Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aυτη η asus ειναι καλη ,πολυ καλη για oc απο οτι διαβαζω και με 4-πλο DP οπως φαινεται .Τωρα βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι DP και οχι hdmi .Eπειδη δεν χωραει μεγαλυτερο output?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι παλίες κάρτες δεν τράβαγαν πολύ o/c. 50-100 άντε 150mhz και αυτό ήταν.

η σειρά 7 δεν συγκρίνεται με τίποτα έως τώρα ανεβάζει συχνότητες 200mhz για πλάκα και πολές κάρτες ανεβαίνουν 300-350-400 Mhz πάνω από τις στοκ. Μιλάμε πάντα με αέρα. 

Έλα ρε συ savaki, δε μιλάς σε χθεσινό...Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν η 6950 της asus που πήρα.Είχε βουήξει το νετ ότι ξεκλειδώνει shaders, ότι βάζεις ένα bios της 6970, άντε να αλλάξεις και μία τάση και έχεις μια 6970 με τιμή 6950.Ε όσο την είδα την 6970 στην περίπτωσή μου εγώ, άλλο τόσο την είδες κι εσύ.Ξεκλείδωσα τους shaders και μέχρι εκεί.Η κάρτα απλά δεν ανέβαζε πάνω από καμιά 30ρια mhz.Όχι ότι είχα κανέναν μεγάλο καημό να την τεντώσω.Και ούτε που ξέρω και τι θα έπιανε αν την πίεζα με ρεύματα γιατί πολύ απλά δε με ενδιέφερε.Χόρτασα την περιέργειά μου λοιπόν και την παράτησα στα default ρολόγια με επιπλέον shaders μόνο.Υπήρχε κόσμος που πήγαινε να πληρώσει 6950 σκεφτόμενος επιδόσεις 6970.Και του έβγαινε.Ε σε μένα δε βγήκε.Γι αυτό λοιπόν, επειδή παίζω και στα 2560, την επόμενη κάρτα επειδή πάλι δε μπορούσε να μου εγγυηθεί κανείς ότι θα πάρω μια 7950 και θα την κάνω γρηγορότερη από 7970, προτίμησα την τελευταία με 1050 πυρήνα που είναι εγγυημένα πολύ δυνατή.Τα υπόλοιπα είναι για όσους τους πάει και λίγο δεξιά το πράγμα.Άλλος βάνει το χέρι στη σακούλα και βγάνει χρυσό, άλλος το βάνει και βγάνει σκ@τό. :P

Ακόμα και σήμερα που πλέον όσο και να πεις οι τελευταίες κάρτες ακούνε σημαντικά περισσότερο στο κλοκάρισμα, το κλοκάρισμα μιας gpu το θεωρώ σαφώς λιγότερο σημαντικό σε σχέση με αυτό της pu.

Έπεσες και 'συ σε fail Asus 6950 όπως και 'γω..

Και 'γω αυτά διάβαζα και μόλις έβαλα το Bios της 6970 μου χώριζε την οθόνη στα 2 στα παιχνίδια, rofl..

Από που ήταν αγορασμένη η 6950 ?

Και 'μένα μου ξεκλείδωσαν οι shaders(Μόνο) αλλά τα ρολόγια ήταν 6950..

Τι να το κάνεις έτσι..

Προιόν που δεν σηκώνει O/C είναι άχρηστο.

lol καλά εσύ είσαι μικρός σε δικαιολογώ  ^_^

Οι δωρεάν επιπλέον επιδόσεις όπως και να ρχόνται ειναι καλοδεχούμενες και θεμιτές από όλους μας αλλά δεν δεσμεύεται καμμία εταιρία να στις παρέχει.

Πολύ καλομαθημένοι έχετε γίνει.

Προσωπικά δεν μπορώ να ζήσω με προιόν που δεν σηκώνει OC..

Έστω αυτά τα 5-10 FPS ανάλογα το OC τα θες, είναι πιο πολύ ψυχολογικό το θέμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...