Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανείς δεν εγγυάται ότι όλες οι κάρτες θα σπάσουν τα 1100 στον πυρήνα!

Απλά οι περισσότερες τα σπάνε (για την ακρίβεια ελάχιστες δεν τα σπάνε) και αρκετές καβαλάνε και τα 1150.

Επιπλέον για AMD καρτες είπαμε:

1) Sapphire

2) Sapphire  :-D

3) Gigabyte

4) MSI 

5) ASUS

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες τα ρε savaki,παλια ελεγα πως ηταν μια μετρια ετερεια πλεων με τις τελευταιες της υλοποιησεις στην σειρα 7000 μας εχει αφησει ολους αφωνουν απο θεμα oc,ψυξη και θορυβο!

σχετικά είναι αυτά savakis...εγώ με μια 4890 vapor-x δεν έμεινα ευχαριστημένος (δεν είχε επιλογή να πειράξεις ρεύμα) και με non ref 6950 οι μνήμες δεν ανέβαιναν ούτε mhz...και ο πυρήνας ήθελε τρελό ρεύμα, οπότε την έχω αφήσει στοκ

ps: είμαι και γκαντέμης :P

Εντάξει ρε παιδιά, όλα σχετικά είναι αυτά, όπως λέει και ο outlaw.Δε μπορεί να σου εγγυηθεί ο άλλος ελάχιστο oc.Εγώ και με τις asus και με τις sapp πάντα δε μπορούσα να κάνω oc.Μιλάμε για +30-50 mhz, οπότε για να μη βαυκαλίζομαι τις άφηνα stock.Μέχρι στιγμής η μόνη κάρτα που είδα να ακούει στο oc ήταν αυτή η 7970 της vtx3d που πήρα και η οποία τελικά στο 4μηνο παρέδωσε πνεύμα.Τώρα για ποιόν λόγο το παρέδωσε αγνοώ.Να πεις ότι τσιτώθηκε, σε καμία περίπτωση.Είχα φτιάξει 2-3 oc profiles τα οποία δούλεψα μόνο στο far cry και το οποίο ήταν το μόνο παιχνίδι που τη δούλεψα στο 100% της για 15 ώρες συνολικά περίπου.Όλα τα υπόλοιπα ήταν του τύπου lol, poe με vsync και αμφιβάλλω αν είχε παίξει άλλες 20-30 ώρες συνολικά.Και μιλάμε για χρήση που δύσκολα να ξεπερνούσε το 25-30%.Κι όμως την πήρα στο χέρι.Να είναι θέμα ποιότητας υλικών;Δεν το πιστεύω για να είμαι ειλικρινής.Απλά θεωρώ πως είναι ρουλέτα όλα αυτά.Εντελώς όμως.Όπου σου κάτσ' η μπίλια.Απλά μερικοί είναι σαφώς πιο τυχεροί από κάποιους άλλους και στο θέμα αυτό.

Εντάξει ρε παιδιά, όλα σχετικά είναι αυτά, όπως λέει και ο outlaw.Δε μπορεί να σου εγγυηθεί ο άλλος ελάχιστο oc.Εγώ και με τις asus και με τις sapp πάντα δε μπορούσα να κάνω oc.Μιλάμε για +30-50 mhz, οπότε για να μη βαυκαλίζομαι τις άφηνα stock.Μέχρι στιγμής η μόνη κάρτα που είδα να ακούει στο oc ήταν αυτή η 7970 της vtx3d που πήρα και η οποία τελικά στο 4μηνο παρέδωσε πνεύμα.Τώρα για ποιόν λόγο το παρέδωσε αγνοώ.Να πεις ότι τσιτώθηκε, σε καμία περίπτωση.Είχα φτιάξει 2-3 oc profiles τα οποία δούλεψα μόνο στο far cry και το οποίο ήταν το μόνο παιχνίδι που τη δούλεψα στο 100% της για 15 ώρες συνολικά περίπου.Όλα τα υπόλοιπα ήταν του τύπου lol, poe με vsync και αμφιβάλλω αν είχε παίξει άλλες 20-30 ώρες συνολικά.Και μιλάμε για χρήση που δύσκολα να ξεπερνούσε το 25-30%.Κι όμως την πήρα στο χέρι.Να είναι θέμα ποιότητας υλικών;Δεν το πιστεύω για να είμαι ειλικρινής.Απλά θεωρώ πως είναι ρουλέτα όλα αυτά.Εντελώς όμως.Όπου σου κάτσ' η μπίλια.Απλά μερικοί είναι σαφώς πιο τυχεροί από κάποιους άλλους και στο θέμα αυτό.

οι παλίες κάρτες δεν τράβαγαν πολύ o/c. 50-100 άντε 150mhz και αυτό ήταν.

η σειρά 7 δεν συγκρίνεται με τίποτα έως τώρα ανεβάζει συχνότητες 200mhz για πλάκα και πολές κάρτες ανεβαίνουν 300-350-400 Mhz πάνω από τις στοκ. Μιλάμε πάντα με αέρα. 

• Like 1

Παίδες, είναι καθαρά θέμα το τι θα κάτσει στον καθένα... Εγώ πήρα την 7970 oc gigabyte γιατί τη είδα σε ένα φίλο να ακουμπάει 1200 και εμένα είναι κλειδωμένη με ανώτερο oc 1060/1500 στα στοκ ρεύματα... Αν κάποιος θέλει 100% τοπ κομμάτι ας πληρώσει τα λεφτά που ζητάνε εταιρίες για handpicked κομμάτια...

Παίδες, είναι καθαρά θέμα το τι θα κάτσει στον καθένα... Εγώ πήρα την 7970 oc gigabyte γιατί τη είδα σε ένα φίλο να ακουμπάει 1200 και εμένα είναι κλειδωμένη με ανώτερο oc 1060/1500 στα στοκ ρεύματα... Αν κάποιος θέλει 100% τοπ κομμάτι ας πληρώσει τα λεφτά που ζητάνε εταιρίες για handpicked κομμάτια...

γιατί δεν της περνάς άλλο bios η giga δίνει bios updates για τις κάρτες της.

ή στην χειρότερη γιατί δεν περνάς το bios της κάρτας του φίλου σου.

Δε με καίει αυτη τη στιγμή φίλε να το αλλάξω, δοκίμασα μονο το bios της ghz αλλά με το που μπούταρε windows έβγαζε μπλέ οθόνη...

YΓ. Ο φίλος την δοκίμασε δεν ήταν δικιά του, και το bios που πέρασα είναι της gigabyte windoforce ghz μετά απο σύσταση του Νίνος30...

Eγω παιδες δεν ειπα οτι θα παρει καποιος την xfx και θα παρουσιασει τα ιδια προβληματα με αυτα του παιδιου που την ειχε στο oktabit .Σιγουρα το καθε κομματι ειναι διαφορετικο οταν μιλαμε για oc με volt παραπανω αλλα απο την αλλη για αυτο και εγω ειμαι κατα του να δινεις volt σε μια gpu .Προτιμω να την παω με στοκ ρευματα οσο παει αλλιως οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω μπορει να σου μεινει στα χερια .Δεν εχει και νοημα δηλαδη οχι τιποτα αλλο .Την 7950 οκ να της πειραξεις ρευματα ,αλλα την ghz edition γιατι ?

• Like 1

Μια χαρά τα είπες, μια αναφορά έκανες σε εμπειρία χρήστη της XFX... Απο εκεί και πέρα και εγώ είμαι της άποψης για τα στοκ ρεύματα, τουλάχιστον μέχρι να φτάσει να παίζει στα όρια games νέας γενιάς...

Πιο πολυ το ανεφερα για τον Psycho που σκεφτεται να την αγορασει και επειδη την αναφεραμε χθες.Εγω επειδη γενικα περα απο την nvidia που ειμαι φανατικος ,μου αρεσουν πολυ οι sapphire υλοποιησεις θα αγορασω για το γραφειο μαλλον την vapor ghz edition να δοκιμασω την δυναμη της σε κανενα μηνα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...