Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα 3 χρονια εγγυηση μετρανε ασχημα 

ερωτηση: στους 70φευγα βαθμους αρχιζει να ανεβαζει στροφες σε σημειο που να ακουγεται εντονα; 

εγω παντως αναμενω να παιξω στους 60λιγο το πολυ οπως και φιλος μου με haf 932 (αλλα 1100 πυρηνα , οχι 1200 οπως εσυ ) , οπου δεν ακουγεται σχεδον καθολου 

δε θελω παλι φασαριες γιατι η sapphire που ειχα μολις περνουσε τους 70 αρχιζε τα ελικοπτερα, πιο κατω ηταν ησυχη 

αλλα δε γινοταν να μη ξεπερασει τους 70 σε πολυ βαρια παιχνιδια 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα 3 χρονια εγγυηση μετρανε ασχημα 

ερωτηση: στους 70φευγα βαθμους αρχιζει να ανεβαζει στροφες σε σημειο που να ακουγεται εντονα; 

εγω παντως αναμενω να παιξω στους 60λιγο το πολυ οπως και φιλος μου με haf 932 (αλλα 1100 πυρηνα , οχι 1200 οπως εσυ ) , οπου δεν ακουγεται σχεδον καθολου 

δε θελω παλι φασαριες γιατι η sapphire που ειχα μολις περνουσε τους 70 αρχιζε τα ελικοπτερα, πιο κατω ηταν ησυχη 

αλλα δε γινοταν να μη ξεπερασει τους 70 σε πολυ βαρια παιχνιδια 

μεχρι τους 73 βαθμους δεν ξεπερνα το 50%.Ακουγετε λιγο παραπανω ,thats all.Φυσικα αν το βαλω στους 70%  δεν θα φτασω καν τους 70 βαθμους αλλα θα ακουγετε.Αυτες οι θερμοκρασιες που ειπα ηταν μεχρι 50%,εχει καλα cooleρακια.

Απο εμενα τελος οι δοκιμες,το αφηνω 1200-1450 ,σταθεροτατο.Δινω πονο τωρα B)  B)

Παντως μην ρωτας εμενα για τον θορυβο,και στο 100% να το βαλω παλι δεν θα εχω προβλημα[φοραω ακουστικα]

• Like 1

Δεν παθαίνει τίποτα με 70 βαθμούς ρε σεις, είπαμε, μη βγάλουμε και ψυχολογικά χωρίς λόγο!

Ρίχτε λίγο τον ανεμιστήρα αν σας ενοχλεί ο θόρυβος, σιγά.

Πςςςς μια χαρα Σωκρατη,παντως παιδες μην παιζεται συχνα με furmark πιεζει πολυ την καρτα,και δεν προκειται ποτε να δειτε τετοιες θερμοκρασιες οποτε no point.. Αν θελετε stable δοκιμες βαζεται βαρια games.. Σωκ,αν θες ριξε ενα Heaven 4.0 score for the records..με 1200/1450.. Παντως στην θεση σου θα ηθελα να δω τα ορια της καρτας,θα εδινα 1.3 ρευμα που ειναι το max safe,και θα εβλεπα στα παιχνιδια που θα ημουν stable.. Παιζει ενα 1250-1280 να το εχεις χαλαρα... Δεν θελω να σε σκαλισω παντως :D

Αν θελεις παντως 1000 core clock,και με ρευμα στα 1150 παει για πλακα.Αν και μου φαινετε και 1100 να δωσεις ρευμα παλι θα ειναισταθερο αλλα κλαιν.Οπως σου ειπα,3 χρονια εγγυηση ειναι,οπως και να εχει εγω καρτα ποτε στην ζωη μου δεν κρατησα 3 χρονια.Ειπα θα την παρω και θα την ευχαριστηθω,εε την στραγγιξα λιγο.Το μονο θεμα ειναι αυτο που ειπα[σε idle μου πεταει κατι μυνηαμτα].Μακαρι να μην το ξαναδω[αν και πιστευω φταινε οι drivers,θα δειξει.

Πςςςς μια χαρα Σωκρατη,παντως παιδες μην παιζεται συχνα με furmark πιεζει πολυ την καρτα,και δεν προκειται ποτε να δειτε τετοιες θερμοκρασιες οποτε no point.. Αν θελετε stable δοκιμες βαζεται βαρια games.. Σωκ,αν θες ριξε ενα Heaven 4.0 score for the records..με 1200/1450.. Παντως στην θεση σου θα ηθελα να δω τα ορια της καρτας,θα εδινα 1.3 ρευμα που ειναι το max safe,και θα εβλεπα στα παιχνιδια που θα ημουν stable.. Παιζει ενα 1250-1280 να το εχεις χαλαρα... Δεν θελω να σε σκαλισω παντως :D

Ειναι παρα πολυ 1.3.Bench θα ανεβασω μετα .οπως ειπα το θελω για 24/24 ,οποτε 1.3 ειναι παρα πολλα.Τωρα ειμαι με 1.225.

Δεν παθαίνει τίποτα με 70 βαθμούς ρε σεις, είπαμε, μη βγάλουμε και ψυχολογικά χωρίς λόγο!Ρίχτε λίγο τον ανεμιστήρα αν σας ενοχλεί ο θόρυβος, σιγά.

^ και αυτο.. Αν τυχον ενοχλειται καποιος απο θορυβο χαμηλωνει τις στροφες,η καρτα δεν παθαινει απολυτως τιποτα οταν παιζει 70 εως 80 βαθμους.

Αν θελεις παντως 1000 core clock,και με ρευμα στα 1150 παει για πλακα.Αν και μου φαινετε και 1100 να δωσεις ρευμα παλι θα ειναισταθερο αλλα κλαιν.Οπως σου ειπα,3 χρονια εγγυηση ειναι,οπως και να εχει εγω καρτα ποτε στην ζωη μου δεν κρατησα 3 χρονια.Ειπα θα την παρω και θα την ευχαριστηθω,εε την στραγγιξα λιγο.Το μονο θεμα ειναι αυτο που ειπα[σε idle μου πεταει κατι μυνηαμτα].Μακαρι να μην το ξαναδω[αν και πιστευω φταινε οι drivers,θα δειξει.Ειναι παρα πολυ 1.3.Bench θα ανεβασω μετα .οπως ειπα το θελω για 24/24 ,οποτε 1.3 ειναι παρα πολλα.Τωρα ειμαι με 1.225.

Δοκιμαστικα το ειπα,my friend,οχι να το αφησεις εκει 24/24. Και μην ανυσηχεις 1.3 εισαι safe ψακτο να δεις αν δεν με πιστευεις,τοσο βαζω εγω οταν παιζω crysis 3 ή far cry 3 και τα fps εκτοξευονται.!

Συνεχιζει το προβλημα,δυστηχως κατι παιζε με τους drivers,Θα κανω clean install τα windows και θα βαλω τους προηγουμενους drivers 

Εδω το εχουν παθει και αλλοι

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=22561418

θα κανω format Και βλεπουμε.Σαν να μπαινει σε sleep mode Κια η καρτα ειναι,χανει μαλλον τα volt αλλα κραταει το oc με αποτελεσμα με στοκ volt να μην μπορει να παιξει τοσο μεγαλα ρολογια.Κατι τετοιο.

δε νομίζω ότι το φορμάτ θα λύσει κάτι, τσάμπα κοπος

YΓ μιλάμε πάντα για sleep? όχι απλά να σβήνει η οθόνη μετά από ώρα, γιατί εγώ το sleep αυτόματα το εδώ κλειστό και το βάζω μόνο χειροκίνητα πολύ σπάνια αν πρόκειται να λείψω από το σπίτι λίγο

οπότε ζω και χωρίς αυτό, δε με νοιάζει

Αλλά δε φαντάζομαι να βγαίνουν και προβλήματα αν απλά είσαι idle..

Δεν παθαίνει τίποτα με 70 βαθμούς ρε σεις, είπαμε, μη βγάλουμε και ψυχολογικά χωρίς λόγο!

Ρίχτε λίγο τον ανεμιστήρα αν σας ενοχλεί ο θόρυβος, σιγά.

δεν ειπε κανεις οτι παθαινει, ειχα καρτες που παιζανε και 100αρες, απλα τωρα το εχω ριξει σε ησυχο και κρυο pc ετσι για να γουσταρω και το μονο που μου τα χαλαγε λιγο ηταν η προηγουμενη vaporx μου σε πληρη φορτο (γιατι σε νορμαλ χρηση δεν ακουγοταν ποτε)

θελω αυτη τη φορα με το windforce να μην κανει κιχ και πιστευω οτι θα με αφησει αρκετα ευχαριστημενο.

εβαλα προσφατα και εναν 200αρη στο πλαι του κουτιου που σκαει απειρο αερα πανω στη καρτα , αν μετα απο αυτο περναει εστω και τους 60 θα απογοητευτω, τσαμπα η σκονη που πρεπει να καθαριζω συνεχεια απο κει μεσα :P

σωκρατη η δικη σου με catalyst και afterburner σε αφηνει να πας μεχρι 1100 και θες trixx για παραπανω

εμενα και το catalyst ακομα με αφηνει 1200 ? τι μου συμβαινει;;;;;;  :shock:

σωκρατη η δικη σου με catalyst και afterburner σε αφηνει να πας μεχρι 1100 και θες trixx για παραπανω

εμενα και το catalyst ακομα με αφηνει 1200 ? τι μου συμβαινει;;;;;;  :shock:

Δεν ξερω ,ισως εχεις νεο rev και ειναι ξεκλειδωτα.Εμενα με αφηνει μεχρι 1100.

1150/1570 @ 1.19V ==> 37.5fps σε unigine 4 max 70 βαθμοι κελσιου 

θα δοκιμασω 1200 και θα κατεβασω λιγο ρευμα να δω τι θα γινει 

μαλλον τσιμπησα νεο rev.. δεν εξηγειται αλλιως γιατι και του φιλου μου 1100 πηγαινε

edit 

artifacts στα 1200 με 1.19

θα παιξω μαλλον μπαλα στα 1150 που φαινοταν οκ γιατι δε θελω να περασω το 1.20V

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...