Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Προς το παρον τεντωσα λιγο τα καλωδια τροφοδοσιας. Μια φωτο παρακατω που πιστευω φαινεται το τι γινεται. Επισης, η φωτο παραπανω ναι μεν δειχνει την gigabyte αλλα οχι ακριβως αυτη που εχω. Εμενα εχει και ενα σιδερακι καθετα στη καρτα και καλα για να μη bendαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 μηπως απλα δεν ειναι ευθυγραμμισμενη σωστα η μητρικη με το pci slot του κουτιου; και δε καταλαβα, αυτη η φωτο ειναι δικη σου ή οχι; η καρτα σου ετσι ακριβως δεν ειναι κι εσενα ; (οπως ειναι και η δικη μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ναι η φωτο είναι δικη μου. Λογικα ίδιες ειναι. Εσενα περιπου στο 70% του μηκους της εχει ενα καθετο λαμακι;; δε ξερω τι μπορει να ηινεται. Απλα μου κάνει εντυπωση γιατι οταν το κουτι ειναι κατω η καρτα ειναι μια χαρα και οταν ειναι ορθιο αρχιζει να γερνει...τι να πω. .παντως ειναι πολυ βαριά καρτα. Ισως φτιαξω κανα σωλημακι κοντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 εμενα ειναι αυτη που σου εβαλα στη προηγουμενη σελιδα . στη ξαναβαζω ειναι ακριβως η ιδια ψυκτρα με τη δικη σου , δεν υπαρχει καμια διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 ΄Ασχετο με το θέμα, αλλά εύγε για τα νοικοκυρόπαιδα. ΄Ανετα, καθαρά κουτία χωρίς τόνους μούφας/σκόνης και καλωδιοσαλάτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 καλα το δικο μου δεν ειναι και υποδειγμα, αλλα οκ δεν εχω μακαρονια μες στη μεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 λοιπον ανεβασα ενα βιντεακι για να δειξω τι γινεται με τη gigabyte σε full stress και στη συνεχεια καθως παει σε κατασταση ηρεμιας (ακουγεται χαρακτηριστικα το πατημα του esc απο το furmark) βεβαια ειναι βιντεο απο κινητο, οποτε οποιος καταλαβε καταλαβε.. το κολλαω και αρκετα κοντα παντως , το παω και στο υψος του χρηστη γενικα οι θορυβοι μπορει να ακουστουν παραπανω απο το κανονικο , αλλα οκ δεν εχω κανα high tech μικροφωνο δεν ειναι και ο,τι πιο ρεαλιστικο , αλλα ισως δωσει μια ιδεα (και φυσικα δεν υπαρχει μονο η καρτα στο κουτι μου εχω φουρφουρια μπολικα , αλλα κοιταζω το τελικο αποτελεσμα απο κει που καθομαι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Τι έπρεπε να προσέξω στο βιντεάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Τι έπρεπε να προσέξω στο βιντεάκι? To jumbo να απογειώνετε LOL Το furmark είναι και λαλακισμένο μέσο σύγκρισης για κάθε κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Βασικά δεν αποτελεί μέσο σύγκρισης, αλλά μέσο σταθερότητας(παπάρια δηλαδή αλλά οκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ποιό jumbo.Εδώ έπρεπε να βάλει furmark και να βάλει το κινητό δίπλα για να ακουστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Βασικά ήθελα να αποτυπώσω τον ήχο και τη διαφορά idle/full stress, αλλά με μικρόφωνο κινητού να καταγράφει ήχο είναι λίγο αποτυχία Παραείναι ευαίσθητο, πχ το κλικ του πληκτρολογίου ακούγεται αρκετά δυνατά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 AMD Expands Never Settle Reloaded Program Again: Launches Level Up Bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πολυ καλη αποζημιωση για την 7990. Ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ωραία, περιμένω και το Tomb Raider να μου έρθει (εις διπλούν πάλι), όπως έγινε και με το Far Cry 3 Blood Dragon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα