Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι νανε η καρτα

Μ<ετα απο λιγο στα 1.2 το ρευμα,ειδα το pc freeζαρισμενο.Ωπα λεω.Ριχνω ενα benchmark και βλεπω στην δευτερη σκηνη πανω στο πλοιο artifacts.Xmm.Παιζω 1.25 τα ιδια settings,Παλι στο ιδιο σημειο artifacts.ΚΑτεβαζω στα 1.2 ρευμα και core στα 1050,ΟΛα καλα.Ριχνω τα ρευματα στα 1.1150 μια χαρα και παλι.Λεω για να δοκιμασω λιγο πιο ψηλα,στα 1.8 δουλευε παλι μια χαρα

ΕΕ την εβαλα ξανα στα 1100 με 1.150 και δεν μου εβγαλε artifacts σε εκεινο το σημειο.Δηλαδη της δινω περισσοτερο ρευμα και ειναι πιο ασταθης απο πριν?Ειναι λογικο?Θα την δοκιμασω να δω πως παει[αν εχει κολληματα ,και  βλεποπυμε

Τρεξε αν μπορεις το gpu-z και κανε αυτο το τεστ.

http://www.youtube.com/watch?v=q7ign1g-N6k

Γιατι εχω την gigabyte και παει πανω απο 1200/1575 με 1.25v ρευμα, επεσα και σε καλες μνημες πανε και ακομα πιο πανω.

Εχω καταληξει στα 1100/1500 με 1.15v για 24/7. Παντως το κομματι που μου εκατσε ειναι πολυ καλο.

Δες και τα τελευταια bios, αν δεν εχεις αυτο με το boost mode βαλε αυτο θα την παει στα 1000MHz απο μονο του οταν χρειαζεται.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4121#bios

Εγω εχω το F43 χωρις το boost. Επισης ολα τα τελευταια ειναι και uefi, εχει καποιες διαφορες στην εκκινηση (ultra fast mode) μονο στα windows 8.

70.7 λεει σε εμενα

Δημοσ.

Radeon HD 7990 spotted at GDC 2013

A picture posted by @AMDRadeon shows AMD’s product manager for high-end discrete desktop graphics, Devon Nekechuk, holding a Radeon HD 7990 – really huge and sexy card!

There is no information yet about its specs but taking in consideration that some vendors like Asus and Powercolor already sell dual HD 7970 cards known as HD 7990, one can imagine that the “official” Radeon HD 7990 should be faster than the currently selling products. Just guessing.

hd7990_spotted.jpg
  • Like 1
Δημοσ.

Socrati στις ρυθμισεις του Trixx,εχεις παει στις ρυθμισεις του να δεις αν ειναι επιλεγμενο το force constant voltage?,διοτι πρεπει να ειναι ΟΝ.. Οπως θα ανοιξεις τωρα το pc,βαλε 1135/1400 +20% power 1.25V και ξανατρεξε μια το Heaven.

Δημοσ.

psycho, έκανα την 7970 GHz edition να δουλεύει στο φούλ της στα 1360Χ768.

Στο Skyrim, με 8ΧΑΑ Super Sampling AA η κάρτα δουλεύει στο 99%, με drops πού και πού στα 45-50 fps.

Φυσικά το άφησα μόνο για test purposes, διότι δεν αξίζει το κόστος του SSA.

Με 8ΧΑΑ Multisampling, το οπτικό αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο και η GPU δουλεύει κάτω του 50%.

Kαι καθότι το Antialliasing αποτελεί rendering της εικόνας σε υψηλότερη ανάλυση, επαληθεύεται και αυτό που είπες σε προηγούμενο πόστ σου, ότι δηλαδή το ανέβασμα ανάλυσης ανεβάζει ανάλογα και το GPU usage.

Δημοσ.

Μπά, σε αυτές τις αναλύσεις μόνο ο επεξεργαστής αξίζει να γίνει overclock, κάτι που το έκανα από τη πρώτη μέρα που τον έβαλα.

Επίσης πάγια τακτική μου με τις κάρτες γραφικών είναι να μήν τις κλοκάρω, για να τις χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο απροβλημάτιστα ο επόμενος που θα του τις πουλήσω.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΕ την εβαλα ξανα στα 1100 με 1.150 και δεν μου εβγαλε artifacts σε εκεινο το σημειο.Δηλαδη της δινω περισσοτερο ρευμα και ειναι πιο ασταθης απο πριν?Ειναι λογικο?Θα την δοκιμασω να δω πως παει[αν εχει κολληματα ,και  βλεποπυμε

Ναι είναι λογικό.

Θες να βρεις το σωστό ρεύμα που σου επιτρέπει το επιθυμητό OC.

Το σωστό όχι το περισσότερο.

Το ίδιο και με τις μνήμες, από ένα σημείο και μετά θα έχεις error rate υψηλό.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε, προσωπικά πιστεύω δεν αξίζει να κάνεις O/C για Gaming..

Για κάνα Benchmark ναι, αλλά για τα παιχνίδια δεν χρειάζεται, ειδικά από τη στιγμή που κάποιες κάρτες έχουν Boost.

Δημοσ.

Για κάνα Benchmark ναι, αλλά για τα παιχνίδια δεν χρειάζεται, ειδικά από τη στιγμή που κάποιες κάρτες έχουν Boost.

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις με αποτυχημένη επιλογή συχνότητας από την AMD. 

Η 7970 ας πούμε, δεν θα έπρεπε να είχε βγει ποτέ με την αρχική χαμηλή συχνότητα. 

Και η 7850; 860MHz; Σοβαρολογούν; Δεν υπάρχει ούτε 1 που να μην φτάνει τα 1050. 200MHz στο νερό. 

Ε, δεν παν γυρεύοντας;  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Socrati στις ρυθμισεις του Trixx,εχεις παει στις ρυθμισεις του να δεις αν ειναι επιλεγμενο το force constant voltage?,διοτι πρεπει να ειναι ΟΝ.. Οπως θα ανοιξεις τωρα το pc,βαλε 1135/1400 +20% power 1.25V και ξανατρεξε μια το Heaven.

Εισαι τεραστιος,επεφτε σιγα σιγα και δεν το ειχα παρει χαμπαρι,τωρα ειναι οκ.Αληθεια γιατι ειναι 2χ trixxx ανοικτα?Κουλο δεν ειναι?

Ειμαι σταθερος σε 1100/1400 στα 1.150,πιστευω ειναι οκ για χρηση 24/24.Αν και νομιζω οτι παει πολυ παραπανω.

Δημοσ.

Δεν είναι και μικρές οι διαφορες σε βαριά παιχνίδια σε αλλα είναι άχρηστο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...