Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιταξτε,οτι θα ημασταν μπροστα απο τους Amd νομιζω το γνωριζαμε,αλλα να ειναι η διαφορα μας 2fps με διαφορα χρηματων cpu 90€ νομιζω κανεις δεν το περιμενε.. Qsis πιστευω οτι ο cpu σου θα ηταν μπροστα μονο στα cpu intensive παιχνιδια,στα αλλα θα ειχατε τουλαχιστον τα ιδια fps με την διαφορα ομως οτι ο αλλος πληρωσε αρκετα λιγοτερα για τον phenom.. Κατι αλλο for the records,στον 6300 εκανα το ιδιο τεστ με 7870xt και εβγαλε Average 49fps.. Και του την ειχα βρει εγω για τον φιλο μου στα 210€ απο γαλλικο αμαζον... Μα ποσο ΔΙΑΜΑΝΤΙ αυτη η καρτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά ότι θα ήταν υπερβολή το Bench του Site ήταν σίγουρο..

Ούτε ο Core2Duo τέτοιες διαφορές, απλά το σίγουρα είναι ότι η Intel βρίσκεται μπροστά έστω και για λίγο.

με την διαφορα ομως οτι ο αλλος πληρωσε αρκετα λιγοτερα για τον phenom..

το 2010 η διαφορα ηταν απο 20-30 ευρω (και δεν ειχαμε και πιο ακριβες μητρικες στο chipset μου)

στη συνεχεια οι phenom εγιναν πιο οικονομικη λυση

Δεν είχε πάντως τη χρηματική διαφορά που είχε ο 920, ο 750 ήταν πολύ καλό vfm για τα δεδομένα της intel

Οχι Φανη,δεν τον ειδα καθολου το Σ/Κ,σορυ. Οταν παω θα σου στειλω μνμα.

Αμα ηταν τοσο μικρη η χρηματικη διαφορα,παω πασο. Παντως θεωρουσα αξιοπιστα τα αποτελεσματα του ρωσου. Μλκια...

o ρωσσος λεει οτι το ξυλο πευτει μετα τα 50fps οποτε θελει πιο δυνατη καρτα η oc του κερατα

παντως αν κρινω απο τον phenom ειναι σωστος

metroproz_zpsbcffffdc.jpg

ο ρωσσος που λετε με τι καρτα δοκιμαζει; 

edit α titan .. μα καλα πώς ειναι δυνατον να κοβει τετοια καρτα τοσο πολυ ενας επεξεργαστης και μαλιστα 8πυρηνος; 

τωρα σοβαρα θελω να δω και  fx απο prospector.. 

μουφα η τατι, στο δικο μου επεξεργαστη ενα 35% παραπανω δινει (με underclocked καρτα απο τη μερια μου κιολας)  και κανει τα 3πλασια χρηματα 

τς τς τς..  -_- 

ο ρωσσος που λετε με τι καρτα δοκιμαζει; 

edit α titan .. μα καλα πώς ειναι δυνατον να κοβει τετοια καρτα τοσο πολυ ενας επεξεργαστης και μαλιστα 8πυρηνος; 

τωρα σοβαρα θελω να δω και  fx απο prospector.. 

ο prospector.. ειναι και ψηλο χουντικος οποτε μην περιμενεις και το πιο αξιποιστο :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...