Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι γιατί τι νομίζεις έχει αλλάξει από τότε ;

Πήρε ένα 10% και τι έγινε ;

Το έχω πει και θα το ξαναπώ, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το έχω δει και με το Cypress(5870) και με την GTX480, οι οδηγοί δίνουν ένα 10-15% και αυτό σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Για παράδειγμα η 5870 είχε πάρει μέχρι και 25% στο Dirt 2, έχω την εντύπωση ότι έκοψε ποιότητα όμως, καθώς το παιχνίδι έδειχνε χειρότερο..

Βελτιώσεις τύπου 80% που αναφέρεται μερικοί δεν ισχύουν.

Δεν πρεπει να μιλας σοβαρα...ειδες τι αυξηση πηραν οι 7αρες απο τους 12,11 και μετα..μιλαμε για 5 με 10 fps πανω απο αυτα που εδειξες στο bf 3 αναλογα την καρτα..και απλα λες και τι εγινε..μαλιστα..

Τελος αν ενδιαφερεσαι να παρεις καρτα ανοιξε ενα θεμα δικο σου και μην σκορπας σε ολα τα υπολοιπα οτι βρισκεις στο net..κατανοητο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελος αν ενδιαφερεσαι να παρεις καρτα ανοιξε ενα θεμα δικο σου και μην σκορπας σε ολα τα υπολοιπα οτι βρισκεις στο net..κατανοητο?

Μάλιστα μπαμπά, ονειρευτείτε 80% αυξήσεις τώρα.

^^Άμα γελάς εσύ, φαντάσου ένας λογικός άνθρωπος τι κάνει..

Μάλιστα μπαμπά, ονειρευτείτε 80% αυξήσεις τώρα.

Δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να κανεις ολο αυτο το διαστημα ομως..

Ελεγες πως ο τιτανας θα σε ικανοποιουσε αν ηταν 2*580..και οντως ειναι..στο τελος ομως απο θεμα δυναμης τον εβγαλες Τατιανα και εισαι απογοητευμενος..

Και μια στηριζεις τις 680 την αλλη τις 7970..ωρες ωρες δεν συμβαδιζουν αυτα που λες..τεσπα..θεωρω πως δεν ειναι καθολου αντικειμενικα αυτα που γραφεις ωρες ωρες..απορω πραγματικα να σου πω την αληθεια γιατι αλλες φορες δειχνεις ακριβως το αντιθετο..ευχομαι μονο απλα να trollareis...

Έχεις αποδείξεις για το αντίθετο ;

Εγώ ποστάρω Benches από Sites, έστω και παλιά, εσύ έχεις αποδείξεις ότι έχουν επέλθει οι τρομακτικές βελτιώσεις που ονειρεύεστε ;

Ή τα βλέπετε κάθε μέρα στον ύπνο σας και τρολλάρετε στα Thread ?

Μα έχουν έλθει οι βελτιώσεις βρε χαζοτρόλλη.Τα ίδια sites που ποστάρεις το δείχνουν.

panos9553 τι το ψάχνεις τώρα...από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα.Του κάτσε και άσχημα η titan με τα 920ευρώ φθηνότερη τιμή.

Εγώ στα Site βλέπω ότι η 7970Ghz είναι 5% πάνω από την 680 όταν κάποιοι μιλάτε για 15%.

Και στο BF3 βλέπω ότι η NV είναι μπροστά.

Η τιμή της Τατιάνας έκατσε άσχημα σε πολλούς αλλά αυτό που μου έκατσε στο στομάχι είναι το AF της AMD.

Εγώ στα Site βλέπω ότι η 7970Ghz είναι 5% πάνω από την 680 όταν κάποιοι μιλάτε για 15%.

Και στο BF3 βλέπω ότι η NV είναι μπροστά.

Η τιμή της Τατιάνας έκατσε άσχημα σε πολλούς αλλά αυτό που μου έκατσε στο στομάχι είναι το AF της AMD.

και τα ms 

Αυτο σου κανει για αρχη??Με νεωτερους drivers απο αυτο που δειχνεις εσυ..http://kotaku.com/5964022/the-best-graphics-cards-nvidia-vs-amd-current+gen-comparison

Καπως ετσι ειναι τα πραγματα και τωρα..

Εχεις κατι να πεις??

Και κοιτα και αυτο εδω  http://forums.videocardz.com/topic/357-rewrite-amd-vs-nvidia-how-much-of-a-difference-do-drivers-make/

και καλο μεσημερι..πρωτα να ψαχνουμε πριν χαρακτηρισουμε...

Οι τιμές των υπόλοιπων 6xx δε σας έκατσαν άσχημα όμως,ούτε το χειρότερο price/performance ratio, ούτε ο μικρότερος δίαυλος,ούτε η λιγότερη vram,ούτε το συνήθως μικρότερο overclock headroom.

και τα ms 

Αν εννοείς το frame latency έχει διορθωθεί και σε αρκετά παιχνίδια είναι καλύτερο από τις nv πλέον.

Breaking down performance figures at 1920x1200, the GeForce GTX 680 was just ~1% faster than the Radeon HD 7970, while it trailed the 7970 GHz Edition by a 7% margin.

Όποποπο, πολύ δύναμη λέμε, τι 5%, τι 7%

Και αυτά με AvP και Dirt 3 μέσα..

Έχει κάνει τα Optimizations του Θεού η κόκκινη στο IQ και βγαίνει με ένα 5% μπροστά και μάλιστα με Oc'ed έκδοση..

Αν εννοείς το frame latency έχει διορθωθεί και σε αρκετά παιχνίδια είναι καλύτερο από τις nv πλέον.

Λόγια του αέρα για ακόμη μία φορά, έχεις Link για αυτό που λες ;

Οι τιμές των υπόλοιπων 6xx δε σας έκατσαν άσχημα όμως,ούτε το χειρότερο price/performance ratio, ούτε ο μικρότερος δίαυλος,ούτε η λιγότερη vram,ούτε το συνήθως μικρότερο overclock headroom.

ξεχασετο αυτο!! αν και εριξαν λιγο τις επιδοσεις με 13.2 για αυτο τον λογο, παραμενει χειροτερο της πρασινης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...