Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να παρακαλάτε τα AMD Fanbois να μην πετάξει κανένα G80 σε έκδοση Kepler και ψάχνεστε να δώσετε τις κάρτες σας..

1) κοίτα και το tzoker παίζει να το κερδίσεις 1 στα 13.000.000 :-D :-D :-D

λές να της κάτσει? θα δούμε σε κάνα 9μηνο :rolleyes:

2) να δω που θα ξεφορτωθούν οι nvidians τις κάρτες τους , πόσες physx add ons να βάλουμε στις radeon :)

:-D :-D

^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είδες, μόλις είπα για AMD Fanbois πετάχτηκες εσύ πρώτος..

Τι να κάνουμε, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται..

από τις τελευταίες 9 κάρτες μου (από 4850 και μετά) οι 7 είναι AMD :-D

Πολύ περιέργο το γεγονός ότι η AMD

θα μπορούσε να κυκλοφορούσε μια κάρτα τουλάχιστον 30% πιο γρήγορη

απο την 7970 και επέλεξε χαμηλότερα ρολόγια . Πιστεύω μαζί με keppler

θα δουμε και 7980 . Η AMD αυτήν την στιγμή ελέγχει το παιχνίδι

Φυσικά και θα μπορούσε να την κυκλοφορήσει με υψηλότερα ρολόγια, απλώς θα είχε την κατανάλωση του Fermi(GTX480).

Οπότε σου λέει, δίνω την επιλογή στο χρήστη, αν θέλει να τα ανεβάσει μόνος του.

43137.png

43138.png

Δεν ισχύει αυτό που λες και +100 watt να έκαιγε με το oc ,

performance / watt πάλι καλύτερη είναι απο όλες

Φυσικά και δεν ισχύει μα στα 1165 πάει με στοκ volt, δηλαδή απλά δεν ανεβάζει κατανάλωση (μόνο οριακά), για να ανέβει θέλεις πεισσότερα volt.

Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι ξέρει πως η nvidia δεν έχει απάντηση απλά καπελώνει την αγορά με όσο χρειάζεται, και μόλις εμφανήσει την απάντηση η πράσινη θα την ξανακαπελώσει με πυρίνες στα 1350 + και πιθανότατα με 2304 shader...

φυσικά την ανικανότητα της nvidia, θα την πληρώσουμε και εμείς με τις τιμές...

Γουστάρω πάντως που το thread ζωντάνεψε,είχα βαρεθεί τόσο καιρό στα αθλητικά Olympiacos vs PAO.Good old Nvidia vs AMD άντε να βγουν και οι κεπλεράδες να γίνει βουλή εδώ μέσα... :P

GK104 αποτελεσματα σε 3D MARK 2011 στο extreme περναει την 7970

savaki και 2000 να παει, δεν εχει ουσια αν αντιπαλος εχει 2 σκαλια πανω αρχιτεκτονικη!

Δυσκολο για την κοκκινη, αν ισχυει αυτα μου μουρμουρίζονται για το GK104 θα τους παει καβαλα...

^^ Να και ο Κεπλεράς !

από τις τελευταίες 9 κάρτες μου (από 4850 και μετά) οι 7 είναι AMD :-D

Και ήσουν πάντα πίσω κλασικά..

Από το 8800GTX και μετά τρώει ξύλο η κόκκινη..Μόνο με την HD5970 ήταν πάνω η οποία είναι mGPU..

Σε SingleGPU που με ενδιαφέρουν εμένα πάντα πίσω η κόκκινη, και καλύτερα να μην μιλήσω για οδηγούς έτσι..Εκεί απλά γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια..

Τώρα με το Kepler, μένει να δούμε εάν θα επαναληφθεί η ιστορία.

Με το κέπλερ κάποιοι μου είπαν οτι θα ακουστούν πολλά αλλά θα είναι το πιο μεγάλο Fail στην ιστορία μετά τον Justin Bieber

^^ Να και ο Κεπλεράς !

Και ήσουν πάντα πίσω κλασικά..

Από το 8800GTX και μετά τρώει ξύλο η κόκκινη..Μόνο με την HD5970 ήταν πάνω η οποία είναι mGPU..

Σε SingleGPU που με ενδιαφέρουν εμένα πάντα πίσω η κόκκινη, και καλύτερα να μην μιλήσω για οδηγούς έτσι..Εκεί απλά γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια..

Τώρα με το Kepler, μένει να δούμε εάν θα επαναληφθεί η ιστορία.

ναι πάντα πίσω ήμουν καιme 4850 cf και με την 4870χ2 ,και με την 5870 και με το 5870 cf , αλλά και με το 6970 cf που είχα πριν το πουλήσω εν αναμονή tahiti....

τώρα αν σου αρέσουν μόνο τα single gpu configs (δεν διαφωνώ, σε κάποιους αρέσει και το φαγητό ανάλλατο ^_^ ) τότε στις 9 του μήνα μπορείς να έχεις μια κάρτα που δεν θα έχει αντίπαλο για 9΄ μήνες +...

θα περιμένεις το Kepler? μα όταν θα βγεί (στο ξαναείπα) θα το κεπελώσει η 7980-8970 με ρολόγια κοντά στο 1.5 χιλιάρικο και ίσως 2304 shaderakia....

ναι πάντα πίσω ήμουν καιme 4850 cf και με την 4870χ2 ,και με την 5870 και με το 5870 cf , αλλά και με το 6970 cf που είχα πριν το πουλήσω εν αναμονή tahiti....

τώρα αν σου αρέσουν μόνο τα single gpu configs (δεν διαφωνώ, σε κάποιους αρέσει και το φαγητό ανάλλατο ^_^ ) τότε στις 9 του μήνα μπορείς να έχεις μια κάρτα που δεν θα έχει αντίπαλο για 9΄ μήνες +...

θα περιμένεις το Kepler? μα όταν θα βγεί (στο ξαναείπα) θα το κεπελώσει η 7980-8970 με ρολόγια κοντά στο 1.5 χιλιάρικο και ίσως 2304 shaderakia....

GTX295 > 4870x2

GTX480 SLI > 5870 CF

GTX580 SLI > 6970 CF

Και στα Single μία από τα ίδια..Τώρα θα μου πεις για την κατανάλωση ρεύματος, ξέρω..

Όσο για το ανάλατο φαγητό, απλά γελάω, όπως είχε πει και ο ''σοφός'' Ailuros,

SingleGPU = Plug And Play

CF/SLI/mGPU = Plug And Pray(Και ειδικά για την AMD πρέπει να ρίξεις πολλή προσευχή)

Θες να πιάσουμε και τα περί Image Quality ;

Λέω αν θες..Γιατί το Texture Filtering της Nvidia δεν το έχει η AMD..Δεν ξέρω τώρα με το Tahiti αν βελτιώθηκε και πόσο.

Θα περιμένω το Kepler, ναι, για 2 λόγους 1.Θα έρθουν σε ισορροπία οι τιμές, 2.Ίσως να είναι G80/R300 Effect και να δω επιτέλους τις αναμενόμενες επιδόσεις.

Περίμενε παραπάνω shaders εσύ..Όπως και με την 6970, γυρνάς το διακόπτη και ξεκλειδώνει extra shaders.

Ελπιζω να ξερετε τι ειναι τα shaders και τα αναφετε συνεχεια......

Πολυ φοβαμαι οτι για τους περισσοτερους ειναι ακομα ενα στοιχειο στα specs που δημοσιευουν τα γνωστα guru3d , anandtech χωρις να εχουν ιδεα περι τινος προκειται :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...