Prospector8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τι θελει να πει ο ποιητης?? Οτι τι?? Μαγειρευω τα αποτελεσματα μου? Ουτε μια φορα δεν το εχω κανει αυτο και παντα θελω να δειχνω την αληθεια με αποδειξεις. Παντα το κανω αυτο. Αλλος μιλαει και στεκεται παντα στα λογια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Έλα ρε τώρα, ασχολείσαι με τον saiz που αγνοεί επιδεικτικά τον όρο «αντικειμενικότητα». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 διακοπες στην χολεγανδρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τι λεει,θα ανεβασεις κανα bench του metro no SSAA no Tess,να δουμε τι ψαρια πιανεις και εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τι λεει,θα ανεβασεις κανα bench του metro no SSAA no Tess,να δουμε τι ψαρια πιανεις και εσυ? τσιπουρες! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Οτι ναναι... Δηλαδη στο τεστ με τον 6300 με συμφερε να εχει 2fps διαφορα απο τον επεξεργαστη μου για να δειξω ποσο γαματος cpu ειναι ο 6300?! Αυτο με κανει Amd fanboy με intel cpu..Sigh... Saiz logic... Εγω φταιω που ασχολουμαι... Δειξε εσυ bench σου στο μετρο με οποιες ρυθμισεις θες,και σου ανεβαζω βιντεακι στο youtube μια προς μια κινηση μου οτι εκανα το ιδιο τεστ με το δικο σου στα ΙΔΙΑ ρολογια (!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Οτι ναναι... Δηλαδη στο τεστ με τον 6300 με συμφερε να εχει 2fps διαφορα απο τον επεξεργαστη μου για να δειξω ποσο γαματος cpu ειναι ο 6300?! Αυτο με κανει Amd fanboy με intel cpu..Sigh... Saiz logic... Εγω φταιω που ασχολουμαι... Δειξε εσυ bench σου στο μετρο με οποιες ρυθμισεις θες,και σου ανεβαζω βιντεακι στο youtube μια προς μια κινηση μου οτι εκανα το ιδιο τεστ με το δικο σου στα ΙΔΙΑ ρολογια (!) θα ειχε ενδιαφερων να δουμε τι παιζει με αυτα που βλεπουμε απο τον ρωσσο,αλλα να ειναι σωστα και ετσι οπως τα δεινει αυτος...για να βγει σωστο το συμπερασμα εγω ας πουμε εχω μπουκαλι στα στοκ μου , αλλα ειμαι με στοκ 2500, και τα fps μου ειναι 65 στις ρυθμισεις που λες δηλ....οσα δεινει ο ρωσσος στον 2500...δεν ξερω αν εβαζα πιο δυνατη καρτα τι θα επερνα η αν εβαζα 8350 αν θα εβγαζα τα ιδια........! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 65 ειναι πολυ λιγα οποτε ναι μαλλον θα ειναι μπουκαλι. Η αληθεια ειναι οτι με κανεναν cpu δεν ετρεξα σε στοκ ρυθμισεις.. Μονο δοκιμασα την καρτα μου με τον 3570Κ στα 4.8Ghz και παλι εβγαλα 53fps.. Επρεπε να ειχα τσεκαρει και με στοκ ειναι η αληθεια θα κανω στο pc μου το βραδυ, αλλο ενα τεστ,στα 3.4ghz και βλεπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Φτάνει 4.8 ο δικός σου ? Μπράβο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ναι αμε,απλα ειμαι πανω απο 1.3V στο ρευμα και οι θερμοκρασίες ειδικα τωρα που μπηκε και το καλοκαιρι δεν ειναι και οι καλυτερες.. Μαλλον εχω πεσει σε καλο κομματι γιατι στα 4.5Ghz που τον εχω 24/7 θελει μονο 1.2V Και στο gaming max temp 55°C με corsair A70.Πιστευω ανετα θα τον αφηνα στα 4.8 με μια noctua ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλά εγώ τσιμπάω 1.32V για 4.5 Λολ Ευτυχώς η H60 2013 Edition είναι καλή και κρατάει τα Temps γύρω στους 55C εν ώρα gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 65 ειναι πολυ λιγα οποτε ναι μαλλον θα ειναι μπουκαλι. Η αληθεια ειναι οτι με κανεναν cpu δεν ετρεξα σε στοκ ρυθμισεις.. Μονο δοκιμασα την καρτα μου με τον 3570Κ στα 4.8Ghz και παλι εβγαλα 53fps.. Επρεπε να ειχα τσεκαρει και με στοκ ειναι η αληθεια θα κανω στο pc μου το βραδυ, αλλο ενα τεστ,στα 3.4ghz και βλεπουμε.. ο ιδιο θα σου βγαλει γιατι εκει παιζει η καρτα σου,το μπουκαλι ξεκιναει πανω απο τα 60-65fps(stok 2500, ισως λιγο παραπανω ο 3570κ) κλοκαρα και την καρτα απο 65fps πηγα στα 67 οσο και να κλοκαρω παραπανω δεν παει, εχει ταβανι στα 67.....τουλαχιστον στα στοκ του,αλλα το μπουκαλι εχει ξεκινησει απο τα στοκ της καρτας μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εμ, δεν αφήνουμε τέτοιους επεξεργαστές στοκ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εχει ενα δικιο ο απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 μακακια δεν το ειχα προβλεψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα