα score.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

έχεις φορτσάρει , χαλάρωσε λίγο!

Συγνώμη τι να τα κάνει κάποιος τα σκόρ όταν σαρώνει σε όλα ta games?

Και αφήνει πίσω την 580 για πλάκα 30 και 40%...

Κάρτα δεν έχω, ακόμα, αλλά μάτια έχω και βλέπω τι κάνει η 7970 στα χέρια των παιδιών στο Thelab.

Μην σπαμάρεις εδωμέσα για Kepler, και τα ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ της Nvidia...

κάτσε να βγεί to Kepler και ανοιξε thread Tahiti vs Kepler, έως τότε πάρε 7970 ή αρκέσου στην 580 και τη σκόνη της ΑΜD..... :-D ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά seriously σταματήστε να γράφετε με τεράστια, bold γράμματα και δε ξέρω εγώ τι άλλο καταντάει εκνευριστικό...

διαθεσιμότητα-έστω και μικρή Ελλάδα πότε να περιμένουμε και επίσης πότε στο περίπου είπαμε θα βγει η 7950??

παιδιά seriously σταματήστε να γράφετε με τεράστια, bold γράμματα και δε ξέρω εγώ τι άλλο καταντάει εκνευριστικό...

διαθεσιμότητα-έστω και μικρή Ελλάδα πότε να περιμένουμε και επίσης πότε στο περίπου είπαμε θα βγει η 7950??

έχεις δίκιο, αλλά ο Τιτανοτεράστιος σκάει μέσα και τα κάνει όλα ********λο κάθε φορά... ^_^

όχι ότι έχω κάτι με το παλικάρι αλλά είναι τυφλωμένος από το πάθος για την πράσινη! :-D

Ρε παιδιά ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TESSELLATION?

Στο google δεν λέει τίποτα.Αν μπορείτε εξηγήστε μου εσείς.

κανει τις επιφάνειες όπως είναι βράχια κλπ να φαίνονται ανάγλυφες και πιο "τρισδιάστατες".

και στα υφάσματα κάνει πολύ δουλειά.

Γενικά είναι κάτι καλό αλλά με μέτρο, δηλαδή αμα κανεις tesselate επίπεδες επιφάνειες (π.χ. ένα παρκε) απλά χάνεις απόδωση χωρίς να βλέπεις τίποτα.

Πουθενά δεν χρησιμοποιείται σωστά το Tessellation, σε κανένα παιχνίδι.

Για να χρησιμοποιηθεί σωστά θα πρέπει να βγούνε οι νέες κονσόλες(Ps4/Xbox720).

Σωστή χρήση του Tessellation θα σήμαινε να μην υπάρχει pop-up για παράδειγμα..

Παντως σε μεγαλο Πλαισιο φιλος μου παρηγγειλε 7970 και θα του την φερουν μεθαυριο Σαββατο .Ειχε μεσο ομως οπως ισχυριζεται ...

Καλα προφανως τα καταστηματα δεν παιρνουν τις καρτες 9/1 το πρωι. Απλα δεν πουλανε υποτιθεται πριν τις 9. Ποσο? 570?

Παντως σε μεγαλο Πλαισιο φιλος μου παρηγγειλε 7970 και θα του την φερουν μεθαυριο Σαββατο .Ειχε μεσο ομως οπως ισχυριζεται ...

χαχα σε αυτή τη χώρα έχουμε φτάσει να χρειαζόμαστε μέσο για να αγοράσουμε πράματα των 600 ευρώπουλων.. :P ..φανταστείτε σε άλλα πράματα τι γίνεται...

πάντως πέρα απο την πλάκα, αν παραλάβει το Σάββατο πες του να ανεβάσει καμιά φώτο και κανά bench εδώ, έτσι για να γουστάρουμε :D

στο thelabgr τις έχουν εδώ και μέρες, με πολύ υλικό benches

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/sapphire-hd7970-protes-entyposeis-metriseis-103617.html

:-)

ναι το ξέρω, αλλά εγώ θέλω εδώ...στο insomnia(δηλωμένο φανμποι του φορουμ :P)

χαχα σε αυτή τη χώρα έχουμε φτάσει να χρειαζόμαστε μέσο για να αγοράσουμε πράματα των 600 ευρώπουλων.. :P ..φανταστείτε σε άλλα πράματα τι γίνεται...

πάντως πέρα απο την πλάκα, αν παραλάβει το Σάββατο πες του να ανεβάσει καμιά φώτο και κανά bench εδώ, έτσι για να γουστάρουμε :D

Δεν εχει και αδικο ,εγω που ρωτησα ετσι απο περιεργεια μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν για προπαραγγελια παντως.Θα του πω παντως .

Ρε παιδιά ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TESSELLATION?

Στο google δεν λέει τίποτα.Αν μπορείτε εξηγήστε μου εσείς.

Εχει να κανει με τη γεωμετρια των 3D αντικειμενων που ζωγραφιζει η καρτα.

Στην ουσια αυτο που συμβαινει ειναι να υπολογιζονται πιο πολλα σημεια βρικοντας ενα pattern που επαναλαμβανεται σε μια επιφανεια !

Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να εχει μεγαλυτερη λεπτομερια και να ειναι πιο ωραιο στο ματι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...