Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λολ,πολη καλη φαση :Ο Και το memory σου ειναι ψηλα very nice,με την sapphire θελω 1.25V για τετοια ρολογια,αλλα εγω εχω 65°C, ε μωρε και η gigabyte καλη ειναι :P Δηλαδη δεν θα μαθουμε ποτε τα ορια της καρτας σου ?? :( 1200 θα τα εχεις για την πλακα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ωραια αντε θα προσπαθησω να κανω ενα fine tuning για 1200 αφου ειναι safe το 1.25..αν δε το εχω με λιγο πανω απο 1.20 θα το αφησω μαλλον παντως 

κι ενα απο 1150 

dhfsdgsd_zps323f9022.png

με 1.25 δεν εχω τα 1200  παντως (δυστυχως) οποτε ψηνομαι να βρω τι παιζει στα 1150 γιατι εκει νομιζω οτι με 1.188 ειναι οκ και δεν αξιζει για τοσο λιγο (50hz)  να ανεβασω τοσο τη  ταση 

επισης μερικες παρατηρησεις για επιδοξους κατοχους..

το στοκ core clock της καρτας μου ειναι 1000 , οχι 900 για αυτο και επιτρεπει τα 1200. λογικα θα εκανε καποιο boost η gb και ετυχε να παρω νεο κομματι μαλλον

μετα απο sleep επανερχεται κανονικα χωρις λαγκαρισματα ή κολληματα ή με driver not responding (με τον 13.3 ειχαν μειωθει και  με την 6950 που ειχα παλιοτερα κατι λαγκαρισματα , αλλα πλεον επανερχεται πιο γρηγορα απο ποτε.. γιατι ενα θεματακι με το sleep το ειχα παντα) 

αρα δεν εχω το προβλημα του Σωκρατη , το αντιθετο 

επισης τωρα που ανοιξα το παραθυρο και δροσισε παει το πολυ 64 στο heaven :P

λεω λοιπον να μεινω στα 1150 και να βεβαιωθω οτι δεν παιζουν artifacts εκει γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο να τα ψαχνω τα γ@μημενα   :lol:

δεν ειναι παντα χαλι η φαση οπου σου πεταγονται πολλα αμεσως 

αυτα προς το παρον, αν εχω κανα προβλημα το ξαναβλεπουμε.

λεω ομως να τελειωνω με αυτα ,  να παιξω και κανα παιχνιδακι πιο βραδυ  να πιασει τοπο η αγορα 

1.25 δεν ειναι πολυ τραβηγμενο; 

Τοσο την εχω εγω.Τα artifacts μπορει να ειναι απο τις μνημες σου,εμενα πανω απο 1450 δεν πανε οι μνημες μου

με 1.25 δεν εχω τα 1200  παντως (δυστυχως) οποτε ψηνομαι να βρω τι παιζει στα 1150 γιατι εκει νομιζω οτι με 1.188 ειναι οκ και δεν αξιζει για τοσο λιγο (50hz)  να ανεβασω τοσο τη  ταση 

επισης μερικες παρατηρησεις για επιδοξους κατοχους..

το στοκ core clock της καρτας μου ειναι 1000 , οχι 900 για αυτο και επιτρεπει τα 1200. λογικα θα εκανε καποιο boost η gb και ετυχε να παρω νεο κομματι μαλλον

μετα απο sleep επανερχεται κανονικα χωρις λαγκαρισματα ή κολληματα ή με driver not responding (με τον 13.3 ειχαν μειωθει και  με την 6950 που ειχα παλιοτερα κατι λαγκαρισματα , αλλα πλεον επανερχεται πιο γρηγορα απο ποτε.. γιατι ενα θεματακι με το sleep το ειχα παντα) 

αρα δεν εχω το προβλημα του Σωκρατη , το αντιθετο 

επισης τωρα που ανοιξα το παραθυρο και δροσισε παει το πολυ 64 στο heaven :P

λεω λοιπον να μεινω στα 1150 και να βεβαιωθω οτι δεν παιζουν artifacts εκει γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο να τα ψαχνω τα γ@μημενα   :lol:

δεν ειναι παντα χαλι η φαση οπου σου πεταγονται πολλα αμεσως 

αυτα προς το παρον, αν εχω κανα προβλημα το ξαναβλεπουμε.

λεω ομως να τελειωνω με αυτα ,  να παιξω και κανα παιχνιδακι πιο βραδυ  να πιασει τοπο η αγορα 

Παιξε κανα παινχιδι,μπορει να μην ειναι κομπλε ακομα.Παντως 70 εισαι οκ,τα 1200 τα εχεις.

αυτη τη στιγμη δεν εχω κατι αξιολογο στο pc μου και γενικα στο σπιτι (θα μπει bioshock βεβαια , αλλα δε θελω να στηνω καρτα σε παιχνιδι που δεν εχω παιξει ) , αλλιως θα επαιζα με hitman πχ που κολλαει με το παραμικρο 

θα ανεβασω λιγο ρευμα (λεω να παω στο 1.21 ) , θα αφησω μνημες στα 1500 και αμα ειμαι οκ θα το αφησω ετσι και απο κει και περα θα δω στα παιχνιδια στη πραγματικη ζωη αν συναντησω προβλημα ,τοτε το επανεξεταζω

το ολο κολλημα μου εμενα ειναι οι χαμηλες τασεις, βλεπω εδω πως οτι και να του βαλω 64-65 βαθμους μενει ομως θελω λιγα volt οσο το δυνατον πιο λιγα 

παω να φτιαξω κανα καφε τωρα γιατι πονανε τα ματακια μου απο το πολυ heaven σε 30κατι fps   :lol:

EDIT

λοιπον εβαλα τις μνημες 1500 (1150 και 1.212V ) και εβγαλα 37.7 στο heaven , πιο πανω απο το παραπανω screenshot  :lol: , αρα εννοειται πως δε θα δωσω καμια παραπανω σημασια στις μνημες και θα μεινουν εκει 

επισης καποια μικροπραγματα που εβλεπα πριν πλεον δε τα βλεπω οποτε ισως ειχε δικιο ο Σωκρατης για της μνημες μπορει αυτες να μου εκαναν τα νερακια γιατι με τον πυρηνα πιστευω οτι "τα χω βρει"

τωρα το μονο που μενει ειναι να ερθει η γυναικα (που για καποιο παραξενο λογο της αρεσει να με βλεπει να παιζω παιχνιδια, πραγμα που φυσικα δε με χαλαει, γιατι αλλιως θα επρεπε να το κοψω δραστικα το σπορ) και να ξεκινησω το bioshock επιτελους!!! 

θα βαλω και λιγο furmark ετσι για τη φαση καθως τελειωνω το καφε μου για να αποβλακωθω κι αλλο 

η αυξηση στις επιδοσεις ειναι της ταξεως του 14% , αλλα πρεπει να υπολογισω γενικα σε σχεση με τις 7950 οτι ειχα και ενα χιλιαρικο επιπλεον συχνοτητα απο το εργοστασιο, οποτε αυτο το 14% ισως ειναι παραπανω (σιγουρα δηλαδη..) αν μιλαμε για μια στοκ παλιοτερης κοπης στοκ στα 900mhz

• Like 2

εγω με 1.250 ρευμα δεν εχω καν τα 1200 Hz και μνημες πολλοι πανε παραπανω 

ο κολλητος μου τις εχει τερματισει στα 1570 , αλλα δεν ξερω αν ειναι τοσο ψειρας να εχει παρατηρησει τα 2-3 σκουπιδακια που ειδα εγω και στα 1500 ΔΕ βλεπω , ή αν οντως δεν εχει θεμα και δυστυχως δεν ειναι ελλαδα αυτη τη στιγμη να μου πει και λοιπα settings 

το καθε κομματι συμπεριφερεται διαφορετικα, εμενα φαινεται μια χαρα ετσι και προς το παρον ετσι θα μεινει 

Σου ειπα ,1450 μαξ πανε οι μνημες,σε core φτανω και 1250 αν δωσω 1.250

επειδη σε συμπαθω αποφασισα για 24/7 να γινω ΣΩΚΡΑΤΗΣ

1100/1450 με 1.188 και 63-64 βαθμους και ενα +10% σε επιδοσεις  σε σχεση με το "στοκ" , βαλε και ενα 10% δωρακι της gb , ειμαι στο +20% σε σχεση με μια 900αρα 7950 , οποτε ας μη παιξω αλλο με τη τυχη μου θα μεινω εκει.- 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...