panos9553 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 δειξε και αυτο ομως Based on this frametime test, we would choose the Nvidia GeForce GTX 660 Ti. Again it's clear that the average frames per second a video card is capable of doesn't tell the whole story in terms of real-life performance. αμα η καρτα ηταν καλη θα την ξεφτυλιζαν ετσι ρε συ 400 ευρο ξεκινησε και εχει φτασει τα 250e με δυο παιχνιδια δωρο,χωρις νεα σειρα ξεφτυλα!! Εσυ τι συστημα εχεις saiz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ^Ωχ,επιτελους δωθηκε Η ερωτηση,για να δουμε και την απαντηση Τωρα ετοιμαζομαι και εγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ αργεί η απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Θα ανεβάσω, κανένα πρόβλημα.. Θες να ανοίξω και 'γω τα Optimizations μέσα από το Inspector να δεις που θα πάει και η 7970Ghz ? Κοίτα έχεις τις δικές σου προτεραιότητες, που δε συμπίπτουν με του περισσότερου κόσμου, αλλά γουστάρω, γιατί έχεις την άποψη σου στην τελική. Εγώ δεν ντρεπόμουν στο παρελθόν να αλλάξω και κάνα Optimization για να παίξω κάνα παιχνίδι, όταν η κάρτα μου έφτανε στο τέλος της ζωής της. Και φυσικά δε θα αγόραζα κάρτα σαν την επιλογή σου για τους δικούς μου λόγους… Τελικά το θέμα δεν είναι να συμφωνούμε … αυτό είναι κατανοητό και γνωστό. Αλλά πολύ φασαρία για το τίποτα θα έλεγα… να πεις ότι οι παραπάνω κάρτες είναι καινούριες… δεν είναι… ένα μόνιμο μπραντεφερ για το ποια παίζει εδώ ή εκεί… οκ not my cup of tea exactly… Γουστάρεις για τον Χ Ψ λόγο … whatever … διάλεξες… εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος με την επιλογή σου Αλλά δεν είναι απαραίτητα λάθος όποιος διαλέξει άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το τελευταίο δεν το έχουν καταλάβει τα AMD Fanboys, θεωρούν λάθος την αγορά μιας 670 ας πούμε διότι η 7950 με 2 κλικ όπως ισχυρίζονται την στέλνει για τσάι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ναι γιατί τι νομίζεις έχει αλλάξει από τότε ; Πήρε ένα 10% και τι έγινε ; Το έχω πει και θα το ξαναπώ, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το έχω δει και με το Cypress(5870) και με την GTX480, οι οδηγοί δίνουν ένα 10-15% και αυτό σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Για παράδειγμα η 5870 είχε πάρει μέχρι και 25% στο Dirt 2, έχω την εντύπωση ότι έκοψε ποιότητα όμως, καθώς το παιχνίδι έδειχνε χειρότερο.. Βελτιώσεις τύπου 80% που αναφέρεται μερικοί δεν ισχύουν. What is important to note about this, is that the HD 7970 with the RC11 driver at the start of the year averaged 35.7 FPS, while it averaged 57.2 FPS at the end of the year with the Catalyst 12.11 driver. This is 60.2% faster than the original performance, all because of improvements made to the driver software. Source:http://www.hardocp.com/article/2013/02/18/2012_amd_video_card_driver_performance_review/1 Ενταξει 60,2% όχι 80... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 savakis ας κοιτάξουν στο link την 7950. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 What is important to note about this, is that the HD 7970 with the RC11 driver at the start of the year averaged 35.7 FPS, while it averaged 57.2 FPS at the end of the year with the Catalyst 12.11 driver. This is 60.2% faster than the original performance, all because of improvements made to the driver software. Source:http://www.hardocp.com/article/2013/02/18/2012_amd_video_card_driver_performance_review/1 Ενταξει 60,2% όχι 80... Αυτο εψαχνα πριν και δεν το εβρισκα μωρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 H 7950 στο Max payne 3 είναι πάνω από την 7970 ? Ότι πούνε πες τους, ότι να 'ναι το Site πραγματικά. Δες τα Benefits στην 7970 και μετά διάβασε τα Release Notes των τελευταίων οδηγών της Nvidia, μιλάμε για πολύ γέλιο.. 57FPS με πρώιμους οδηγούς στο BF3 ? Εγώ εδώ βλέπω ότι παραλίγο να χάσει και από την 580 με τους πρώτους οδηγούς, http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7970_ghz_edition_review,21.html Και το benchmark ήταν σε SP..Που να πας MP.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 H 7950 στο Max payne 3 είναι πάνω από την 7970 ? Ότι πούνε πες τους, ότι να 'ναι το Site πραγματικά. Βρε συ psycho ειναι αλλες ρυθμισεις...ξεκολα να πουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί το πήγε 2xMSAA από 4x ? Άμα λέμε ότι να 'ναι το Site.. Και πως γίνεται η 7950 να έχει τόσο Boost όταν στην ουσία είναι 7970 κομμένη ; Τα Benefits της 7970 έχουν βάση, της 7950 όχι. Όπως και να έχει, έχει ένα 10 βαριά 15% boost η κόκκινη, πιστεύεις ότι η NV έχει λιγότερο ; Εν τέλη είπαμε, 5% πάνω από την 680 η 7970Ghz. 3 λέξεις μπορούν να χαρακτηρίσουν το Site, Troll mode on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί το πήγε 2xMSAA από 4x ? Άμα λέμε ότι να 'ναι το Site.. Τοτε να πας να τους δειξεις εσυ που ξερεις καλυτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ έγραψα την εμπειρία μου με τις κάρτες και τους οδηγούς. Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, ένα 10% παίρνεις στο μέσο όρο με νεώτερους και ίσως ένα 20-25% σε συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως πήρε η 5870 στο Dirt 2.. Και τα παραπάνω συνήθως κοστίζουν σε IQ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ έγραψα την εμπειρία μου με τις κάρτες και τους οδηγούς. Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, ένα 10% παίρνεις στο μέσο όρο με νεώτερους και ίσως ένα 20-25% σε συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως πήρε η 5870 στο Dirt 2.. Τοση ωρα σου δωσαμε 3 review και εσυ λες τα δικα σου..τοτε για ποιο λογο εμεις οι υπολοιποι να δινουμε σημασια στα λεγομενα σου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το hardocp είναι πολύ παλιο site στον χώρο πάντως και δεν θα το λέγε κανείς και amd friendly.Αλλά οκ με την ηλικία και τα μυαλά που έχουν κάποιοι που σχολιάζουν εδώ δεν περίμενα κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα