konstantinos77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Η καρτα μια χαρα δυνατη ειναι ,η τιμη της ειναι για κλαματα .Μην μπερδευουμε το ενα με το αλλο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ρε Κώστα, καλή είναι η Τατιάνα αλλά για 6 κατοστάρικα το πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνω για 600 ευρω ναι ...Αντε 650 με σπρωξιμο ., Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Η Nvidia γιατί δεν κάνει παρόμοια κίνηση τώρα όπως η AMD, να πει με GTX670/680 δώρο 2 Games εκ των οποίων φυσικά το ένα θα είναι το C3 Δεν μου αρέσουν οι κινήσεις της..Ελπίζω να αλλάξει μυαλά.. http://www.nvidia.de/object/free-2-play-bundle-de.html http://www.3dcenter.org/news/nvidia-kontert-mit-free-play-itembundle-fuer-kepler-grafikkarten Monkey see monkey do Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μας δουλεύει μου φαίνεται, συγκρίνονται αυτά με Bioshock και Crysis 3 ? Ούτε κατά διάνοια και δεν μπορώ να καταλάβω πως και δεν δίνει το Crysis 3 μιας και είναι ''πράσινο'' το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μας δουλεύει μου φαίνεται, συγκρίνονται αυτά με Bioshock και Crysis 3 ? Ούτε κατά διάνοια και δεν μπορώ να καταλάβω πως και δεν δίνει το Crysis 3 μιας και είναι ''πράσινο'' το παιχνίδι.. Εμείς κάνουμε και σχετικές έρευνες Monsieur: http://www.3dcenter.org/node/6716/results Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 AMDs "Never Settle Reloaded" χωρίς πολύ σκέψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ρε μαγκες με συγχωρειται..παιρνεις 7970 και 7950 οι οποιες ειναι ποιο φθηνες και ποιο δυνατες απο τις αντιστοιχες nvidia και με 2 ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ δωρο..που κανω λαθος μου λετε??? Εχε χαρη που μπαινω στρατο σε 20 μερες αλλιως θα την εκανα την ζημια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Α ρε νέοπα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Η προσφορά ισχύει και για αγορά 7870, έτσι δεν είναι; Σου δίνουν τους κωδικούς απο το μαγαζί? Πως γίνεται ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ναι φυσικά και ισχύει από 7850 και πάνω.Ζητάς από κει που θα τη πάρεις και αν υποστηρίζουν το promotion σου δίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ρε μαγκες με συγχωρειται..παιρνεις 7970 και 7950 οι οποιες ειναι ποιο φθηνες και ποιο δυνατες απο τις αντιστοιχες nvidia και με 2 ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ δωρο..που κανω λαθος μου λετε??? Εχε χαρη που μπαινω στρατο σε 20 μερες αλλιως θα την εκανα την ζημια.. Πουθενά δεν κάνεις λάθος. Καλή θητεία και είθε όταν με το καλό πολίτης να δίνουν 4 ΑΑΑ παιχνίδια δώρο για να αποζημιωθείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Πουθενά δεν κάνεις λάθος. Καλή θητεία και είθε όταν με το καλό πολίτης να δίνουν 4 ΑΑΑ παιχνίδια δώρο για να αποζημιωθείς. Νομίζω ότι αυτό που κάνουν με τα games είναι εξαιρετικό και δίνει πραγματικό value στα προιόντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 εγώ μπορώ να μην πάρω τα παιχνίδια και να μου κόψουν την τιμή τισ κάρτασ από αυτα ? (καλά μην βαρατε! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω ότι αυτό που κάνουν με τα games είναι εξαιρετικό και δίνει πραγματικό value στα προιόντα... Σαφώς. Ωστόσο ο John-lamia δεν έχει άδικο. Το game bundle στοίχισε αρκετά εκατομύρια στην AMD. Δεν θα ήταν προτιμότερο να στο έκοβαν από την τιμή αντ΄αυτού και να διαθέσεις την διαφορά όπως εσύ προτιμάς; ΄Οπως και να έχει είναι σαφώς καλή κίνηση για τον καταναλωτή, όπως φυσικά και για την εταιρεία: http://www.fudzilla.com/home/item/30557-amd-never-settle-reloaded-helped-hd-7970-sales 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα