Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να φταιει,δοκιμασες να βαλεις το τελευταιο bios που σου δινει η gigabyte?? Παιζει να φτιαχτει το θεμα σου..

Ειναι αυτο

015.024.000.002.000907 [ 113-c3810100-x03]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4121&m=n#utility ειναι το utility για να κατεβασεις το προγραμμα για να βαλεις το bios,και στο section του bios κατεβαζεις το τελευταιο bios :P

Για να δεις ποιο bios εχεις ,το δειχνει το gpuz ,στους πολλους αριθμους που εχει.

• Like 1

Με τρομαζει λιγο γιατι λεει πρεπει να κατεβασεις το σωστο bios[συμφωνα με τους αριθμους].Μαλακιες θα λεει μαλλον.αντε,και με την νικη,για να δουμε

ειχα την f42,και για να ειμαι σιγουρος πηγα για την f43[εχω ακουσει-διαβασα,οτι οι καινουργιες εχουν conflict].Επομενο σταδιο να δοκιμασω ξανα να κλοκαρω,αν μου το ξαναβγαλει θα κανω φορματ.

Ηταν ευκολη η διαδικασια ε??? Καλη φαση απο την gigabyte να κανεις πλεων ευκολα ενα bios update στην καρτα σου. Ναι καντεις λιγο oc και δες αν λυθηκε το προβλημα σου ωστε μετα να αρχισεις παλυ να την "ξαναπειραζεις" xD

Ωπα μισο ρε Σωκρατη ποιο εβαλες εσυ?? Qsis εγω το FY1 θα εβαζα...

Α δεν το ηξερα αυτο ωραιος που το εψαξες.. Qsis εχεις την 7950 gigabyte right now?

Μέχρι Παρασκευή παραλαμβανω σύμφωνα με το msystems, απλά θέλω να είμαι έτοιμος, μη τα ψάχνω εκείνη την ώρα

σε idle περιπου 1.5 ωρες ,νερο,κανενα προβλημα.Ρε λες B)  B) ??

Η δικια μου παντως να ξερεις με 1.2 ρευμα παει σταθερα στα 1200 core/1400[δυστηχως κατι παιζει με τις μνημες μου,σε αλλους παει και 1550,εμενα πανω απο 1400 αρχιζει τις μαλακιες] στους 78 βαθμους μετα απο 18 λεπτα funmark[occt ειναι στους 70-72].Θα το αφησω ενα ολοκληρο βραδυ και επαναερχομαι,μεχρι τοτε θα βαλω 1.225 1250-1400 να δουμε B)

Εγώ ένα 1100 1500 στοχευω και όσο το δυνατόν ξεφτίλα τάση, εκεί θα παίξουν οι δοκιμές μου, όχι να δω πόσο ψηλά πάει

Γενικά είμαι υπέρ του συντηρητικού overclocking

Τελικά bios καταλήγουμε σε 43;

οι θερμοκρασίες σου πάντως μου φαίνονται υψηλές, ελπίζω στο κουτί μου να έχω καλύτερα νούμερα και να μη γεμίζει τσάμπα σκόνη

80 μονο σε funamark παει ρε συ,με heaven φτανει 68-70,οποτε ειναι κομπλε.1200-1450 φαινετε να τα εχει με 1.25.

δοκιμασα και 1250 αλλα δεν τα καταφερε. :(  :(

Αν και σκεφτομαι να παιζω στα reset οταν ειναι για απλη χρηη και για κανεναν απαιτητικο game να φορτωνω το αλλο profil.Αν και εχω 3 χρονια εγγυηση ,οποτε και να παθει κατι,ΚΛΑΙΝ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...