saiz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα μπλε pcb και γενικα τα χρωματιστα ασε που τα μπλε τα χρησιμοποιει η gigabyte στις φτηνες mobo οποτε giga και sapphire δεν κανουν για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Και 'γω μία από τα ίδια, αν δεν είναι μαύρο το PCB δεν αγοράζω την κάρτα Η Reference Sapphire έχει μαύρο PCB πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Και 'γω μία από τα ίδια, αν δεν είναι μαύρο το PCB δεν αγοράζω την κάρτα Ε ενταξει για evga εισαι εσυ καρφωτος τωρα.. Παντως κοιταξτε παιδια ,ομορφη ειναι .. http://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=32366&cat=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Χάλι μαύρο είναι.. Για ομορφιά πας εδώ : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 η φωτο την αδικει παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Χάλι μαύρο είναι.. Για ομορφιά πας εδώ : Θα σου πω το εξης ,ειναι ιδια με την palit που εχω .Παντως εχει αυτα τα τρυπακια -τετραγωνακια η evga οπως ειχε και η 295 που καταλαβαινεις την ποιοτητα κατασκευης της αμεσως . Πλαστικο απο πλαστικο φιλε saiz εχει διαφορα πιστεψε με ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Κάρτες που μου αρέσουν εμφανησιακά είναι Reference πάντα και μου αρέσουν οι εξής : Zotac/EVGA/Gainward Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 fap fap fap! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 fap fap fap! Tι ηταν αυτο ? tri-sli?χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Tι ηταν αυτο ? tri-sli?χαχαχα http://knowyourmeme.com/memes/fap-guy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα επισης μου αρεσαν παντα οι reference επειδη σου εδιναν την αισθηση οτι εχουν πιο στοιβαρη κατασκευη .Στην προκειμενη περιπτωση ομως η vapor θεωρω οτι ειναι πολυ καλη επειδη εχει καλη υλοποιηση σε οτι αφορα το πλαστικο γυρω της .Εμενα πχ η υλοποιησεις της msi στις oc εκδοσεις δεν μου αρεσουν ,δηλαδη αυτο το ασημι δεν μου αρεσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 επειδη ειμαστε στο τοπικ των 7000 θα σας δειξω μια ομορφη 7970 που τα εχει ολα θα εβαζα την lithining αλλα κανει φασαρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ομορφη .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ε ενταξει για evga εισαι εσυ καρφωτος τωρα.. Παντως κοιταξτε παιδια ,ομορφη ειναι .. http://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=32366&cat=5 Τα σπάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 πλαστικοφλεξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα