Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάλλον κάποιοι δεν έχετε δει  πόσο εύκολα 1200ριζουν πολλές 7950 πλέον , στέλνοντας αντίστοιχα setup των 680/7970 να τρέχουν να κρυφτούν όσον αφορά το price/perf ratio (ειδικά στα multigpu).   

Τώρα αν πχ γουστάρεις  για τους αβ λόγους να έχεις 680/670 που είναι πιο ακριβές   , δεν είναι κατακριτέο αλλά προσωπική επιλογή.

Εμένα πχ μπορεί να με ψιλοπείραζε αν έχω σκάσει 500€ για την 680 και ακόμα και σε oced καταστάσεις έβλεπα μια 7950 max 10%  πίσω , ενώ τον άλλο που γουστάρει nvidia  όχι....   

τα ιδια και τα ιδια λετε, και του χρονου θα βλεπουμε παλι gaming bench η 7950 να παλευει με την 660ti

τα ιδια λεγατε και με τα  2g 6950 ξεκλειδωνε και επαιζε με την 570 +2g μνημη αρα θα κρατησει περισσοτερο

ουτε κρατησε περισσοτερο ουτε καλυτερες επιδοσεις ειχε,απλα ο χρηστης στερηθηκε τα phsyx,την καλυτερη ποιοτητα εικονας,και τις καλυτερες επιδοσεις ακομα και σημερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα θα μου δωσει καποιος εναν Σοβαρο και Λογικο λογο που οι 680 ειναι κατω* ( ηθελα να βαλω αλλη εκφραση αλλα θα γινομουν ερεστικος :P) απο τις 7950????

http://www.overclock.net/t/1323188/ocuk-7950-crossfire-vs-680-sli-at-5760-1080-eyefinity-surround

Σχεδον 1300 πυρηνα οι 680 (1270 core) και ΜΟΝΟ 1150core οι 7950!!! Εχασαν λογο μνημης επειδη ειχαν 2gb?? Οχι δεν θα δινανε τοσα fps για να φτασουν τις 7950,ακομα και με χωρις φιλτρα ηταν πισω η Nvidia.. Ναι αμε ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ η 680 OC μια 7950 OC,sure ...

• Super Moderators

Εμενα θα μου δωσει καποιος εναν Σοβαρο και Λογικο λογο που οι 680 ειναι κατω* ( ηθελα να βαλω αλλη εκφραση αλλα θα γινομουν ερεστικος :P) απο τις 7950????

3 μήνες πίσω, φέρε κι εσύ κάτι πιο πρόσφατο :P

http://www.overclock.net/t/1323188/ocuk-7950-crossfire-vs-680-sli-at-5760-1080-eyefinity-surround

Σχεδον 1300 πυρηνα οι 680 (1270 core) και ΜΟΝΟ 1150core οι 7950!!! Εχασαν λογο μνημης επειδη ειχαν 2gb?? Οχι δεν θα δινανε τοσα fps για να φτασουν τις 7950,ακομα και με χωρις φιλτρα ηταν πισω η Nvidia.. Ναι αμε ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ η 680 OC μια 7950 OC,sure ...

οταν κανουμε review χρισιμοποιουμε 10-15 παιχνιδια οχι 5 και τα 3 να ειναι optimizet amd

μονο που εχει το dirtsd φτανει,θα εχουν και κομμενο driver σιγουρα

Εννοια σου και στα χερια μου εχω προσωρινα 2x7950 αυτην την στιγμη και δεν εχω δυνατο τροφοδοτικο για να της βαλω..!! Εχω εναν φιλο που εχει εναν 750αρι αλλα δεν ξερω αν θα μου το δανεισει.. καλα και αν μου το δωσει... η μια παει 1200/1650 και η αλλη 1180/1575.. Crysis 3 VHQ 4xMSAA και θα χαθω στα γραφικα του.... Κανεις με 2x680 ή 2x670 στα 1080p ή 1440p? :P

τα ιδια λεγατε και με τα  2g 6950 ξεκλειδωνε και επαιζε με την 570 +2g μνημη αρα θα κρατησει περισσοτερο

ουτε κρατησε περισσοτερο ουτε καλυτερες επιδοσεις ειχε,απλα ο χρηστης στερηθηκε τα phsyx,την καλυτερη ποιοτητα εικονας,και τις καλυτερες επιδοσεις ακομα και σημερα

Δεν έχεις και άδικο. Τότε , αφού πρώτα έκανα πλάκα στην 580 με τις 2 6950 unlocked που απέκτησα στην ίδια τιμή , έπειτα με έπιασε σύνδρομο στέρησης physx και καλύτερης ποιότητας εικόνας.... Ειδικά στα physx  στερήθηκα τόσο που ξήλωσα απο το pc μου μια gtx 260 που είχα πάρει μτχ.. (λάθος αγορά).  Σε price/perf ratio , οι πεινασμένοι ονειρεύονται καρβέλια(6950 ,7950).....

• Like 1

οταν κανουμε review χρισιμοποιουμε 10-15 παιχνιδια οχι 5 και τα 3 να ειναι optimizet amd

μονο που εχει το dirtsd φτανει,θα εχουν και κομμενο driver σιγουρα

Άσε να βάλουν τα Dirt Showdown και το AvP τα σοβαρά τα παιχνίδια που το δεύτερο βγήκε πριν 3 χρόνια +

Ενώ στα μη σοβαρά παιχνίδια, BF3/Batman Arkham City/Crysis 3/Assassins Creed 3 είναι μπροστά η πράσινη..

Επίσης θα πω κάτι και όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει ας μην το πιστέψει, δεν θα κάνει καμία διαφορά για μένα.

Το Dirt 2 που το έπαιζα τότε με την 5870 κάθε Driver που έβγαινε ένιωθα ότι κάτι κόβανε από τα γραφικά, μόλις την έδωσα και πήρα την GTX480, εκτός ότι το παιχνίδι έδειξε σαν να ήταν κάποιο άλλο, είχε και παραπάνω Frames..

Αυτό και το Singularity αν θυμάμαι καλά ήταν τα 2 παιχνίδια που τότε σε NV έδειχναν άλλα παιχνίδια(Καλύτερα εννοείται).

Δεν ξέρω αν ισχύει και στις 7000 το παραπάνω, αλλά η 5000 είχε πολύ μειωμένο IQ σε αρκετά παιχνίδια.

Επίσης θα πω κάτι και όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει ας μην το πιστέψει, δεν θα κάνει καμία διαφορά για μένα.

Γι αυτό, αν ψήνεσαι για κάρτα , πάρε nvidia για μην έχεις ψύλλους στα αυτιά και δεν το λέω ειρωνικά.  Η 670 είναι εξαιρετική κάρτα , έχει φίλος μου την palit , αλλά του βγήκε πολύ biatch στο o/c.

τα ιδια και τα ιδια λετε, και του χρονου θα βλεπουμε παλι gaming bench η 7950 να παλευει με την 660ti

Ηρθες πάλι να μας διασκεδάσεις φίλτατε;

H 660τι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα καλά καλά με την 7870....  Δεν υπάρχει χειρότερη απάτη κάρτα σε αυτή τη γενιά από αυτό το χρέπι....

τι κάθεσαι και γράφεις;;;;  

Οσο για τις  570... αυτές πλέον πνίγονται στο BF3 1080p!  

Αν δε το πάμε σε multi-gpu, με 6950 CF φέρνεις 10 βόλτες γύρο από το 570 SLI. 

Anyway, δεν ξέρω ποσες γενιές θα καταφέρει η nvidia να παραμείνει στο παιχνίδι οπότε shop while it lasts...

Γι αυτό, αν ψήνεσαι για κάρτα , πάρε nvidia για μην έχεις ψύλλους στα αυτιά και δεν το λέω ειρωνικά.  Η 670 είναι εξαιρετική κάρτα , έχει φίλος μου την palit , αλλά του βγήκε πολύ biatch στο o/c.

Δες το και έτσι με την  670, θα δώσεις 350+50 για το Crysis 3 =400 και με μια 7950@250 θα τρως κάζο ... not wise   :-D

• Like 1

Ηρθες πάλι να μας διασκεδάσεις φίλτατε;

H 660τι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα καλά καλά με την 7870....  Δεν υπάρχει χειρότερη απάτη κάρτα σε αυτή τη γενιά από αυτό το χρέπι....

τι κάθεσαι και γράφεις;;;;  

Οσο για τις  570... αυτές πλέον πνίγονται στο BF3 1080p!  

Anyway, δεν ξέρω ποσες γενιές θα καταφέρει η nvidia να παραμείνει στο παιχνίδι οπότε shop while it lasts...

Δες το και έτσι με την  670, θα δώσεις 350+50 για το Crysis 3 =400 και με μια 7950@250 θα τρως κάζο ... not wise   :-D

εμ το βλεπω δεν το βλεπω?

bf3_1920_12001_zps73d2f3db.gif

Στο BF3 τρώει ήττα η κόκκινή, το 90% των Site αυτό δείχνουν τουλάχιστον..

Savakis ξεκόλλα με την καραμέλα των 2GB, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω μια 6970 από μια 570..

Πόσες φορές θα το πούμε, μέχρι και σε 1200P με 4xMSAA δεν υπάρχουν διαφορές, για παραπάνω τρώνε ήττα και οι 2..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...