Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι τόσο απλό:

1) drivers AMD

2)Drivers nvidia (display +physx μόνο)

3) τρέχεις Hybridiz.exe as adminιstrator (google it)

4) σε κάθε παιχνίδι με hardware physx μπαίνεις στο directory και αφαιρείς κάποια physx extensions (googling για κάθε game χωριστά) 

OXI κάρτα χειρότερη από gts450!

Ευχαριστω μαν,τωρα εμαθα επιτελους! Αποριες για την 7950 σου.. Ειναι η DualX ή VaporX? Εβαλες υδροψυξη ή οπως ειναι?? Εδωσες ρευμα πανω απο 1.3V, με 1.3V ή καθολου ρευμα παραπανω απο 1.25V δλδ??

Δημοσ.

Ευχαριστω μαν,τωρα εμαθα επιτελους! Αποριες για την 7950 σου.. Ειναι η DualX ή VaporX? Εβαλες υδροψυξη ή οπως ειναι?? Εδωσες ρευμα πανω απο 1.3V, με 1.3V ή καθολου ρευμα παραπανω απο 1.25V δλδ??

1.093v δεν ειναι το default στις 7950? 

Δημοσ.

1.093v δεν ειναι το default στις 7950? 

κλειδώνει 1.25 under load, αν έχεις κάνει έστω και ελάχιστο Ο/C

η κάρτα είναι dual -x απείραχτη. σε default ρευμα παίζει 1170/+20 tdp ή 1200 με λίγο λιγότερο + στο tdp

Δημοσ.

κλειδώνει 1.25 under load, αν έχεις κάνει έστω και ελάχιστο Ο/C

η κάρτα είναι dual -x απείραχτη. σε default ρευμα παίζει 1170/+20 tdp ή 1200 με λίγο λιγότερο + στο tdp

Εμενα παντως η gigabyte δεν κλειδωνει στο 1.25 under load παει μεχρι 1.093 (απο 0.933 στα windows) και απλως κολαει αν κανεις O/C απο ενα σημειο και μετα. Εγω την δουλευω στα 1000/1500 με 1.1V και καμια φορα στα 1100/1575 με 1.14v

Aπο εκει και πανω θελει αρκετα περισσοτερο ρευμα, αλλα η διαφορες ειναι μικρες και δεν αξιζει να την ζορισεις τοσο.

Επισης τραβαει απιστευτο ρευμα απο ενα σημειο και μετα.

Δημοσ.

Σε phenom 9950 με 4gb μνήμη και στα 1080p ποιά 7ρα προτείνετε;Εγώ θα έλεγα για μια 7850 το πολύ.Αν και με ξενερώνει λιγο το 1gb μνήμης.Εντάξει, τρελές απαιτήσεις δεν υπάρχουν βέβαια, αλλά μήπως και πάλι είναι υπερβολή και η 7850;

Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!

Δημοσ.

Σε phenom 9950 με 4gb μνήμη και στα 1080p ποιά 7ρα προτείνετε;Εγώ θα έλεγα για μια 7850 το πολύ.Αν και με ξενερώνει λιγο το 1gb μνήμης.Εντάξει, τρελές απαιτήσεις δεν υπάρχουν βέβαια, αλλά μήπως και πάλι είναι υπερβολή και η 7850;

δώσε λίγο παραπάνω και πάγαινε εδώ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32696&cat=5

Δημοσ.

Πάρε το απόφαση ότι ο phenom 9950 θα σε κόβει από δω και πέρα  :-( 

Προφανώς η μητρική σου δεν σου επιτρέπει να βάλεις τον Phenom II X4 955 τουλάχιστο;

Κάτω από αυτό δεν έχει νόημα να μιλάμε για κάρτες γραφικών, εκτός αν σκοπεύουμε να αναβαθμίσουμε σύντομα και να κρατήσουμε την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Ναι ρε συ, το ξέρω.Επειδή έχω και παρόμοια συστήματα, αλλά και με 3570 βλέπω πόσο πίσω τις κρατάνε τέτοιες κάρτες οι πιο παλιοί επεξεργαστές.Εγώ πιστεύω πως μια 7870 είναι υπερβολή.Μέχρι 7850 άντε να το καταλάβαινα.Πιο πολύ προσανατολίζομαι σε 7790 μιας και δεν υπάρχουν και τρελές απαιτήσεις.Δηλαδή μιλάμε για κανα diablo 3 να παίξει, κανα skyrim να θέλει να παίξει και πάλι όχι συχνά.Τώρα έχει μια 4850 ο φίλος, απλά εγώ του πρότεινα να μην αναβαθμίσει όλο το σύστημα αμέσως μιας και δεν παίζει συνέχεια.Να πάρει μια αξιοπρεπή κάρτα που να συμβαδίζει με το υπόλοιπο σύστημα και βλέπουμε.

Τέσπα, μην ξεφεύγω και ζητάω συμβουλές αναβάθμισης. :P

Μου φαίνεται πως η 7790 μάλλον βγήκε πάνω στην ώρα.Να δούμε και τιμές κιόλας.

Δημοσ.

Μου φαίνεται πως η 7790 μάλλον βγήκε πάνω στην ώρα.

Ναι κι εγώ αυτό σκεφτόμουνα για καλύτερο.

Με τον Phenom II στα 3.3GHz  η 7850 με 1GB που έχω, είναι ισορροπημένο σύστημα. 

Σε καναδυό  παιχνίδια την περιορίζει η μνήμη,  σε καναδυό ο επεξεργαστής, αλλά γενικά φτάνουν και οι δυο στα όριά τους στα περισσότερα παιχνίδια.

ΥΓ. Α ναι, κι εγώ την 4850 είχα πριν οπότε καταλαβαίνω τη διαφορά μεγέθους με τον ίδιο επεξεργαστή στο σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Κ'εγώ 7790-7850 θα κοιτούσα στη θέση σου.Όπως είπε και ο ahristos κρατάει τη κάρτα για το επόμενο αν μπορεί.

Αν είναι να αναβαθμίσει το σύστημα σύντομα, καλύτερα την 7850 2G εννοείται.

Δεν έχουν και μεγάλη διαφορά τιμής. Εγώ δεν μπορούσα να δώσω ούτε αυτά τα 20-30 ευρώ παραπάνω. 

Δεν το κλαίω κιόλας :-D  Απλώς αντί να πάρω την 7770 βρήκα μερικά λεφτά παραπάνω και πήρα την 7850 1GB.

Μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

εχω την 7950[σημερατην εβαλα].Ειναι αυτη της gigabyte.Το θεμαειναι οτι ανοιξα το msi afterburn αλλα το voltage ειναι κλειδωμενο.Δεν μπορω να την clockarω?Αν οχι,με στοκ voltage μεχρι ποσα παει χωρις προβληματα?>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...