qsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 αυτα τα παιχνιδια (οπως και το crysis που συζητουσαμε προσφατα στο θρεντ) τα βλεπω σα "benchmarks" , τα βαζω κυριως να δω τα γραφικα λιγη ωρα και τελος αυτα δε που δεν εχουν καλα γραφικα δε τα βαζω καθολου.. βρισκω πολυ πιο ενδιαφερον ενα παιχνιδι στυλ far cry 3 και γενικα τετοια παιχνιδια υποστηριζω με το θεμα online εγω προσωπικα εχω μεγαλο κολλημα και δεν εχω καμια διαθεση ή αναγκη να αποδειξω σε αλλους ποσο καλος ειμαι , γιατι εκει κατα γνωμη μου βρισκεται ο εθισμος σε αυτα τα παιχνιδια δεν ειναι το σπουδαιο gameplay ή η προκληση (που σιγουρα ειναι μεγαλυτερη) δε με νοιαζει.. εγω θελω ιστορια αρχη και τελος και οταν βαριεμαι να το κλεινω να πηγαινω για καφε ή να αραζω με τη γυναικα οχι να βαραω 10ωρα απο υποχρεωση προς το clan μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλό είναι και το FC3 αλλά γουστάρω και κινηματογραφικότητα όπως το Modern Warfare 2 και το Battlefield(Αυτό δεν είναι ακόμα στα επίπεδα του Mw2 αλλά θα δούμε με το 4). Θέλω να το παίζω και να νιώθω ότι βλέπω ταινία, movie-quality gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Όχι δεν το παρατάς αλλά πέρασαν οι εποχές που έλεγες, θα πάω σπίτι να λιώσω, εκτός και αν ασχολείσαι με MMO. Skyrim 300 hours,still going on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Qsis εδω θα ειμαστε οταν θα δοκιμαζεις την καρτουλα Και βρεις τα ορια της καρτας σου,θα προτεινα να ποσταρεις κανα bench στο section του Overclocking Θα παρεις Bioshock και Crysis 3 δωρο ε??? Αυτα ειναι! Κοιτα οντως υπαρχουν παιχνιδια που εχουν διαρκεια οπως το skyrim που αναφερθηκε,που θα παιζεις και παρα πολλες ωρες και ακομα θα το απολαμβανεις,δεν ξερω αν εισαι φαν του RPG αλλα ενα Witcher 2 οφειλεις να του αριξεις μια ματια Τεσπα,κατσε να να ερθει η καρτουλα και μετα τα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το skyrim όντως δίνει πόσες ώρες παιχνιδιού...Με τα mods,total conversion κλπ μπορεί να ασχοληθεί κανείς και άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Θα τρελαθω ,δεν μπορω αλλο Κανω oc τον υπολογιστη ,παιρναω τα παντα [funmark-heaven 4,bioshock tomb raider],χωρια κολληματα.ΤΟ θεμα ειναι Οταν ειμαι σε idle και εχω αφησει το pc ανοικτο,με το που μπαιθνει σε sleep mode[μαυριζει η οθονη],με το που κουναω το ποντικι για να δω την επιφανεια εργασια ,Freeζαρει για 3 δευτερα [μαυριζει η οθονη σε μερικα σημεια]και λεει οτι το προγραμμα οδηγησης επρεπε να κλεισει κτλ[μετα δουλευει κανονικα].Ακομα και 0,1 να ανεβασω το core εχω αυτο το θεμα,τι φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3079580/Gigabyte-Radeon-HD7790-1GB-OC.html Οποτε οι φθηνοτερες θα παιζουν στα 150,οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Θα τρελαθω ,δεν μπορω αλλο Κανω oc τον υπολογιστη ,παιρναω τα παντα [funmark-heaven 4,bioshock tomb raider],χωρια κολληματα.ΤΟ θεμα ειναι Οταν ειμαι σε idle και εχω αφησει το pc ανοικτο,με το που μπαιθνει σε sleep mode[μαυριζει η οθονη],με το που κουναω το ποντικι για να δω την επιφανεια εργασια ,Freeζαρει για 3 δευτερα [μαυριζει η οθονη σε μερικα σημεια]και λεει οτι το προγραμμα οδηγησης επρεπε να κλεισει κτλ[μετα δουλευει κανονικα].Ακομα και 0,1 να ανεβασω το core εχω αυτο το θεμα,τι φταιει? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να φταιει,δοκιμασες να βαλεις το τελευταιο bios που σου δινει η gigabyte?? Παιζει να φτιαχτει το θεμα σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 παίζουν bios update απο την ίδια τη gb? Υπάρχει εργαλείο να δούμε ποιο έχει η δική μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3079580/Gigabyte-Radeon-HD7790-1GB-OC.html Οποτε οι φθηνοτερες θα παιζουν στα 150,οκ Οι καημενες,απατες θα πανε αν ερθει η 650ti boost 1gb στην ιδια τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 παίζουν bios update απο την ίδια τη gb? Υπάρχει εργαλείο να δούμε ποιο έχει η δική μας; Εννοείται τα BIOS updates είναι απο την κατασκευάστρια εταιρία. Στην post screen δίπλα απο το μοντέλο της μητρικής σου έχει ένα FXX (όπου ΧΧ η έκδοση του BIOS που έχεις). http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3240#bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Οι καημενες,απατες θα πανε αν ερθει η 650ti boost 1gb στην ιδια τιμη Μπα δεν θα είναι στην ίδια τιμή και η 7790 έχει και το bioshock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εννοείται τα BIOS updates είναι απο την κατασκευάστρια εταιρία. Στην post screen δίπλα απο το μοντέλο της μητρικής σου έχει ένα FXX (όπου ΧΧ η έκδοση του BIOS που έχεις). http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3240#bios νόμιζα ότι λέγαμε για τη κάρτα, στη μητρική είμαι ενημερωμένος λάθος κατάλαβα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πόσο θα τις φέρει το πλαίσιο άραγε ; http://www.preistrend.de/suchen.php?q=gtx650+ti+boost&s=0&a=&z=&x=0&y=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 185 το κοβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα