phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Το μεγαλύτερο δέλεαρ είναι η άμεση διαθεσιμότητα. Κατά τ' άλλα τα 10€ αποτελούν πενιχρή έκπτωση, θα μπορούσε να την κατεβάσει λίγο ακόμα κατά τη γνώμη μου. Επίσης, για το 7950vs7970 το έχουμε εξαντλήσει το θέμα. Αν θες σώνει και καλά 7970, ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ναι σιγουρα αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα πουθενα. Και μεχρι να τη παραγγειλω απο καταστημα και να ερθει, θα τα εχω πιει σε μπυρες ενω με αυτη θα κατσω ενα βραδυ μεσα να σαπισω οποτε αλλα δεκα ευρω κατω, συνολο 20-30 ευρω φθηνοτερα. Οσο για την 7950, καθαρα ψυχολογικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ε τότε go for it. Απλά αν θες, κάνε κανα παζαράκι, δεν είναι κακό σε τέτοιες περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ειμαι πολυ κακος στα παζαρια και φαντασου εχω κανει και ενα καλοκαιρι στη λαικη αγορα του χωριου. χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ποιον driver προτηνουν οι ειδικοι?? 13.4 ή 13.5 (beta)??? Ρωταω γιατι σε καμια ωρα θα μπει πανω η καρτα και το ιντερνετ σημερα σερνεται. Οποτε για να μη καθομαι να benchαρω, να περασω κατευθειαν αυτον που θα δωσει το καλυτερο αποτελεσμα. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ο 13.5 beta 2 δίνει μια αύξηση στις επιδόσεις αλλά είναι beta, ενώ ο 13.4 είναι WHQL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μολις τελειωσα με το setup. Εβαλα τη καρτα στο απο κατω pcie x16 (3) και αυτο γιατι. Με το που μπηκε η καρτα επανω, κρεμασε απο το βαρος. Επομενως την εβαλα στο απο κατω ωστε να κανω αντιρυδα με μια πενα γραφης. Περασα τελικα τον beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Σε ποια μητρική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μολις τελειωσα με το setup. Εβαλα τη καρτα στο απο κατω pcie x16 (3) και αυτο γιατι. Με το που μπηκε η καρτα επανω, κρεμασε απο το βαρος. Επομενως την εβαλα στο απο κατω ωστε να κανω αντιρυδα με μια πενα γραφης. Περασα τελικα τον beta. EEEENA ΛΕΠΤΟ!!! πώς κρεμασε ρε συ αφου εχει τη σιδερια σε ολο το μηκος του pcb για να κραταει το βαρος... στο κουτι τη βιδωσες και στα 2 slots; ΥΓ ελπιζω να μη σου ξεκολλησε κανα pcie ΥΓ2 η καρτα σε κουτι οπου φαινεται το σιδερο που λεω , εχει ολο αυτο το πραγμα για να μη κρεμαει απο το βαρος, εσενα πώς σου κρεμασε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Asus sabertooth R2.0 σε corsair 400R. Μη φανταστεις οτι κρεμασε τρελα αλλα σιγουρα παραλληλα δεν ειναι. Με το που βαλω το κουτι ξαμπλα, ειναι οκ δηλαδη το pcb δε δειχνει να εχει παρει αλλα οταν το κουτι ειναι ορθιο, η καρτα σταματει να ειναι παραλληλη με το κουτι ας πουμε. Btw, δεν εχει καμια σχεση με μια προχειρη φωτο που κοιταω στο νετ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 εμενα οποια ταση κρεμασματος υπηρχε ηταν πριν βαλω τις βιδες (οπου τη κρατουσα με το χερι , δεν αφησα να πεσει το βαρος στο pci) μολις τη βιδωσα (και στα 2 slot εννοειται ) η σιδερια που λεω εκανε τελεια τη δουλεια της , ειναι απολυτα καθετη κι επειδη εχει βαρια ψυκτρα εχουν βαλει το συγκεκριμενο συστημα , μηπως κατι δεν ειναι σωστα συναρμολογημενο στη δικη σου ; ή ακομα χειροτερα μηπως εχει στραβωσει κανα pcie; για ψαξτο λιγακι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ναι θα το ψαξω και θα ανεβασω και φωτο. Σιγουρα τα pcie ειναι οκ. 2 στα 2 αποκλειεται και ποσο μαλλον που η μητρικη ειναι μιας εβδομαδας. Τωρα δεν ξερω απο θεμα συναρμολογησης τι γινεται. Οσες καρτες εχουν περασει απο τα χερια μου δεν ειχα δειξει τετοια συμπτωματα. Θα δουμε αργοτερα, προς το παρον χαζευω διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 απλα μου φαινεται κριμα να μην την εχεις στο γρηγορο pcie , γιατι θεμα κρεμασματος δε θα πρεπε να παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Νομιζω τα pcie ειναι ιδια (τα συγκεκριμενα). Καπου παει το μυαλο μου. Λυνω το μηχανημα, το ξαναδενω και ενημερωνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 και φωτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα