Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη σε συμπαθω αποφασισα για 24/7 να γινω ΣΩΚΡΑΤΗΣ

1100/1450 με 1.188 και 63-64 βαθμους και ενα +10% σε επιδοσεις  σε σχεση με το "στοκ" , βαλε και ενα 10% δωρακι της gb , ειμαι στο +20% σε σχεση με μια 900αρα 7950 , οποτε ας μη παιξω αλλο με τη τυχη μου θα μεινω εκει.- 

βαλε ρε 1200 να γουσταρειςςς B)  B)  B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1200/1575 φθάνει άφοβα. Εκεί την έχω κι εγώ με στοκ ρεύμα πυρήνα/μνημών, μόνον όμως οταν παίζω παιχνίδια. Σπανίως δηλαδή...

1200/1575 φθάνει άφοβα. Εκεί την έχω κι εγώ με στοκ ρεύμα πυρήνα/μνημών, μόνον όμως οταν παίζω παιχνίδια. Σπανίως δηλαδή...

ενοεις auto ρευμα?

Εμενα το προβλημα υπαρχει ακομα,με oc σε idle μετα απο λιγο κολλαει το pc.Οταν φευγω απο το pc θα το γυρναω σε profil 1 με στοκ.Πρεπει να εχει θεμα η καρτα μου αλλα αν την παω πισω τι να τους πω.Δεν oc καλα?

μηπως υπαρχει θεμα με τη μητρικη σου ? 

εγω παντως αυτο το προβλημα δε το εχω και την αφησα επιτηδες αρκετη ωρα , πηγα και καμια μισαωρη βολτα και ολα οκ

εγω βαριεμαι να παιζω αλλο με τη καρτα, το χω ριξει στα παιχνιδια

Την έχεις συνέχεια έτσι; τη χρησιμοποιείς έτσι;

εδιτ 

απο λίγο που εψαξα η καρτα μου ειναι revision που εχει παιχτει boost , οποτε οι φοβιες μου για το 1.25 ηταν ακυρες γιατι αυτη ειναι η στοκ ταση   :rolleyes: 

περασα ενα ολοκληρο απογευμα κανοντας undervolting και ανεβαζοντας παραλληλα τη συχνοτητα

(βεβαια δε λεω , ειχε και αυτο το ενδιαφερον του τωρα που το συνειδητοποιησα)

για αυτο και οταν τη γυρνουσα στοκ δεν αλλαζε κατι στις θερμοκρασιες προς τα κατω οπως ηλπιζα..

μαλλον θα αναθεωρησω τη τακτικη μου, κλεινω τον ελεγχο του ρευματος και ισως ξηλωσω τελειως το afterburner και παιξω μονο με ccc 

Να πω και εγω μια ιδεα,γιατι δεν αποθηκευει ο Qsis το bios του με το gpuz,και να στο δωσει σε εσενα,μιας και θα ξερεις σιγουρα οτι με αυτο το bios δεν υπαρχει κανενα θεμα... just saying ετσι..

και τωρα αλλη ερωτηση.. αν εγω με στοκ ρευμα την φτανω 1050/1450 και φαν 35 % σε 53 θερμοκρασια max load... Ποσο μπορω ακομα να την κλοκαρω? και με ποιο προγραμμα΄?

Την 7850 εχεις?? Απο το Catalyst εκανες Oc?? Εβαλες το power +20%?? Για 7850 εισαι πολυ καλα..

Λοιπον βρηκα ενα αρθρο που αναφεροταν στο Oc της καρτας σου και μπορει να παει λιγο παραπανω..Οποτε εχουμε και λεμε.

Κατεβαζεις το MSI afterburner, και βαζεις τις παρακατω ρυθμισεις:

Power +20

Core Clock 1100

Memory clock 1450 και μετα πατα apply.

Τρεξε κανενα παιχνιδι να δεις τι θερμοκρασιες εφτασες και αν εισαι stable. Μην ξεχασεις να κανεις disable το Amd Overdrive.

@Qsis, απ'οσο παρακολοθούσα το τοπικ, σχεδόν όλες οι 7950 που πήραμε 5-10 τότε ταυτόχρονα (πριν κάτι μήνες) φθάναν 1200/1575 με στοκ τασεις. Εννοείται με το 20%. (το οποίο να σου πώ, δε δοκίμασω να το βάλω στο 0).

Εφόσον δούλεψε εκεί, τη παράτησα κιόλας με ένα προφίλ που έφτιαξα. Ουτως ή άλλως στους 4-5 μήνες που την εχω, έπαιξα 2 παιχνίδια μόλις.

(φυσικα αν βαλω το Crysis 3, παίζει να την κομμάτια τη κάρτα απ'τα νεύρα μου...γι'αυτο και δε το βάζω)

Πριν της φλασάρω το bios update της Asus, ο πυρήνας ανέβαινε κι άλλο. Αλλα όχι με στοκ τάση εννοείται.

Αυτό που μου άρεσε, είναι πως εχω αυξημένες θερμοκρασίες. Πχ Bioshock που παίζω τώρα με όλα φουλ εννοείται, και 1200/1575 εχω περίπου 70 βαθμούς με φαν στο 40% που μου παίρνει λιγο τα αυτιά.

@Socratis, οχι auto.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...