Ailuros Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Το πάνε στο streaming το παραμύθι. Αυτό βέβαια θα μπορούσε να μην τους βγει, και να γυρίσει boomerang τόσο στην microsoft όσο και σε όσους ακολουθήσουν. Γιατί το streaming είναι απόλυτη σκλαβιά όχι μόνο για τον παίκτη αλλά και για τους developer, ειδικά τους ανεξάρτητους. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας δυνατός παίκτης που δεν θα ακολουθήσει το μοντέλο. Είναι πιθανή ακόμα και επιστροφή OpenGL ή παρόμοιας τεχνολογίας. Δεν θα ήθελε κανείς ούτε καν οι IHV να γυρίζει η υπόθεση σε OpenGL αν ήξερες πως ακριβώς και ποιοί άσχετοι αποφασίζουν για αυτό. Τώρα τι πιθανά σενάρια βγάλει κανείς για το μέλλον δεν ενδιαφέρει τόσο όσο το πάρα πολύ απλό ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δεν θα ήθελε κανείς ούτε καν οι IHV να γυρίζει η υπόθεση σε OpenGL αν ήξερες πως ακριβώς και ποιοί άσχετοι αποφασίζουν για αυτό. Τώρα τι πιθανά σενάρια βγάλει κανείς για το μέλλον δεν ενδιαφέρει τόσο όσο το πάρα πολύ απλό ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Δεν είσαι ο μόνος που προβλέπει ότι κάτι θα χάσουμε από αυτό το χόμπι. Και θεωρώ ότι δεν είσαι και λάθος. Αν και το μέλλον σίγουρα μας κρύβει εκπλήξεις, και το ποτέ θα έρθουν είναι άγνωστο THE TIME AND ERA OF THIS STORY IS UNKNOWN Όπως έλεγαν μετά την καταστροφή του arcanoid Αλλά για κάποια πράγματα το μέλλον κρύβει καταδίκη και καταστροφή. Η MS πια δεν έχει τη δύναμη να διαμορφώσει το επόμενο μοντέλο. Για αυτό πάντα θα είμαι αντίθετος στα proprietary standards. Και φυσικά οι εξελίξεις είναι ξεκάθαρες Όταν ο ΙΕ υιοθετεί WebGL http://www.theverge.com/2013/3/30/4165204/microsoft-bringing-webgl-support-internet-explorer-11-windows-blue Τι άλλο περιμένει κανείς να δει. Τα Open standards ακόμα και όταν καθυστερούν, αποδεικνύονται εξαιρετικά πιο χρήσιμα από τα κοντόφθαλμα proprietary. Και φυσικά, ένα σορό εταιρίες σαμποτάρουν την ανάπτυξη open standards. Όπως και να έχει τα ερωτηματικά για την ώρα είναι μεγαλύτερα. Εδώ έχουμε φτάσει να συγκρίνουμε arm vs x86 όταν μόνο ο kernel τρέχει native και όλα τα υπόλοιπα είναι bytecodes / virtualized / sandboxed / emulated / whatever Ένα κρεμμύδι πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Eπίσημα η MIcrosoft φυσικά αρνείται ότι δεν θα υπάρξει μελλοντικό DX, απλά δεν ξεκαθαρίζει που και πότε και για να είμαστε ειλικρινείς ούτε η M$ oύτε η AMD έχουν καμιά ιδιαίτερη φαγούρα για καινούργιο ΑΡΙ πόσο μάλλον όλες οι υπόλοιπες εταιρείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τα popular game engines πάντως από τις μεγάλες εταιρίες, δεν έχουν πρόβλημα να γράψουν σε openGL ή ακόμα και χωρίς υποστήριξη, έχουν μηχανικούς που μπορούν να γράψουν low level κώδικα. Για μικρο-εφαρμογές κάποιο GL derivative για κινητά πάντα θα υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τα popular game engines πάντως από τις μεγάλες εταιρίες, δεν έχουν πρόβλημα να γράψουν σε openGL ή ακόμα και χωρίς υποστήριξη, έχουν μηχανικούς που μπορούν να γράψουν low level κώδικα. Για μικρο-εφαρμογές κάποιο GL derivative για κινητά πάντα θα υπάρχει. Δεν κατάλαβες που είναι το πρόβλημά μου: για OpenGL & OpenGL_ES δεν αποφασίζουν οι ίδιοι οι IHV τι θα εμπεριέχουν μελλοντικές εκδόσεις αλλά κάποιοι άσχετοι. Για DX καθόταν η Microsoft κάτω με αντιπροσώπους των μεγάλων IHV και διαπραγματευόταν τι μπορεί να βελτιωθεί και πως ή όχι. Εσένα σ΄αρέσει να αποφασίζουν για εσένα χωρίς την συμμετοχή σου; Ναι ξέρω περιγράφω την σημερινή πολιτική κατάσταση αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν κατάλαβες που είναι το πρόβλημά μου: για OpenGL & OpenGL_ES δεν αποφασίζουν οι ίδιοι οι IHV τι θα εμπεριέχουν μελλοντικές εκδόσεις αλλά κάποιοι άσχετοι. Για DX καθόταν η Microsoft κάτω με αντιπροσώπους των μεγάλων IHV και διαπραγματευόταν τι μπορεί να βελτιωθεί και πως ή όχι. Εσένα σ΄αρέσει να αποφασίζουν για εσένα χωρίς την συμμετοχή σου; Ναι ξέρω περιγράφω την σημερινή πολιτική κατάσταση αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ..... Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη κατάσταση – σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι με δικές τους ατζέντες που έχουν ακόμα τιμόνι στο Khronos Group. Αλλά άλλη λύση δε βλέπω. Δε νομίζω να γυρίσουμε σε κλειστά non compatible APIs τύπου GLIDE. Στο PS4 dev kit λ.χ. υποπτεύομαι ότι θα υπάρχει openGL υποστήριξη από τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 επεσε το ματι μου σε ενα unboxing ενος desktop της acer και ειδα οτι εχει τις νεες rebranded 7αρες aka 8000 series η 8760 του συγκεκριμενου μηχανηματος ειναι στην ουσια μια 7770 το βιντεο αναρωτιεμαι τελικα αν θα υπαρξει πραγματικα νεα γενια 8000 ή θα εχουμε κατι νεο στη σειρα 9000 ή αυτο με τις 8αρες που θα ειναι rebranded 7αρες ισχυει μονο για τα oem μηχανηματα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 sorry για το off topic αλλα εμενα δεν επεσε το ματι μου στις νεες rebranded 7αρες aka 8000 series αλλα σε αυτο που εχω κυκλωσει στην φωτογραφια το οποιο με εχει αφησει μ@@@ εν ετη 2013 ...ποσο βλαχος αυτος ο linus τελικα lol εδω κολλαει το ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 ναι ειναι θεος ο τυπος , κυκλοφορει ετσι συνεχεια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Τα σπαει ο linus οπως και αν κυκλοφορει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Εγγύηση το παλικάρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Τον ζαχαρώνει το λουκουμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Χαχα Την λαδώνει την κλειδαρότρυπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 ή αυτο με τις 8αρες που θα ειναι rebranded 7αρες ισχυει μονο για τα oem μηχανηματα ; Για τα ΟΕΜ θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 AMD Radeon HD 7990 'Malta' Engineering Sample Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα