Oroku Saki Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Εναλλάξ το πάω εγώ έτσι και αλλιώς, μία AMD, μία nVidia.. Εγω ομως AMD δεν εχω παρει ποτε και δεν θα παρω ΠΟΤΕ!! Μονο Nvdia παιρνω. Ευτυχως μεχρι να βγουν οι 800 δεν νομιζω να εχουν πολυ πιο απαιτητικα τα παιχνιδια ετσι ωστε να χρειαζεται αναβαθμιση . Ομως οταν βγουν οι νες καρτες της nvdia θα αλλαξω αμεσως τον 560 ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Εγω ομως AMD δεν εχω παρει ποτε και δεν θα παρω ΠΟΤΕ!! Μονο Nvdia παιρνω. Ευτυχως μεχρι να βγουν οι 800 δεν νομιζω να εχουν πολυ πιο απαιτητικα τα παιχνιδια ετσι ωστε να χρειαζεται αναβαθμιση . Ομως οταν βγουν οι νες καρτες της nvdia θα αλλαξω αμεσως τον 560 ti. παιρνε nvidia να σε κερναμε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μπααα, θα μοιράσει η πράσινη.. Intel > all όμως, τσάι και η πράσινη και η κόκκινη, τρολολολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μαγική σφαίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 H nvidia θα αργήσει πολύ, στο έγραψα και στο άλλο thread. Φαίνεται ότι πάμε για killing blow από AMD Q4. Να την πετάξεις τότε τη γυάλινη σφαίρα γιατί παραείναι θολή. Από τα πρωτόκολλα κατασκευής εξαρτάται πότε και τι θα μπορέσουν να κάνουν οι εταιρίες και δεν βλέπω καμία AMD να πηγαίνει σε 20nm τόσο νωρίς οπότε *yawn* για το αποτέλεσμα όπως και για τις επερχόμενες 770/780. Τώρα όσων αφορά οποιοδήποτε "killing blow" ακόμα το περιμένω από πλευράς AMD έναντι NV στις desktop GPU. Μπορεί αμφότερες εταιρείες να πουλάνε πλέον λιγότερες GPU αλλά όταν η NV καταφέρνει να ξεπουλάει έχοντας τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές της έναντι του ανταγωνισμού, τότε η AΜD έχει σαφέστατα image problem στον μέσο αγοραστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 , τότε η AΜD έχει σαφέστατα image problem στον μέσο αγοραστή. αυτο ειναι το μονο βεβαιο με τη συγκεκριμενη εταιρεια ειδικα αν ο μεσος αγοραστης σκεφτεται σαν τον οροκουσακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ο μέσος αγοραστής δεν έχει ούτε καν 560Ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ο μεσος αγοραστης καρτων , αυτος που ενδιαφερεται για το τι καρτα εχει στο μηχανημα του εστω και λιγο εκει νομιζω οτι απευθυνονται περισσοτερο οι εταιρειες και φυσικα δε μιλαμε μονο για τις high end του χθες ή του σημερα, αλλα και για πιο οικονομικες καρτες που θα παρει ο οποιοσδηποτε για να παιξει και κανα παιχνιδακι η αντιληψη της πλειοψηφιας ειναι οτι η nvidia ειναι η καλυτερη (και φυσικα η ιντελ στους επεξεργαστες ) η amd στα ματια του κοσμου δεν ειναι και οτι καλυτερο δικαια ή αδικα ετσι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Περίεργο γιατί με τους τελευταίους άσχετους που έχω μιλήσει, όλοι λέγαν πάρε AMD γιατί η Intel έχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 αυτο το ακουω πρωτη φορα στη ζωη μου αν και υπαρχουν και περιπτωσεις που οι ιντελ ηταν οντως πιο ζεστοι απο τους αντιστοιχους amd (πχ οι i5 της εποχης μου κοντρα στους phenom2 ) ισως πηρε κατι το αυτι τους για τα θεματα που ειχαν οι ivy , αλλα δεν ειναι εκει το θεμα , το θεμα ειναι οτι αν βγεις εξω και πιασεις ενα χ αριθμο ατομων που θελουν να φτιαξουν pc οι περισσοτεροι θα θελουν να ειναι σε intel και nvidia , ακομα και αν το πληρωσουν πιο ακριβα ή παρουν κατι χειροτερο σε σχεση με αυτο που θα μπορουσαν διαφορετικα να παρουν εγω κυνηγουσα ατομο που δεν ηθελε να χαλασει πολλα λεφτα να παει σε καποιον amd και οχι καποιον i3 (και ειναι τελικα ευχαριστημενος παρα τις αρχικες φοβιες του ) δεν ξερω αν υπαρχει μια ταση αλλαγης αυτου του κλιματος, ομως στη τελικη οι πωλησεις μιλουν απο μονες τους, ειδικα στους επεξεργαστες.. και ειναι παραλογο γιατι στις πιο οικονομικες κατηγοριες οι amd θα επρεπε να σαρωνουν, δε το κανουν ομως γιατι δεν εχουν περαση στο κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Πρόσφατα έφτιαξα PC σε φίλο και του έλεγα συνέχεια να πάρει AMD(Γιατί δεν έβγαινε το Budget για έστω καλό i5), και όμως αυτός ήθελε Intel ντε και καλά, χωρίς να έχει ιδέα τώρα έτσι.. Τελικά του κότσαρα τον FX6300 και ησύχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ε αυτο σου λεω, ειδικα σε οικονομικα συστηματα ειναι παραλογος ο κοσμος να πεις οτι θες high end και εχεις το χρημα και βαζεις κατω τα benchmark και μπορεις να παρεις το καλυτερο να πω παει στο διαολο παρε ο,τι θες , αλλα οχι οταν εισαι σφιχτος και ο περισσοτερος κοσμος αυτο που σιγουρα δεν κανει ειναι να εχει pc του 1.5 χιλιαρικου . εκει η amd θα επρεπε να σαρωνει, αλλα δεεε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ρε δεν έχει ιδέα σου λέω, απλά του ''καθόταν'' καλύτερα το όνομα Intel.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 επειδη αυτο ξερουν intel και nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darktraitor Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αποτελεί φανμποισμο μόνο και μόνο amd και ξερω ψωμί Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα