Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο afterburner ??? Damn... ρε Qsis πες μια τι να κανει γιατι εγω ειμαι απο κινητο :P

μιλησα με φιλο γιατι εσκασα απο περιεργεια

αυτος την εχει αφησει στα 1100 γιατι για να ανεβεις παραπανω απο αυτα (οσο σου επιτρεπει και το ccc να ανεβεις δηλαδη  ) ειναι πολυ μπελαλιδικη  η φαση (πειραζεις κατι dll αρχεια και ουτε που συγκρατησα τι ακριβως μου ελεγε.. )  και μπορει μακροπροθεσμα να εχεις θεματα αξιοπιστιας..  

οποτε την εχει αφησει εκει για μεγαλυτερη σιγουρα ,  τις μνημες παντως τις εφτασε 1575 με τι ταση ομως δε θυμαται 

θελω να μαθω παντως αν αλλες υλοποιησεις ανεβαινουν πιο ευκολα πανω απο 1100, γιατι η gigabyte ετσι απλα δεν ανεβαινει 

βεβαια μιλαμε για 22% πανω που δεν ειναι και λιγο 

Δημοσ.

Εμ γιατι δεν του λες να κανει την διαδικασια που μπαινει σε ενα αρχειακι του afterburner,και γραφει οτι αποδεχομαι να τους ορους μπλα μπλα κτλπα? Αλλιως sokrati,unistall το msi afterburner και κατεβασε το Trixx και δες αν σου παρεχει παραπανω core clock.. Και επειτα πειραματισου με αυτο το προγραμμα,την ιδια δουλεια κανει..

Δημοσ.

Εμ γιατι δεν του λες να κανει την διαδικασια που μπαινει σε ενα αρχειακι του afterburner,και γραφει οτι αποδεχομαι να τους ορους μπλα μπλα κτλπα

δεν ειχε προβλημα με τη διαδικασια , προβλημα ειχε με πιθανα θεματα αξιοπιστιας που διαβαζε οτι μπορει να προκυψουν 

(δε ξερω αν ισχυουν, δε ξερω καν τι διαβασε ) 

Παντως με ενα γρηγορο ψαξιμο βλεπω οτι το trixx σε αφηνει και παραπανω το msi παει οσο το catalyst 

edit το ειδε και ο socratis, αρα ας μας πει εντυπωσεις 

Δημοσ.

Καλορίζικη ρε λολίστα!

Η συμβουλή μου πάντως είναι η εξής: μην κάθεσαι να αναλώνεσαι στα 25 επιπλέον mhz που μπορεί να κερδίσεις, δεν έχει νόημα.Κάνε ένα σταθερό κλοκάρισμα με 100 πχ επιπλέον mhz στον πυρήνα και 150 στις μνήμες και άφησέ το εκεί.Καλύτερα την ώρα που θα φας να ράβεις και να ξηλώνεις να την έτρωγες παίζοντας έστω και με 1 fps λιγότερο.

Επιπλέον θα σου πρότεινα αν η ψύκτρα δεν καλύπτει τις μνήμες σου να προσέξεις με τα ρεύματα και τα τσιτώματα σε αυτές.Εγώ βέβαια επειδή πολύ γρήγορα πήρα στο χέρι 7970 (η δική μου βέβαια πρέπει να ήταν επί της ουσίας doa, δεν πιέστηκε ούτε κλοκαρίστηκε σοβαρά) φοβάμαι την πολύ την πίεση.Και κυρίως στις μνήμες τους.Αν δεν έχουν καλή ψύξη αμφιβάλλω για το πόσο μπορούν να αντέξουν 250mhz πάνω με επιπλέον ρεύμα και 24/7.

Επίσης στο προφίλ που θα κάνεις στο afterburner να δώσεις στο powerlimit οπωσδήποτε +20, όπως σου είπαν ήδη, διαφορετικά οι επιδόσεις σου θα είναι ίδιες με τα default ρολόγια σχεδόν.Το είχα δοκιμάσει με την 7970 τη δική μου και μου είχε κάνει εντύπωση.

• Like 1
Δημοσ.

Μα να καουν οι μνμημες απο παραπανω oc δεν γινετε,κατι καιγετε αν εχεις βαλει πολλα volt.1200 δεν ειναι σχεδον τιποτα νομιζω..Το πολυ πολυ να μην ειναι σταθερη αλλα οπως ειδα ειναι μια χαρα.Οπως και στον cpu,απο 2 αν τον πας 5 και εχεις αφησει τα ιδια ρευματα δεν θα παθει τιποτα,απλα δεν θα αναψει καθολου ,καθως δεν εχει το ρευμα που θελει.Σωστα δεν τα λεω B)  :fear: ?

Κατεβαινει τωρα το bioshock,για να δουμε την δυναμη της εκει.

Δημοσ.

Κοιτα αν αναλογιστουμε οτι οι δικιες μας οι Sapphire με το power +20% μας δινουν 1.25V οπου εγω ειμαι 1150/1575 rock stable απο την πρωτη μερα,τοτε δεν τιθεται κανενα θεμα μς το ρευμα,μεχρι 1.25V θα ειναι μια χαρα πιστευω..

Δημοσ.

Έχω κλείσει μήνα με την καινούρια.Άντε να έχει παίξει και 2 ώρες lol και άλλες 2 ώρες limbo με το κορίτσι.Βράστα, έτσι κάθεται. :P

• Like 1
Δημοσ.

Μα να καουν οι μνμημες απο παραπανω oc δεν γινετε,κατι καιγετε αν εχεις βαλει πολλα volt.1200 δεν ειναι σχεδον τιποτα νομιζω..Το πολυ πολυ να μην ειναι σταθερη αλλα οπως ειδα ειναι μια χαρα.Οπως και στον cpu,απο 2 αν τον πας 5 και εχεις αφησει τα ιδια ρευματα δεν θα παθει τιποτα,απλα δεν θα αναψει καθολου ,καθως δεν εχει το ρευμα που θελει.Σωστα δεν τα λεω B)  :fear: ?

Κατεβαινει τωρα το bioshock,για να δουμε την δυναμη της εκει.

Τρεξε αν μπορεις το gpu-z και κανε αυτο το τεστ.

http://www.youtube.com/watch?v=q7ign1g-N6k

Γιατι εχω την gigabyte και παει πανω απο 1200/1575 με 1.25v ρευμα, επεσα και σε καλες μνημες πανε και ακομα πιο πανω.

Εχω καταληξει στα 1100/1500 με 1.15v για 24/7. Παντως το κομματι που μου εκατσε ειναι πολυ καλο.

Δες και τα τελευταια bios, αν δεν εχεις αυτο με το boost mode βαλε αυτο θα την παει στα 1000MHz απο μονο του οταν χρειαζεται.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4121#bios

Εγω εχω το F43 χωρις το boost. Επισης ολα τα τελευταια ειναι και uefi, εχει καποιες διαφορες στην εκκινηση (ultra fast mode) μονο στα windows 8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...