Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προς το παρον τεντωσα λιγο τα καλωδια τροφοδοσιας. Μια φωτο παρακατω που πιστευω φαινεται το τι γινεται. Επισης, η φωτο παραπανω ναι μεν δειχνει την gigabyte αλλα οχι ακριβως αυτη που εχω. Εμενα εχει και ενα σιδερακι καθετα στη καρτα και καλα για να μη bendαρει.

20130510162206.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μηπως απλα δεν ειναι ευθυγραμμισμενη σωστα η μητρικη με το pci slot του κουτιου; 

και δε καταλαβα, αυτη η φωτο ειναι δικη σου ή οχι; 

η καρτα σου ετσι ακριβως δεν ειναι κι εσενα ; (οπως ειναι και η δικη μου ) 

Ναι η φωτο είναι δικη μου. Λογικα ίδιες ειναι. Εσενα περιπου στο 70% του μηκους της εχει ενα καθετο λαμακι;; δε ξερω τι μπορει να ηινεται. Απλα μου κάνει εντυπωση γιατι οταν το κουτι ειναι κατω η καρτα ειναι μια χαρα και οταν ειναι ορθιο αρχιζει να γερνει...τι να πω. .παντως ειναι πολυ βαριά καρτα. Ισως φτιαξω κανα σωλημακι κοντρα.

εμενα ειναι αυτη που σου εβαλα στη προηγουμενη σελιδα . στη ξαναβαζω 

ειναι ακριβως η ιδια ψυκτρα με τη δικη σου , δεν υπαρχει καμια διαφορα 

IMG_20130404_155029_zps6a9c1372.jpg

΄Ασχετο με το θέμα, αλλά εύγε για τα νοικοκυρόπαιδα. ΄Ανετα, καθαρά κουτία χωρίς τόνους μούφας/σκόνης και καλωδιοσαλάτες :-)

λοιπον ανεβασα ενα βιντεακι για να δειξω τι γινεται με τη gigabyte σε full stress και στη συνεχεια καθως παει  σε κατασταση ηρεμιας (ακουγεται χαρακτηριστικα  το  πατημα του esc απο το furmark) 

βεβαια ειναι βιντεο απο κινητο, οποτε οποιος καταλαβε καταλαβε.. το κολλαω και αρκετα κοντα παντως , το παω και στο υψος του χρηστη γενικα οι θορυβοι μπορει να ακουστουν παραπανω απο το κανονικο , αλλα οκ δεν εχω κανα high tech μικροφωνο 

δεν ειναι και ο,τι πιο ρεαλιστικο , αλλα ισως δωσει μια ιδεα (και φυσικα δεν υπαρχει μονο η καρτα στο κουτι μου εχω φουρφουρια μπολικα , αλλα κοιταζω το τελικο αποτελεσμα απο κει που καθομαι ) 

Τι έπρεπε να προσέξω στο βιντεάκι?

To jumbo να απογειώνετε LOL :P Το furmark είναι και λαλακισμένο μέσο σύγκρισης για κάθε κάρτα γραφικών.

Βασικά ήθελα να αποτυπώσω τον ήχο και τη διαφορά idle/full stress, αλλά με μικρόφωνο κινητού να καταγράφει ήχο είναι λίγο αποτυχία

Παραείναι ευαίσθητο, πχ το κλικ του πληκτρολογίου ακούγεται αρκετά δυνατά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...