Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8-10 βαθμοί πάνω η θερμοκρασία με συνοπτικές διαδικασίες :/

δε λες παλι καλα που εχουμε το ελληνικο καλοκαιρι ; αν δεν ειχαμε και αυτο θα ημασταν για φουντο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'Εχω κι εγώ τον 200άρη πλαϊνό του HAF X.

Μόνο με κλιματιστικό έπεσε.

Δε δοκίμασα να τη ζορίσω να δω πώς τα πάνε τα VRM's.

Προβλέπεται δύσκολο καλοκαίρι πάντως.

δε λες παλι καλα που εχουμε το ελληνικο καλοκαιρι ; αν δεν ειχαμε και αυτο θα ημασταν για φουντο 

Προσωπικά δε μπορώ τη ζέστη, σε αντίθεση με το κρύο.

εγω το αντιθετο στο κρυο πεθαινω κανονικα , ζεστη οση θες 

μιας και ειπες για το haf x , γιατι ειχα την εντυπωση οτι ο πλαινος σε αυτο ειναι 230mm ; 

και στο δικο μου 200αρη εχω παντως

λαθος μου τοτε γιατι ειχα την εντυπωση οτι στο πλαι οχι απλα μπαινει 230αρης , αλλα οτι ερχεται με τετοιο 

μαλιστα νομιζα οτι κι εμενα θα μπορει να παρει μεγαλυτερο , αλλα τωρα που το ξαναβλεπω δεν παιζει 

οι παραπανησιες τρυπες ειναι για 2 120αρηδες 

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20130320_144304_zps03c6c8fd.jpg

Το pacing δεν είναι λύση για τα πάντα δυστυχώς.

Πριν καιρό έγραφα ότι προφανώς η nV κάνει pacing , αλλά κανείς δε φαίνεται να το είχε μετρήσει. Ακόμα και σήμερα που ψάχνουν λύσεις με FCAT και δε ξέρω και τι άλλο, κάνεις δεν έχει μετρήσει το worst case pacing lag. (Προφανώς το όριο είναι μικρότερο από ένα καρέ σε σχέση με το επόμενο, ενώ ανάλογα με την υλοποίηση μπορεί να υπάρχει και δευτερεύων lag. Καθώς υπάρχει και η διαφορά του πραγματικού χρόνου vs του χρόνου του προηγούμενου καρέ)

Εύκολο είναι για όσους έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό … για εμάς θα ήταν πολύ ακριβό.

Ένα ντέμο με μπαλάκια που τρέχουν σε συγκεκριμένες ταχύτητες από αριστερά ως δεξιά της οθόνης θα ήταν αρκετό.

Γεια χαρα! Μια ερωτηση γιατι με καιει..ποια η γνωμη σας για την gigabyte 7970oc;; πρεπει σημερα να εχω μια καρτα στα χερια μου και βρήκα αυτη. Ευχαριστω.

Τη βρηκα απο αγγελια. Είναι 15 ημερων με εγγυηση κανονικα (στα δυο χρονια νομιζω). Τιμη ελαχιστα χαμηλοτερη απο καινούρια αλλα τουλαχιστον ετοιμοπαραδωτη.:P

***EDIT***

GIGABYTE HD7970 GV-R797OC-3GD 

20 ημερών με τρια χρονια εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...