Millennium Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 επειδη αυτο ξερουν intel και nvidia Αυτοί πες οτι δικαιολογούνται γιατί δεν το ψάχνουν τόσο.Οι υπόλοιποι που έχουν (κυρίως) μικρότερα budget και ασχολούνται και πάλι συνεχίζουν να τις προτιμούν είναι αδικαιολόγητοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darktraitor Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ολα για το χρήμα στις μέρες μας ειδικά η ιντελ ειμαστε καλύτεροι και παπαρια μεντολες όταν στην τηλεόραση στης διαφήμισης ακούς ΤΟΣΙΜΠΑ λάπτοπ με ιντελ ι5 και στον δρόμο βλέπεις φορτηγά με ιντελ φυσικά όλοι να πανε εκεί όχι πως είναι και καλύτερο όμως...δυστυχώς η amd έχασε πόλλυ πεδίο στο marketing γιατί δεν είχε διαφημίσεις και πρωτοδιαφιμιζε την amd στα ράλι αλλά απο το q4 2013 και μετά θα τους θερίσει όλους οι λόγοι είναι πσ4/720 και λάπτοπ σιγα σιγά μπαίνουν amd CPUs kai gpus tablets κτλπ ήρθε η ώρα η amd να δώσει φως στον ορίζοντα Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Dude... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 iPod σου λέει μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 στο μυαλο του μεσου αγοραστη περνανε πολλα πραγματα για την αγορα του,οπως η απροβληματιστη συμπεριφορα,PHYSIX,sli,για καποιους καλυτερη εικονα +1 χρονο κυκλοφωρουν οι 7000, και πριν λιγους μηνες καταφεραν να παιζουν απροβληματιστα,οχι παντα, αλλα σαφως βελτιωμενοι drivers το cf παραμενει απαραδεκτο το physix,οκ μπορει σε εσας να μην φαινεται κατι αξιoλογο,αλλα γιατι να μην το εχω,υπαρχουν καποια παιχνιδια που αξιζει, px..boderland τα fps δεν ειναι το μοναδικο κριτιριο! οσο για amd cpu,καληνυχτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ναι ολα αυτα εχουν στο μυαλο τους οι αγοραστες, γιατι το χουν ψαξει πολυ το πραγμα , πριν πεσουν για υπνο αναρωτιουνται αν το sli τελικα ειναι καλυτερο απο το cf επισης γραφηματα που μου λενε οτι αν ειχα i7 θα εβγαζα διπλασια fps ξερεις πού τα γραφω.. ας μπεντσαρει οποιος θελει το μετρο να δουμε αν αυτες οι βλακειες συμβαινουν στη πραξη εγω ποσταρισμενο το εχω το δικο μου (edit βεβαια τωρα που ξαναβλεπω το δικο μου επεξεργαστη τον εχει αρκετα ψηλα , αλλα και παλι δε το πιστευω οτι εχω τετοιο προβαδισμα απο τους amd ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αμάν στο Μετρό η AMD..Με κάτι τέτοια καταλαβαίνουν μερικοί γιατί λέμε ότι με Intel είσαι καλυμένος σε όλα τα παιχνίδια.. Από ότι βλέπω πάντως ζητάει Ghz το παιχνίδι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αφού το παν οι ρώσσοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 στο μυαλο του μεσου αγοραστη περνανε πολλα πραγματα για την αγορα του,οπως η απροβληματιστη συμπεριφορα,PHYSIX,sli,για καποιους καλυτερη εικονα +1 χρονο κυκλοφωρουν οι 7000, και πριν λιγους μηνες καταφεραν να παιζουν απροβληματιστα,οχι παντα, αλλα σαφως βελτιωμενοι drivers το cf παραμενει απαραδεκτο το physix,οκ μπορει σε εσας να μην φαινεται κατι αξιoλογο,αλλα γιατι να μην το εχω,υπαρχουν καποια παιχνιδια που αξιζει, px..boderland τα fps δεν ειναι το μοναδικο κριτιριο! οσο για amd cpu,καληνυχτα! Πάλι τα ίδια; Απλά όποιο game δεν είναι multithreaded πάει καλύτερα σε Intel και όποιο είναι, σε AMD. Για να μην πούμε για το πλεονέκτημα της AMD στα Minimum FPS σε πολλά games... Για να μην πάμε στο θέμα video encoding, zipping, streaming, multiprocessing... Γενικα: INTEL 8-thread>AMD 8-thread>INTEL 4-thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ρε είναι Weak η AMD για games λέμε, δες διαφορά.. Στο Crysis 3 η Intel παραμένει μπροστά, η AMD στο Metro είναι μόλις κάτι χιλιόμετρα πίσω.. Άσε που το παράδειγμα είναι ότι να 'ναι, Medium Quality και noAA. Μέχρι και ο Atiman που δουλεύει στην AMD, φοράει Intel CPU.. Nuff said Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ρε είναι Weak η AMD για games λέμε, δες διαφορά.. Στο Crysis 3 η Intel παραμένει μπροστά, η AMD στο Metro είναι μόλις κάτι χιλιόμετρα πίσω.. Άσε που το παράδειγμα είναι ότι να 'ναι, Medium Quality και noAA. Μέχρι και ο Atiman που δουλεύει στην AMD, φοράει Intel CPU.. Nuff said 4-threaded ιντελ δεν θα αγόραζα με τίποτα. ripbot264 με τον 1090τ είμαι καλύτερος από 3570 στην ίδια συχνότητα. Όσο για τα games, το παραμύθι τελειώνει με τις νέες 8-core κονσόλες, 4-threaded cpu=τέλος. +AMD cpu optimizations, και όχι αυτό που συμβαίνει τώρα όπου ΟΛΑ τα προγράμματα/games φτιάχνονται με INTEL compilers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Στο Ripbot264 λέει.. Χαχαχαχα Ρε Savaki, μας δουλεύεις τώρα ; Είσαι πολλά μίλια πίσω από τον 3570, ακόμα και από τους πρώτους i5.. Τα 4 Cores έχουν ψωμιά ακόμα, σε 2-3 χρονάκια θα σε αναγκάσουν οι κονσόλες για 8-core, αλλά το θέμα είναι να 'ναι σωστός 8-core με Intel πυρήνες μιας και η AMD κατά πάσα πιθανότητα τα έχει παρατήσει με τους CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 στο μυαλο του μεσου αγοραστη περνανε πολλα πραγματα για την αγορα του,οπως η απροβληματιστη συμπεριφορα,PHYSIX,sli,για καποιους καλυτερη εικονα +1 χρονο κυκλοφωρουν οι 7000, και πριν λιγους μηνες καταφεραν να παιζουν απροβληματιστα,οχι παντα, αλλα σαφως βελτιωμενοι drivers το cf παραμενει απαραδεκτο το physix,οκ μπορει σε εσας να μην φαινεται κατι αξιoλογο,αλλα γιατι να μην το εχω,υπαρχουν καποια παιχνιδια που αξιζει, px..boderland τα fps δεν ειναι το μοναδικο κριτιριο! οσο για amd cpu,καληνυχτα! Τα χουμε πει ρε. Οπου βλεπεις intel-amd 40 fps διαφορα το bench ειναι ψευτικο και πουλημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Κοίτα, μπορεί να υπερβάλει λίγο αλλά μερικά games είναι Intel Compiled και έχουν μεγάλη διαφορά με την AMD όπως για παράδειγμα το Call Of Duty Black Ops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Χμμμ,ενδιαφερον.. Συντομα λεω να ποσταρω εδω αποτελεσματα απο το benchmark του Metro Last Light,με την 7950 μου σε 3570Κ,amd 6300 και amd 955 BE,ολα τα αποτελεσματα θα εχουν τα ιδια εννοειται settings,με το τελευταιο update που εχει βγει και επισης οι τρεις επεξεργαστες θα ειναι χρονισμενοι στα 3.8Ghz για να μην υπαρξει θεμα παραπανω χρονισμενου επεξεργαστη. Εχω feeling οτι τα αποτελεσματα δεν θα εχουν τοση μεγαλη διαφορα οσο βλεπουμε στην εικονα... Αν καποιος εχεις 8320/50 και 7950 μπορει να ποσταρει και αυτος,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα