Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοια σου και θα κανω και το bemchmark του guru3d,με οc να δουμε τι ψαρια θα πιανουμε?! Κανα 48-50αρι average θα το βγαλω πιστευω :>

αυτα να τα λες σε κανα παιδακι οχι σε εμενα

τα ψευτοreview του καθενα δεν λαβανονται υποψιν :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Παντως η πιο Epic στιγμη ηταν οταν την ειχα πρωτοπαρει και ειχαν βγει και 12.11 drivers,ειμασταν η παρεα μαζεμενη μπροστα απο 50αρα οθονη και εγω ημουν πισω στην οθονη του pc και τους εδειχνα το bf σε ολα ultra με το fraps να δειχνει εκεινη την στιγμη 66-67fps,και να λεω για να δουμε θα υπαρξει διαφορα με οc?? Την βαζω 1150/1575 χωρις ρευμα και ολοι βλεπουμε τα fps να δειχνουν 82-83 !!! WooOOoOOW xD

έχει πλάκα αυτός ο εντυπωσιασμός του να γράφεις "50αρα οθόνη" (τηλεόραση δλδ :P ), λες και έχει ανάλυση που είναι πιο βαριά από αυτή που βλέπουμε στις 21.5 ίντσες (μην πω 15.6" των laptops για την πλήρη απαξίωση :-D )

Πιο πολυ ηθελα να τονισω οτι μπορουσαν ολοι να δουν πεντακαθαρα το παιχνιδι και τα frames εκεινη την στιγμη,για κανεναν αλλον λογο.. 4Κ ηταν η TV ΝΤΑΞΕΙ? :P

Πιο πολυ ηθελα να τονισω οτι μπορουσαν ολοι να δουν πεντακαθαρα το παιχνιδι και τα frames εκεινη την στιγμη,για κανεναν αλλον λογο.. 4Κ ηταν η TV ΝΤΑΞΕΙ? :P

και εβγαζες 66-67fps? 10points!! :P 

ρε που εχετε πεσει!!

• Super Moderators

over 9000 ήταν :P

σε λιγο καιρο η 7970 θα εχει την τυχη της 6970

Δεν νομίζω, ειδικά την στιγμή που η AMD είπε ότι το Focus τους θα παραμείνει για καιρό ακόμη στην 7000.

Σίγουρα θα επέλθουν και άλλες βελτιώσεις και από τις 2 εταιρίες.

Η 7000 είναι νέα αρχιτεκτονική, μη την συγκρίνεις με την 6000, η 6000 ήταν ένα απλό Refresh του Cypress.

Εδώ μιλάμε για τελείως νέα αρχιτεκτονική, θα έχει και άλλες βελτιώσεις.

Μας δουλεύεις τώρα έτσι ;

http://www.techspot.com/review/546-amd-radeon-hd-7970-ghz-edition/page4.html

BF3 πίσω σχεδόν σε όλα τα Site

http://www.techspot.com/review/546-amd-radeon-hd-7970-ghz-edition/page3.html

Metro2033 στα ίδια

Και για το Metro2033, επειδή οι αριθμοί αλλάζουν από Site σε Site πάρε εδώ από Site που έτρεξε το ίδιο το Benchmark του παιχνιδιού.

http://hothardware.com/Reviews/AMD-Radeon-HD-7970-GHz-Edition-Review/?page=7

Οπότε που κολλάς ;

H 680 σε 1300Mhz είναι άπιαστη.

Βρε psycho σε ειχα για αντικειμενικο ομως..με AMD Catalyst 12.7???Απο τον Ιουνη??Ειναι σοβαρο παραδειγμα αυτο τωρα??

Ναι γιατί τι νομίζεις έχει αλλάξει από τότε ;

Πήρε ένα 10% και τι έγινε ;

Το έχω πει και θα το ξαναπώ, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το έχω δει και με το Cypress(5870) και με την GTX480, οι οδηγοί δίνουν ένα 10-15% και αυτό σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Για παράδειγμα η 5870 είχε πάρει μέχρι και 25% στο Dirt 2, έχω την εντύπωση ότι έκοψε ποιότητα όμως, καθώς το παιχνίδι έδειχνε χειρότερο..

Βελτιώσεις τύπου 80% που αναφέρεται μερικοί δεν ισχύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...