Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μια χαρά.Ελλάδα θα χουμε άλλες τιμές βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Την εφερε και το πλαισιο στην εξωπραγματικη τιμη των 174... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Την εφερε και το πλαισιο στην εξωπραγματικη τιμη των 174... Τραγικη τιμη απλα :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πλαίσιο είναι αυτό.Τιμά τις παραδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 5/4 ερχεται παραλαβη (καρτες, τροφοδοτικα) στα περισσοτερα καταστηματα μαλλον τοτε θα δουμε καμια λογικη τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πλαίσιο και λογική τιμή δεν πάνε μαζί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πλαίσιο και λογική τιμή δεν πάνε μαζί Δε λεω για πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 αυριο ή μεθαυριο θα μου ερθει η 7950 μου , για να δουμε τι θα δουμε με αυτη.. τουλαχιστον πσκ θα χαρω bioshock , αυτο εχει σημασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Βάλε και το SweetFX να το χαρείς διπλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ολα θα τα κανω και bench και καποιο μικρο o/c , το θεμα ειναι να παραλαβω πρωτα και να μην εχω κανα προβλημα απλα το καθυστερησα κι εγω καποιες μερες και πλεον με εχει πιασει ανυπομονησια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Και 'γω έτσι έλεγα, αλλά μόλις το παίξεις και το τερματίσεις θα σου φύγει και θα πεις εντάξει.. Είναι μικρής διάρκειας πλέον τα παιχνίδια και τερματίζονται σε χρόνο dt και ξενερώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ετσι ειναι σε μεγαλο βαθμο , παρολα αυτα δε νιωθω ακομα ετοιμος να παρατησω το gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Όχι δεν το παρατάς αλλά πέρασαν οι εποχές που έλεγες, θα πάω σπίτι να λιώσω, εκτός και αν ασχολείσαι με MMO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ποτε δεν ασχοληθηκα με mmo και ποτε δε προκειται , αντιπαθω γενικα τα online και αυτου του ειδους το καψιμο μου αρεσει να παιζω για παρτη μου και για να χαλαρωσω και να το σταματαω οποτε θελω εγω οχι οποτε θελουν οι αλλοι (εχω πολλους φιλους καμμενους και ειλικρινα ξενερωνω με το online... ) παρολα αυτα ακομα βρισκω ενδιαφερον στα παιχνιδια και για αυτο και τα συνεχιζω και ελπιζω να μη χασω το ενδιαφερον ακομα και οταν φτασω αρκετα μεγαλυτερος απο οτι ειμαι τωρα προς το παρον για 1.5-2 χρονια ακομα ελπιζω να με καλυψει η 7950 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ε κάνα Battlefield Online δεν είναι κακό όμως, μιας και τα Campaign διαρκούν 5-7 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα