Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με την AMD οι 7850/7870 θa είναι λίγο πιο κάτω από 6950/6970, αλλα λογικά τα clocks θα είναι καλύτερα. Οι τιμές των 7950/7970 δυστυχώς θε θα είναι συγκρίσιμες με τις τιμές τις τωρινής 6970. στα 450-600 ευρώ θα κυμαίνονται αυτές οι δυο το πιο πιθανό (το πλαίσιο πούλησε κάποιες 7970 στα 579 ευρώ ... frown.png)

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις καμια 6950 και να την ξεκλειδώσεις, οι 78xx λογικά θα βγούν σε κάνα μηνα οποτε μπορείς να περιμένεις και να δεις τι παίζει.

Ναι το σκέφτηκα και εγώ για την 6950,αλλά επειδη σκόπευα να την πειράξω και λίγο ίσως να εινε πιο safe για την 6970.

Μάλλον καλύτερα να περιμένω μεχρι τον επόμενο μήνα, αλλά δεν έχω υπομονή ^_^

Δημοσ.

http://www.techpowerup.com/158069/HD-7970-Setting-Benchmark-Records-With-Quad-CrossFireX-and-LN2.html

hd79703dmark.jpg

Αυτά είναι τα σκορ από τον τυπά με τις τέσσερις 7970, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του έπεσε σε... Cpu bottleneck και οι κάρτες δεν είχαν διαφορα άμα τις έτρεχε σε 1450 core η 1600-1700. Cpu bottleneck με τον Sandy Bridge-E κοντά στα 6 ghz. lol

Τουλάχιστον στο extreme preset έχει αρκετή διαφορα, όχι ότι θα πάρει κανεις μας 4 τέτοιες κάρτες... grin.png

Δημοσ.

Με κλειστο το tessellation κανω και εγω ρεκορ....

Ειναι παλαβομαρα αυτο που γινεται, αφηνουν την ΑΤΙ να περνει σκορια κλείνοντας το tessellation απο τον driver...

Για βαλτε tessellation να δουμε τα σκορια και το που θα ειναι σε σχεση με το FERMI.... :mrgreen:

Το KEPLER θα σκαβει την ασφαλτο

Δημοσ.

μμμ η 770 είναι, κάτωθι exclusive της 780

Moνο που ποσταρετε σε λαθος thread και εσυ και ο Pasxos...Γραψτε τα στο σωστο ωστε οταν βγουνε τα kepler να κανουμε μια ανασκοπηση ...

Δημοσ.

Πολύ σίγουρο σε βλέπω lol

x64 είναι κλειστό?

Και ο τυπάς τα έκανε τα test με tesselation, δεν υπάρχει νόημα να τρέχει χωρίς το 3D mark 11, και ο Shamino τα ίδια σκορ έπιανε.

Κάπου πρέπει να σταματάει η fanboy-λα και να αρχίζει η λογική.

Εδώ ο ίδιος ο k|ngp|n δηλωμένος fan της nvidia είπε

I am a fan of this kind of extreme overclocking always, no matter what brand motherboard or color card was used.

Great results guys, I'm sure a lot of hard work and time was spent here getting the #'s up. Gotta respect that. Hopefully NVIDIA will respond with something solid or I will be spending most of my summer at the beach

Το πρόβλημα με την Nvidia δεν είναι ότι το Kepler δεν θα "οργώνει". Αλλα το ποτε, αν πάμε καλοκαίρι και μετά με την ίδια λογική και το Tahiti refresh ΘΑ οργώνει τότε κάποιους μήνες μετά.

Δεν βγάζει νόημα αυτή η λογική. Όχι με τους ρυθμούς που κυλά η τεχνολογια.

Αλλα τι μιλάω εγώ, δεν ξέρω. Είναι εδώ όλα τα στελέχη τις Nvidia με νούμερα από τα benchmarks μήνες πριν την κυκλοφορία (Όχι του GK100, αλλα του GK104). Τουλάχιστον τα PR τις δουλεύουν πολύ καλά, από μυαλό ο consumer, τίποτα.

"NVIDIA ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΤΟ KEPLER ΟΡΓΩΝΕΙ, THE WAY IT'S MEANT TO BE PLAYED! ΣΟΥ ΛΕΩ Η 7970 ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ TESSELATION ΤΑ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΝΑ ΔΕΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Jen-Hsun Huang"

sigh.jpg

Tο Speculation για το GK104/GK100 να συνεχισει εδώ -> http://www.insomnia.gr/topic/431454-nvidia-kepler-28hp-tsmc/

Δημοσ.

Πολύ σίγουρο σε βλέπω lol

x64 είναι κλειστό?

Και ο τυπάς τα έκανε τα test με tesselation, δεν υπάρχει νόημα να τρέχει χωρίς το 3D mark, και ο Shamino τα ίδια σκορ έπιανε.

Κάπου πρέπει να σταματάει η fanboy-λα και να αρχίζει η λογική.

Εδώ ο ίδιος ο k|ngp|n δηλωμένος fan της nvidia είπε

[/color][/font]

μα ο shamino με κλειστο tessellation ετρεχε

Δημοσ.

Στην ΑΤΙ υπαρχει και εκμεταλευονται την τρυπα. Ενω βαζουν απο το game tessellation ON στο driver το βαζουν tessellation OFF...

Χαμος εχει γινει, θεμα χρονου να το αλλαξει το hwbot

Δημοσ.

Titanomaxe, παράξενο που δε το αναφέρει κανείς αυτό το ‘κλειστό tessellation’ στο kingpincooling ή στο http://www.techpowerup.com/158069/HD-7970-Setting-Benchmark-Records-With-Quad-CrossFireX-and-LN2.html ή στο http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=36941

Και γενικά μου παίρνει χρόνο όλο αυτό το ψάξιμο καθώς δε παρακολουθώ τα παραπάνω sites /forums

Θες να μας κατατοπίσεις λίγο από πού προκύπτει?

Δημοσ.

Ειναι κοινο μυστικο....

Ο Ελληνας overclocker που αναφερθηκε πιο πισω το αποκαλυψε...

Γεμισανε το internet με ΣΚΟΡ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ!!!

Με ανοιχτο το tessellation το 580gtx εχει την πρωτια !

Αλλα τι θα εκανε ο Shaminο για να σπρωξει τις καρτες τις εταιρείας που δουλευει ? :mrgreen:

Δημοσ.

Με κλειστο το tessellation κανω και εγω ρεκορ....

Ειναι παλαβομαρα αυτο που γινεται, αφηνουν την ΑΤΙ να περνει σκορια κλείνοντας το tessellation απο τον driver...

Για βαλτε tessellation να δουμε τα σκορια και το που θα ειναι σε σχεση με το FERMI.... :mrgreen:

Το KEPLER θα σκαβει την ασφαλτο

Δεν πα να τρίβει και το πιπέρι, ας έρθει πρώτα ο Σεπτέμβρης – Οκτώβρης - Νοεμβρης και τα λέμε….. (αν και μάλλον καλύτερα να περιμένουμε την 7980/8970 νωρίτερα θα έρθει)

:-D :-D

Γιατί μέχρι τότε το μόνο που θα κάνει η Nvidia είναι να τρώει σκόνη, με τη Σέσουλα!!! :devil: :devil: ^_^

Δημοσ.

Δεν πα να τρίβει και το πιπέρι, ας έρθει πρώτα ο Σεπτέμβρης – Οκτώβρης - Νοεμβρης και τα λέμε….. (αν και μάλλον καλύτερα να περιμένουμε την 7980/8970 νωρίτερα θα έρθει)

:-D :-D

Γιατί μέχρι τότε το μόνο που θα κάνει η Nvidia είναι να τρώει σκόνη, με τη Σέσουλα!!! :devil: :devil: ^_^

βάλε disable και το DX11 απο τον catalyst να πάρεις κανένα score.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ειναι κοινο μυστικο....

Ο Ελληνας overclocker που αναφερθηκε πιο πισω το αποκαλυψε...

Γεμισανε το internet με ΣΚΟΡ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ!!!

Με ανοιχτο το tessellation το 580gtx εχει την πρωτια !

Αλλα τι θα εκανε ο Shaminο για να σπρωξει τις καρτες τις εταιρείας που δουλευει ? :mrgreen:

Μιλάς με γρίφους αν θες δώσε ένα λινκ όχι μόνο για εμένα αλλά και για την υπόλοιπη κοινότητα του διαδικτύου. Ποιος το αποκάλυψε που δηλαδή ρωτάω.

Δημοσ.

Μιλάς με γρίφους αν θες δώσε ένα λινκ όχι μόνο για εμένα αλλά και για την υπόλοιπη κοινότητα του διαδικτύου. Ποιος το αποκάλυψε που δηλαδή ρωτάω.

εχω δωσει links πισω....ποτε δεν μιλαω με γρυφους!

Απλα ψαξε τις τελευταιες 10 σελιδες και θα το δεις...

Περιμενεις να στο πει ο Kingpin και ο shamino οτι παιδια τα score ειναι ελαφρως πειραγμενα ? Βασικα ολα τα score ειναι πειραγμενα ως ενα σημειο... αλλα αυτο που γινεται με την ΑΤΙ τωρα ειναι το κατι αλλο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...