Millennium Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 http://info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=41798&pcode=SHOW_PROD41798 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δεν συμφέρει.. Αυτή από το Amazon έχει 1000αρι πυρήνα και βγαίνει και πιο φτηνά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δε πειράζει.Υπάρχουν άτομα που προτιμούν από Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 372 ευρω εχει η ΧFX με τα 1000 στο vision studio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 @Konstantinos77 η GHZ Edition δεν είναι διαφορετικό PCB, το μόνο που αλλάζει είναι το bios. για αυτό και μπορείς να περάσεις GHZ bios σε πολλές 7970 (π.χ. σε όλες τις reference) Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσει κάποιος για την GHZ. Αυτό που θες είναι μια 7970 με καλό Cooler και αν είναι δυνατό καλό περιθώριο στο CCC... η 7970 της Gigabyte είναι από τις καλύτερες (και δίνει η ίδια bios updates για τις κάρτες της), όπως και της Sapphire (dual-x + vapor-x). Για την XFX δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω βρει pic με το cooler χωρίς το shroud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Η XFX τουλάχιστον στην NV αποτελούσε από τις καλύτερες υλοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 @Konstantinos77 η GHZ Edition δεν είναι διαφορετικό PCB, το μόνο που αλλάζει είναι το bios. για αυτό και μπορείς να περάσεις GHZ bios σε πολλές 7970 (π.χ. σε όλες τις reference) Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσει κάποιος για την GHZ. Αυτό που θες είναι μια 7970 με καλό Cooler και αν είναι δυνατό καλό περιθώριο στο CCC... η 7970 της Gigabyte είναι από τις καλύτερες (και δίνει η ίδια bios updates για τις κάρτες της), όπως και της Sapphire (dual-x + vapor-x). Για την XFX δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω βρει pic με το cooler χωρίς το shroud. Ναι βρε savaki μου τα γνωριζω αυτα δεν ειπα το αντιθετο .Απλα λεω οτι η ghz edition που βγηκε μετα σαν υλοποιηση και οχι σαν oc εκδοση στα 1000mghz εχει αλλη τιμη και οχι μονο λογω του εργοστασιακου υπερχρονισμου αλλα και λογω της καλυτερης ψυξης .Για παραδειγμα μπορεις να δεις της sapphire την vapor ή οποια οπως ανεφερα διαθετει και boost σαν αυτος της nvidia . Αυτη την γελοια διαφοροποιηση μεταξυ ghz edition και oc δεν την εκανα εγω αλλα η amd στο μαρκετινγκ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ακόμα δεν έχω καταλλήξει σε ποια κάρτα να πάω.. HD7970 or GTX670.. Α μπε μπα μπλομ, του κιθ ε μπλομ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Τι σε προβληματιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ακόμα δεν έχω καταλλήξει σε ποια κάρτα να πάω.. HD7970 or GTX670.. Α μπε μπα μπλομ, του κιθ ε μπλομ..... Θέλεις να έχεις την τοπ κάρτα (η οποία overclocked αντιμετωπίζεται μόνο από τυχερό κομμάτι 680 (Lightning) με τη μνήμη στον ουρανό) ή θες μια πολύ καλή κάρτα με physx; Αυτό είναι το δίλημα σου. (btw η 7950 από amazon αφήνει ένα 100ρι για καλύτερο μόνιτορ ή για την επόμενη αναβάθμιση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 XFX 7970 1000Mhz Pros: 15% faster than GTX680 3GB Vram 384-bit(Good bandwith) Cons: Texture Filtering Quality OpenGL problems in Warcraft 3(Αν και αυτό μπορεί να είναι φτιαγμένο στην σειρά 7000) Force Vsync in Direct3D Applications via Profiles EVGA GTX670 FTW Pros: Faster than GTX680@stock Zero OpenGL Problems Better Texture Filtering Quality Cons: 2GB Vram 256-bit(Not so good bandwith, games like Metro2033/Crysis expose the lack of it) Slower than XFX HD7970@1000mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 πάρε την xfx και αν δε σε ικανοποιεί πούλα την σε εμένα στη μισή τιμή... .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 (btw η 7950 από amazon αφήνει ένα 100ρι για καλύτερο μόνιτορ ή για την επόμενη αναβάθμιση) Πάμε σε μια τέτοια λες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Θα σε βοηθησω στο εξης ...Σε οτι αφορα την μνημη μπορεις μεχρι στιγμης δεν εχω συναντηση το παραμικρο προβλημα .Αν ομως σκοπευεις να χτυπησεις dell με 1440p τοτε θα σου δημιουργησει προβλημα τα 2 gb .Toτε ομως τοσο με την 7970 οσο και με την 670 θα αντιμετωπισεις το προβλημα οτι θα παιζεις σε χαμηλα (για μενα) fps .Oποτε η μνημη θα ειναι το τελευταιο που θα σε νοιαζει καθοτι θα μειωνεις φιλτρα για να αρχιζεις παλι να παιζεις ψηλα . Πολυ πιθανο και εγω 7970 να χτυπουσα τωρα αλλα την φοβαμαι πολυ ακομα την amd στους drivers ...Παντως για το γραφειο σκεφτομαι να χτυπησω μια 7970 γιατι εχω περιεργεια να δω πως παει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα