Ailuros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Oι καλύτερες GPU του παρελθόντος ήταν αυτές που μπορούσες μέσω λογισμικού να ξεκλειδώσεις κλειδωμένες μονάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Βασικά οι καλύτερες GPU ήταν οι R300/G80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Oι καλύτερες GPU του παρελθόντος ήταν αυτές που μπορούσες μέσω λογισμικού να ξεκλειδώσεις κλειδωμένες μονάδες. α ρε γατε τι μου θύμισες τώρα! nvidia 6000 series, ATI radeon X800 series. τισ φλασαραμε για νά ανοίξουμε τα pipelines. είχα μια x850pro και την είχα κάνει x850xtx ! με δισκέτα το κάναμε τότε! σε μια δισκέτα το πρόγραμμα και σε άλλη το bios. αργότερα είχαμε και εφαρμογές σε ΧΡ Που έκαναν παπάδες. με μια τέτοια είχα αλλάξει το όνομα τισ κάρτασ και είχα γράψει το δικό μου. δεν θα ήταν κακη ιδέα παντως να είχαμε auto update bios στισ σημερινές κάρτες μέσω ccc & nv-cp. οπωσ μασ ενημερώνουν τώρα ότι βγήκε καινούρια έκδοση οδηγού, έτσι να μασ ενημερώνουν και για καινούριο bios για την κάθε έκδοση τισ κάρτασ που έχουμε απ ολεσ τισ εταιρίες. ( asus, xfx, ga, κ.α. ) ειδικά στισ καινούριες που κυκλοφορούν τώρα οι οποίες έχουν auto oc, θα ήταν καλό αυτό! με το που έφτιαχνε μια εταιρία καινούριο bios να το έβλεπε πχ το catalyst, και αν θέλαμε να το κατέβαζε και να το περνούσε κιόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Επιτέλους έβαλα και κάτι που χρησιμοποιεί τη Ram της 7970 GHz edition 3GB. Skyrim, με τα HD textures της Bethesda + 2K HD textures + Realistic waters & Lighting + Weather effects Ανάλυση 1360Χ768 Ultra settings με 8ΧΑΑ To παιχνίδι καρφωμένο στα 60 fps (vsync), χωρίς ούτε ένα dip κάτω. Θα βάλω και το mod με την ρεαλιστική πανίδα, το οποίο είναι πολύ απαιτητικό, να δώ πώς θα πάει. Επι του παρόντος τρώει από 1000ΜΒ vram σε κλειστούς χώρους έως και 2200ΜΒ σε ανοιχτούς. Η GPU όμως χασμουριέται, με κάτω του 50% usage. Βέβαια δεν γνωρίζω η έλειψη vram τί ζημιά κάνει στα fps, διότι με το 6950 1GB crossfire δεν είχα προβλήματα σε παιχνίδια που έτρωγαν πάνω από 1GB vram. Τις έχω πακετάρει κιόλας και βαριέμαι να κάνω συγκρητικό τέστ...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ε αν περασεις το οριο πεφτουν τα fps αλλα αναλογα και το παιχνιδι μπορει να το ισοσταθμιζε το crossfire που ειχες...Γενικα παντως μπορει φας μεγαλο drop απο vram.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Έχεις V-sync ανοιχτό με 60FPS και λες ότι η GPU χασμουριέται.. Απολύτα λογικό, κλείσει το V-sync να μην χασμουριέται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Επιτέλους έβαλα και κάτι που χρησιμοποιεί τη Ram της 7970 GHz edition 3GB. Skyrim, με τα HD textures της Bethesda + 2K HD textures + Realistic waters & Lighting + Weather effects Ανάλυση 1360Χ768 Ultra settings με 8ΧΑΑ To παιχνίδι καρφωμένο στα 60 fps (vsync), χωρίς ούτε ένα dip κάτω. Θα βάλω και το mod με την ρεαλιστική πανίδα, το οποίο είναι πολύ απαιτητικό, να δώ πώς θα πάει. Επι του παρόντος τρώει από 1000ΜΒ vram σε κλειστούς χώρους έως και 2200ΜΒ σε ανοιχτούς. Η GPU όμως χασμουριέται, με κάτω του 50% usage. Βέβαια δεν γνωρίζω η έλειψη vram τί ζημιά κάνει στα fps, διότι με το 6950 1GB crossfire δεν είχα προβλήματα σε παιχνίδια που έτρωγαν πάνω από 1GB vram. Τις έχω πακετάρει κιόλας και βαριέμαι να κάνω συγκρητικό τέστ...... Βλεπεις σημαντικη διαφορα?λεω να βαλω το 1K HD textures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Έρχεται στο τέλος της βδομάδας στην αγορά η 7790. http://www.techpowerup.com/181622/AMD-Radeon-HD-7790-Arriving-This-Week.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Προπομπός των 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αν και δεν πολυειδα τα specs μιας και το ονομα της ειναι αναμεσα σε 7770 και 7850 να υποθεσω παιζει στα επιπεδα της 6870 χοντρικα?Χωρις να αναφερουμε την νεα τεχνολογια και φυσικα την λιγοτερη καταναλωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Επιτέλους έβαλα και κάτι που χρησιμοποιεί τη Ram της 7970 GHz edition 3GB. Skyrim, με τα HD textures της Bethesda + 2K HD textures + Realistic waters & Lighting + Weather effects Ανάλυση 1360Χ768 Ultra settings με 8ΧΑΑ To παιχνίδι καρφωμένο στα 60 fps (vsync), χωρίς ούτε ένα dip κάτω. Θα βάλω και το mod με την ρεαλιστική πανίδα, το οποίο είναι πολύ απαιτητικό, να δώ πώς θα πάει. Επι του παρόντος τρώει από 1000ΜΒ vram σε κλειστούς χώρους έως και 2200ΜΒ σε ανοιχτούς. Η GPU όμως χασμουριέται, με κάτω του 50% usage. Βέβαια δεν γνωρίζω η έλειψη vram τί ζημιά κάνει στα fps, διότι με το 6950 1GB crossfire δεν είχα προβλήματα σε παιχνίδια που έτρωγαν πάνω από 1GB vram. Τις έχω πακετάρει κιόλας και βαριέμαι να κάνω συγκρητικό τέστ...... Sorry... 1360x768 ? +Vsync? Νομίζω και μια Ti4200 8x AGP θα έχει 60fps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Sorry... 1360x768 ? +Vsync? Νομίζω και μια Ti4200 8x AGP θα έχει 60fps... Το απαιτητικό παιχνίδι παραμένει απαιτητικό ακόμα και σε αυτές τις αναλύσεις. Μήν ξαναρχίζουμε ίδιες κουβέντες...... Φυσικά βοηθάει η χαμηλή ανάλυση. Κανένας δεν αντιλέγει. Αλλά μην αυταπατάστε ότι το απαιτητικό παιχνίδι δεν θέλει high-end κάρτα. Αν τώρα κάποιος προτιμά να παίζει τα παιχνίδια του με 20fps και τα πάντα στο low, σίγουρα με μιά μέτρια καρτούλα θα την βγάζει μιά χαρά. Αλλά αν τα θές όλα τα settings στο max και με ψηλά fps, τότε την ίδια κάρτα θέλεις με αυτόν που παίζει σε πιό ψηλές αναλύσεις. Η διαφορά είναι ότι εσύ θα έχεις περισσότερα fps. Με την 5850 που είχα, ΔΕΝ είχα butter-smooth gameplay σε όλα τα παιχνίδια. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου απαιτητικά παιχνίδια ζορίζονταν άσχημα και τα fps έκαναν βουτιές. Από το crossfire σε 6950 και μετά άρχισα να έχω τελείως smooth gameplay κολλημένο στα 60 fps (πάντα vsync. μισώ το tearing). Δεν με ενδιαφέρουν τα max fps που μπορεί να φτάσει το σύστημα σε ένα παιχνίδι. Τα minimum με ενδιαφερουν και τα θέλω κολλημένα στα 60fps με όλα τα settings στο max. Aν νομίζετε ότι αυτό επιτυγχάνεται με φθηνές καρτούλες, λέτε ψέματα του εαυτού σας. Sadamiraq, έβαλα τα 2Κ Textures μαζί με το HD pack της Bethesda. Η διαφορά είναι πάρα πάρα πολύ μεγάλη. phycho, το 50% (ο μέσος όρος είναι ακόμα πιό κάτω) του GPU usage στο Skyrim το ανέφερα σε σχέση με τη διαφορά στην κατανάλωση της vRAM. Με τα graphic mods η χρησιμοποίηση της vRAM υπερδιπλασιάστηκε, όχι όμως και η χρησιμοποίηση της GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Σε πειράζω... Σε ένα resolution 1920Χ1080 δεν μπορείς να πιάσεις τα 60fps σταθερά που θέλεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Σε πειράζω... Σε ένα resolution 1920Χ1080 δεν μπορείς να πιάσεις τα 60fps σταθερά που θέλεις ? Τhanks ρε. Τα έχω συζητήσει τόσες πολλές φορές που έγινα ευέξαπτος Βασικά έχω τεράστια πλέον πείρα στο περίπου-720p gaming γιατί από το 2006 που αγόρασα την 40-άρα TV, παίζω σε αυτήν, οπότε με την εξέλιξη των παιχνιδιών και τις αναβαθμίσεις ξέρω τί παίζει, αλλά ακριβώς για τον ίδιο λόγο (λόγω της TV) δεν έκατσα να ασχοληθώ να δώ τί γίνεται σε πιό ψηλές αναλύσεις. Υπόψην, η κάρτα μπορεί να κάνει rendering το παιχνίδι σε ότι ανάλυση θέλω (μέχρι 1080p) και μετά να γίνει downscale σε 1360Χ768 στην TV, οπότε μπορώ να κάνω ένα τέστ drive απλά για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Έχεις συνδέσει το pc με την TV και παίζεις εκεί πέρα τα games σου? Νομίζω ότι σε τόσο μεγάλες ίντσες και τόσο χαμηλή ανάλυση δεν παίρνεις και τόοοσο καλή ανάλυση... προτιμότερο δεν είναι να παίζεις σε ένα 24αρι μόνιτορ και 1920χ1080... αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με Έχω και εγώ μια 6950 αλλά το gaming μου περιορίζεται κάπως σε ένα game (sc2) και δε μπορώ να σου πω ακριβώς τι κάνει η κάρτα σε άλλες περιπτώσεις. Προορίζομαι και εγώ για αγορά νέας κάρτας σύντομα και όπως έχουμε πει και σε άλλα post είμαι μεταξύ 7870ΧΤ / 7950 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα