Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

stok vs stok ειναι μπροστα η πρασινη και σε oc παλι την παταει

μονο αν πειραξεις τον driver(tessellation)της ατι  μπορει να γινει κατι τετοιο

Δημοσ.

λεω τι διαφορα εχει η απλη απο την ghz??

και που τα ειδες εσυ τα 15% διαφορα απο την 680 reference?

παρε ενα 3% σε 1200p και πολλα σου ειναι 

perfrel_1920-8_zps05104e51.gif

Τόσο είναι η πραγματική τους διαφορά αν δεν διαβάζει κανείς σελίδες όπως το techpowerup. Nαι φυσικά η διαφορά μεταξύ Τιτάνα και 680 είναι μόνο 25%. Μπορώ να έχω και εγώ από αυτό που πίνουν;

Δημοσ.

http://www.techspot.com/review/546-amd-radeon-hd-7970-ghz-edition/page12.html

Και 'δω πάντως βγαίνει πολύ μικρή η διαφορά μεταξύ 680 και 7970Ghz..

5% faster..

Και αυτό γιατί έβαλαν το Dirt Showdown, αλλιώς βγαίνει μόνο 2% πάνω από την 680..

Based on the 16 games that we tested with, 10 of which were DX11 titles, the Radeon HD 7970 GHz Edition was on average 5% faster. However, by far its biggest win came with DiRT 3 Showdown where the Radeon was 52% faster. If we remove that result from the equation, you'd still get a marginal 2% performance advantage over the GTX 680.
Δημοσ.

Ας παραμεινουμε ομως σε ηρεμο επιπεδο γιατι εγω θα τα ακουσω απο τον Μοδερατορα :P ΛΟΙΠΟΝ SAIZ (σορυ σορυ) ,φιλε saiz εφερες παραδειγμα το crysis που ειναι παιχνιδι ημερων και εδω καλα καλα τωρα βγηκαν για τις μονες καρτες οι σωστοι drivers.. Παντως επειδη αυτα που λεω δεν ειναι λογια του αερα, φιλος εχει 2712HM Dell,2x7850 cf και οταν τον ειχα ρωτησει πως ειναι εμπειρια του ειχε πει οτι πρεπει καθε φορα να περιμενει τους σωστους drivers για το cf του οταν βγαινει καινουργιο παιχνιδι,αλλα δεν τον ενοχλουσε ιδιαιτερα διοτι επαιζε αλλα παιχνιδια οσο θα περιμενε για τους νεους drivers. Προβληματα tearing/stuttering σπανια ειχε και πιστευε οτι αυτα τα προβληματα επιλυνονται με καθε νεο driver που βγαινει..

Στα δικα μας οταν βγει ο τελικος driver gia cf στο Crysis 3,2x7950 θα εχουν μεγαλυτερες επιδοσεις απο μια 690??? Θα πληρωσες τα μισα ακριβως λεφτα, Ναι ή Οχι???!! Συμφωνα με τον ρωσο revier,μια 690 βγαζει 48fps σε 2560x1600 με VHQ no AA,και μια 7970ghz βγαζει 31fps,πες μου οταν θα βγει ο σωστος driver, 2x7950 που θα τρεχουν με 1100+ core clock each θα βγαλουν 50fps Τουλαχιστον!?! Ναι ή Οχι??

Δημοσ.

Ρε σεις μην ασχολείστε με τον Saiz.  :-D

Αυτός απλά προσπαθεί να χαλάσει το νήμα....

Ερχεται και λέει "πληρώνω για να αποφύγω τα προβλήματα της AMD", αλλά ούτε ένα post από bench δικό του.

Πιθανότατα δεν έχει καν Gaming PC , απλά κοιτάει τα διαγράμματα άλλων και έρχεται και γράφει με την ελπίδα να σας τσακίσει τα νεύρα.

Την άλλη φορά υποστήριζε την 660ti και του έδειξα κάτι benches από 7950 που παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό γιατί δεν είχε ελπίδα ούτε η 670 σε extreme watercooling .... :devil:

Δημοσ.

http://www.techspot.com/review/546-amd-radeon-hd-7970-ghz-edition/page12.html

Και 'δω πάντως βγαίνει πολύ μικρή η διαφορά μεταξύ 680 και 7970Ghz..

5% faster..

Και αυτό γιατί έβαλαν το Dirt Showdown, αλλιώς βγαίνει μόνο 2% πάνω από την 680..

και τι να λεει αυτο ?
Δημοσ.

Σοβαρα?? :ο Γιατι ρε η 660ti δεν ειναι καλυτερη??!?! Ξερεις οτι ...χμμμ στο Dragon Age 2 και στο ΑC3 μας ριχνει στα αυτια! Καλα πανε παρε εσυ μια μουφοκαρτα σαν την 7950vaporX και ασε με εμενα να δινω 300€ να εχω τα physx μου που μου το υποστηριζουν πολλα παιχνιδια,τα cuda και μην ξεχναμε οτι εχω και καλυτερο χρωματικη παλετα απο σενα!! ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ?! :D

Δημοσ.

και τι να λεει αυτο ?

Λέει ότι η NV αξίζει πιο πολύ εφόσον έχει και καλύτερο AF..

Την άλλη φορά υποστήριζε την 660ti και του έδειξα κάτι benches από 7950 που παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό γιατί δεν είχε ελπίδα ούτε η 670 σε extreme watercooling

Ας κόψει λίγο ακόμα την ποιότητα η AMD για να τρολλάρετε στα Benchmarks..

Δημοσ.

Δηλαδη αξιζει να δωσεις +80€ περιπου για να παρεις την 680 επειδη εχει καλυτερο ΑF και αυτο δεν προκειται να το παρατηρει το 99% των ανθρωπων κατα την διαρκεια ενος παιχνιδιου???

Δημοσ.

Όχι, δίνεις 350 για την EVGA GTX670 FTW από Γερμανία που στην ουσία είναι 680 και απέχεις μόλις 2-5% από μια 7970Ghz με AF που η δεύτερη το ονειρεύεται..

Μου θυμίζεις τους άσχετους στον ήχο που όταν ακούσουν ακριβά και φτηνά ηχεία λένε, ε και τα άλλα παίζουν που είναι πιο φτηνά και αυτό επειδή δεν έχουν ιδέα από ήχο, κάπως έτσι είστε και μερικοί με το AF.

Δημοσ.

διαφορες που ουτε ο πικασο δεν μπορει να δει.
  • Like 4
Δημοσ.

^^ Φυσικά αυτά τα λένε μόνο όσοι έχουν AMD γιατί έτσι τους συμφέρει..

Εγώ που αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε AMD, ούτε NVIDIA πάνω μιλάω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ όσο δύσκολο και αν είναι για μερικούς να το πιστέψουν.

Μπορώ μέσα σε 5 λεπτά να σου βγάλω τα θετικά/αρνητικά της μίας και της δε.

Από 'κει και πέρα είναι τι προτιμάει ο καθένας, νομίζεις δεν θα 'θελα να δώσω μόνον 250Ε και να πάρω την 7950 ?

Σκαλώνω στα αρνητικά της AMD που προσωπικά και το τονίζω έχω θέμα(OpenGL - Warcraft 3/AF/Forced On V-sync) και με βολεύει καλύτερη η NV στην προκειμένη περίπτωση.

Πάω από τη μία εταιρία στην άλλη, 6600GT > HD3870 > GTX295 > HD5870 > GTX480 > HD6950, μέσα σε αυτές τις αλλαγές μπόρεσα και έβγαλα τι με βολεύει περισσότερο, προσωπικά ξαναλέω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...