Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο όσο έχω διαβάσει το thread δεν έχει αναφέρει κανείς τπτ για αγορά καρτών μέσω ebay or something...γιατί έτσι?

Βρίσκεις 7950 με 230ευρώ ... μας χαλάει ? τι παίζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτώντας στα πολύ πρόχειρα πάιρνεις 7950 και ένα 3770Κ με 450ευρώ δηλαδή κανά 150άρι κάτω στην χειρότερη

Μαλλον έχει να πεσει πολύ ebay μαζί με την 27άρα 2560Χ1440 που ψήνω μου φαίνεται

Να ρωτησω και εγω,και εσενα blade και τους αλλους,ψηνομαι να βαλω και εγω physx αλλα εχω ακουσει οτι θελει λιγο κοπο για να πετυχει.. Οποτε ερωτω δυο πραγματα.. Μια 8600GT θα κανει αυτην την δουλεια?? Επειτα μπορειτε να δωσετε ενα λινκ που λεει βημα προς βημα ολη την διαδικασια που χρειαζεται για να δουλευει το physx με μια 7950??

Να ρωτησω και εγω,και εσενα blade και τους αλλους,ψηνομαι να βαλω και εγω physx αλλα εχω ακουσει οτι θελει λιγο κοπο για να πετυχει.. Οποτε ερωτω δυο πραγματα.. Μια 8600GT θα κανει αυτην την δουλεια?? Επειτα μπορειτε να δωσετε ενα λινκ που λεει βημα προς βημα ολη την διαδικασια που χρειαζεται για να δουλευει το physx με μια 7950??

είναι τόσο απλό:

1) drivers AMD

2)Drivers nvidia (display +physx μόνο)

3) τρέχεις Hybridiz.exe as adminιstrator (google it)

4) σε κάθε παιχνίδι με hardware physx μπαίνεις στο directory και αφαιρείς κάποια physx extensions (googling για κάθε game χωριστά) 

OXI κάρτα χειρότερη από gts450!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...