Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάμε σε μια τέτοια λες ;

Eπισης ναι η 7950 πολυ καλη επιλογη σαν vfm και την πας κατευθειαν σαν 7970 και παιζει .Ειδικα με ενα καλο συστημα ψυξης βλεπε vapor...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την άλλη μου έχει μείνει στον εγκέφαλο η εικόνα από το Crysis 1(Με το AF Mod) όπου με την GTX480 ήταν τρομακτικά καλό το έδαφος..

Το σιγουρο ειναι 1 , αν παρεις την evga 670 δεν θα το μετανοιωσεις .Ενω αν παρεις 7970 ισως και να το μετανοιωσεις ,οχι σιγουρα αλλα παιζει .

Ναι όσο ήταν της σειράς 5000/6000.

Αν δεν δω φωτογραφία με τα κάγκελα στο Darksiders ή από το Crysis 1 μέσα στο Container δεν αλλάζω γνώμη.

Πάμε σε μια τέτοια λες ;

εγώ θα πάω εκεί. Πάντα με ενδιαφέρει το κόστος.

Με 250 έχω την δυνατότητα να τσιμπίσω λίγο αργότερα μια 3d οθόνη ή μια δεύτερη 7950.

ή τελικά να την δώσω στα 200 - 200 παρά κάτι και να πάρω κάρτα νέας γενιάς σε κανα χρόνο.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να πέσει κάτω από τα 240 η 7950 καινούρια.

Αν η nvidia είχε ανταγωνιστηκές τιμές θα πήγαινα προς αυτήν άνετα.

Θα πήγαινες εσύ σε Nvidia ;

Ζήσαμε να το διαβάσουμε και αυτό..Και μην μου πεις για το PhysX γιατί το PhysX θέλει οπωσδήποτε Dedicated κάρτα αλλιώς δεν παίζεις..

Για το 3D ναι, να το δεχτώ.

Ναι όσο ήταν της σειράς 5000/6000.

Αν δεν δω φωτογραφία με τα κάγκελα στο Darksiders ή από το Crysis 1 μέσα στο Container δεν αλλάζω γνώμη.

Έχουν αλλάξει αλγόριθμους από αυτές.

Eπισης ναι η 7950 πολυ καλη επιλογη σαν vfm και την πας κατευθειαν σαν 7970 και παιζει .Ειδικα με ενα καλο συστημα ψυξης βλεπε vapor...

κάποιες παρτίδες vapor 7950 νομίζω όμως ότι δεν είχαν voltage unlock...από εκεί και πέρα σίγουρα σαν αγορά η 7950 είναι best vfm 

Σιγα μωρε τωρα και εσυ τα παιχνιδια που θελουν και dedicated gpu για τα physx...

Ε ναι, αυτό που θέλω να πω είναι πως το να πας σε Nvidia για το PhysX δεν είναι λόγος, αλλά βλακεία.

Το Batman για PhysX + Dx11 ήθελε 580 SLI και μία ακόμα για PhysX μόνο.

κάποιες παρτίδες vapor 7950 νομίζω όμως ότι δεν είχαν voltage unlock...από εκεί και πέρα σίγουρα σαν αγορά η 7950 είναι best vfm 

Ενταξει οκ δεν το γνωριζω αυτο γιατι εγω εξαλλου δεν ασχολουμαι με voltage οc στις gpu ποτε το αποφευγω.Οτι παει με στοκ ρευματα και μια χαρα...

Οι xfx 7970 στα 1000 και η 7970 vapor ghz δεν ειναι voltage unlock ?

εγώ θα πάω εκεί. Πάντα με ενδιαφέρει το κόστος.

Με 250 έχω την δυνατότητα να τσιμπίσω λίγο αργότερα μια 3d οθόνη ή μια δεύτερη 7950.

ή τελικά να την δώσω στα 200 - 200 παρά κάτι και να πάρω κάρτα νέας γενιάς σε κανα χρόνο.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να πέσει κάτω από τα 240 η 7950 καινούρια.

Αν η nvidia είχε ανταγωνιστηκές τιμές θα πήγαινα προς αυτήν άνετα.

Γραφει πως μενουν exemplaire κομματια στο amazon που σημαινει δειγματα.

Για ψαχτο λιγο καλυτερα να δεις τι παιζει!

Θα πήγαινες εσύ σε Nvidia ;

Ζήσαμε να το διαβάσουμε και αυτό..Και μην μου πεις για το PhysX γιατί το PhysX θέλει οπωσδήποτε Dedicated κάρτα αλλιώς δεν παίζεις..

Για το 3D ναι, να το δεχτώ.

Είχα κάρτες nvidia στο παρελθόν, κάποτε τα έσκασα χοντρα για την gtx295 on release :rolleyes:

Είχε προβλήματα Driver (αργότερα λύθηκαν φαντάζομαι) την έδωσα και έμπλεξα με την σειρά 48χχ, από τότε δεν έχω ξεφύγει...

Anyway αν είχε το πλεονέκτημα Value for Money η Nvidia θα πρασίνιζα στο λεπτό  :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...