Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 AMDάκιας to the bone είσαι εσύ συγκεκριμένα αλλά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 AMDάκιας to the bone είσαι εσύ συγκεκριμένα αλλά οκ. είπα το αντίθετο; πάντως δεν μπορείς να πεις ο Παππούς (1090τ) έχει ακόμα αρκετά ψωμιά να φάει. (anyway από Q4 σε βλέπω και εσένα κατακόκκινο, τουλάχιστον στα γραφικά.) Η επιλογή της AMD να μην κάνει καν refresh/rebrand την σειρά 7 σε 8 στα desktop, σημαίνει ότι μπορεί τα νέα να είναι πιο κοντά στο q3 από ότι στο q4. Όσοι είστε έτοιμοι για αγορά και περιμένετε κάποιο price drop μέσα στις επόμενες μέρες δεν ξέρω αν θα έρθει γιατί (ειδικά Αμερική) έχει ξεπουλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Σε γραφικά θα ξαναγίνω σίγουρα κόκκινος αφού όπως έχω ξαναπεί, πάω εναλλάξ στις κάρτες, τώρα κόκκινο επεξεργαστή δεν παίζει να βάλω εκτός και αν βγει ο παλιός FX σε νέα έκδοση και τσακίσει την Intel στα πάντα κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εχω μια απορια. Για 8350 και CF με 2 7970 τι τροφοδοτικο χρειαζομαι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ένα καλό 750άρι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ωραιος! Τσακ μπαμ. Καποιο σαν Site: http://www.skroutz.gr/s/322735/Corsair-Enthusiast-Series-TX750-V2-80Plus-Bronze.html">αυτο δηλαδη?? Ξερεις αν εχει οντως 4x6+2pin? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ναι, έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πολυ ωραιος. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Και εφτασαν τα αποτελεσματα για τους επεξεργαστες 3570Κ,Αmd 6300 και Phenom 955BE !!! Και υπαρχουν εκπληξεις... Το λοιπον.. Τα τεστ εγιναν στην 7950 στοκ 925/1250 με drivers και στα τρια pc τους 13.5 beta 2. Οι ρυθμισεις του Benchmark για το Metro Last Light ηταν : Dx11,1920x1080,Quality:Very High,TF:x16,Motion Blur: Normal,No SSAA,No Tesselation (ιδιες ρυθμισεις με του ρωσου δλδ)... Και εχουμε τα εξης αποτελεσματα : Intel 3570K 3.8Ghz AMD 6300 3.8ghz 2400NB AMD Phenom 955BE 3.8Ghz 2600NB Sorry για την ποιοτητα των 2 τελευταιων φωτογραφιων αλλα τραβηχτηκαν απο κινητο. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 παιζει μεγαλο ρολο ο επεξεργαστηρας στο συγκεκριμενο παιχνιδι, εγω δηλαδη με ιδιες ρυθμισεις ειμαι στα 50 fps , αλλα με αρκετα υψηλοτερα ρολογια στη καρτα , το μονο "κοινο" ας το πουμε ειναι οτι εχω κι εγω cpu στα 3.8 , αλλα αν κανω τα μαθηματικα μου και υπολογισω τι θα γινοταν στα ιδια ρολογια καρτας θα κονταροχτυπιομουν με τον συγχρονο μου phenom , τους αλλους 2 δε θα τους επιανα βεβαια ταιζοντας αναβολικα το hardware μου μπορω να ειμαι κοντα σε συχρονους στοκ επεξεργαστες , οποτε καλα ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Qsis εβαλες Tesselation. Tα τεστ εγιναν χωρις Tesselation.. Μια χαρα θα εισαι και εσυ με τις ρυθμισεις που ειπα. Βαλτο μια και εσυ 925/1250 χωρις tesse και χωρις SSAA και θα δεις οτι θα βγαλεις σχεδον τα ιδια αποτελεσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ξανατρέξε τα Test με 2 Run τουλάχιστον για να δούμε πραγματικές διαφορές στα Min FPS και αν υπάρχουν. Γενικά πάντως ο 3570K είναι μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 αα ακυρο , νομιζα οτι εχεις tessellation (ssaa δεν εχω ετσι κι αλλιως, οι παραπανω ρυθμισεις ειναι αυτες που παιζω , δηλαδη και tessellation) καλα αν γυρισω σπιτι και παω στο σταθερο μου θα δουμε , αλλα το ερωτημα ειναι ιδια με ποιον απο ολους θα βγαλω; με τον i5 ή τον phenom? edit, λοιπον απο περιεργεια και μονο ανεβηκα σπιτι να δω τι παιζει, απο οτι βλεπω παιζω μπαλιτσα με τον i5 που κανονικα μπορει να ανεβει αρκετα πιο ψηλα απο μενα που κινουμαι κοντα στο οριο για καθημερινη χρηση του επεξεργαστη μου (καλο παντως ειναι οτι με ιδια συχνοτητα ειμαστε κοντα ) μου κανει εντυπωση παντως που ο phenom ειναι τοσο πισω και βασικα αισθανομαι και λιγο δικαιωμενος που δεν τον πηρα τοτε (ηταν μικρη η μεταξυ τους διαφορα , με λιγες 10αδες επιπλεον ευρω πηρα τον i5 μου ) λυσσαξτε intel fanboys :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ήθελα να 'ξερα ποιος αμφέβαλλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα