Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tο power control το εχω βαλει +20 απο το ccc πρεπει να κανω το ιδιο και στο afterburner? Eπησεις ειναι σωστο να κλοκαρω τοσο ψηλα απο την πρωτη μερα λειτουργιας της καρτας? Ως ωρας 1000/1300 max 63c και 45% fan speed.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή μουφιά..

Αν την έδινε στα ~80Ε θα άξιζε.

Ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη απο 7770 που κανει 110€ μεσο ορο και εσυ την θες στα 80€ ?? -.-

@Bloodrage,δεν ειναι καλο να εχεις και τα δυο προγραμματα ανοιχτα,παιξε με το CCC ,κανε unistall το msi προς το παρων. Στο CCC λοιπον, βαλε +20 power control, 1050 core clock και 1350 το memory,δεν παθαινει τπτ μην ανησυχεις. Θερμοκρασιες εισαι πολυ καλα παντως.. για να δουμε την συνεχεια.

... ειναι σωστο να κλοκαρω τοσο ψηλα απο την πρωτη μερα λειτουργιας της καρτας

Χα! Ούτε το σκέφτηκα να τρέξω στα στάνταρ ρολόγια  :-D

Έχω την 7850 βέβαια, αλλά από την πρώτη στιγμή την έβαλα στα 1050 (860 ήταν νομίζω)/ 1300 

Αργότερα έπαιξα και με μεγαλύτερη τάση αλλά δεν άξιζε τον κόπο για καθημερινή χρήση.

Κάντο αυτό άμα θέλεις με το CCC που δίνει η ίδια η AMD και άμα δεν σου φτάσει και είσαι και είσαι πεινασμένος δοκίμασε να ανεβάσεις την τάση του chip  με το afterburner 0.1 Volts παραπάνω και 150MHz.

• Like 1

Κι εγώ μια απ'τα ίδια. Έχω την 7950 και την πρώτη μέρα την έβαλα 1000/1400 και απ'τη δεύτερη έως τώρα 1150/1500 stable (θα ξαναδοκιμάσω και για παραπάνω).. Πιείτε τους το αίμα, ούτως ή άλλως κανείς μας δεν κρατάει την ίδια κάρτα για αιώνες. 

• Like 1

Ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη απο 7770 που κανει 110€ μεσο ορο και εσυ την θες στα 80€ ?? -.-

@Bloodrage,δεν ειναι καλο να εχεις και τα δυο προγραμματα ανοιχτα,παιξε με το CCC ,κανε unistall το msi προς το παρων. Στο CCC λοιπον, βαλε +20 power control, 1050 core clock και 1350 το memory,δεν παθαινει τπτ μην ανησυχεις. Θερμοκρασιες εισαι πολυ καλα παντως.. για να δουμε την συνεχεια.

Εγώ την θέλω πάντως 130 και κάτω. :D

• Like 1

Oc on First Boot 

Παράδοση... Και ο Phenom ούτε κάθισα να δω ότι ήταν 3πύρηνος στα 2800. 4πύρηνος στα 3400 κατευθείαν. Άλλη καλή φάση ήταν η GeForce ti4200. Από την πρώτη στιγμή έβαλα τα ρολόγια chip και μνήμης στα επίπεδα της ti4600 και για λίγο καιρό είχα την κορυφαία κάρτα  :-D 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...