Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή έχετε πάρει θάρρος: 

έχεις 680

έχω 7950

Θες να τρέξουμε μερικά benches;

Δεν πειράζει άσε να είμαι εγώ με το κουτσό άλογο των 250 ευρώ...

Ορίστε διάλεξε 2-3 από αυτά και μετά θα διαλέξω εγώ, τρέχουμε όλες τις επιλογές και βλέπουμε.

Heaven

3dmark (performance + extreme)

dirt 3

sleeping dogs

AVP (standalone)

Metro 2033

Hitman Absolution

Sniper Elite (Stand Alone)

crysis 2

Αυτό δεν είναι μόνο για σένα, είναι για οποιονδήποτε ανοιχτή πρόκληση.

Προσοχή θέλω σκορ μόνο από δικά σας μηχανήματα (όχι από κάποιον με άζωτο ) και να φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα του Υπολογιστή στα screenshot

Φυσικά οποιοσδήποτε αγαπητός πελάτης με 670/660ti είναι ευπρόσδεκτος!

Οποιος συνεχίσει να γράφει χωρίς να ποστάρει θα πρέπει να ντρέπεται.

Θα πληρωνα για να εβλεπα τα αποτελεσματα!!! Μπορω να μπω και εγω?? 7950 dual x 1185/1575,intel 3570k. :P Ελα ψηθειται να φτιαξουμε καινουργιο τοπικ με τετοια αποτελεσματα ,να δουμε ποιος εχει μεγαλυτερο epenis,οι ΑΤΙαδες Η οι Nvidiaαδες?? :D ( ομιτζι το μπαν που θα φαω θα ειναι ολο δικο μου xD)

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχεις 680

έχω 7950

Δεν πειράζει άσε να είμαι εγώ με το κουτσό άλογο των 250 ευρώ...  :-D

Ορίστε διάλεξε 2-3 από αυτά και μετά θα διαλέξω εγώ, τρέχουμε όλες τις επιλογές και βλέπουμε.

Heaven

dirt 3

sleeping dogs

AVP (standalone)

Metro 2033

Hitman Absolution

crysis 2

Αυτό δεν είναι μόνο για σένα, είναι για οποιονδήποτε μέλος του insomnia, ανοιχτή πρόκληση.

Προσοχή θέλω σκορ μόνο από δικά σας μηχανήματα (όχι από κάποιον με άζωτο ) και να φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα του Υπολογιστή στα screenshot

Φυσικά οποιοσδήποτε αγαπητός πελάτης με 670/660ti είναι ευπρόσδεκτος!  B)

Οποιος συνεχίσει να γράφει χωρίς να ποστάρει θα πρέπει να ντρέπεται.  :P

Δεν υπερχρονιζω εγω την καρτα μου φιλε ,οχι τουλαχιστον αυτη την στιγμη .Αργοτερα ισως το κανω αλλα σου ξαναλεω για να μην χαλας την σοβαροτητα του thread η 680  ειναι πανω απο την 7950 οπως ερχονται στο κουτι τους. Μην βλεπεις φαντασματα τσαμπα χωρις να υπαρχει λογος .Αν θες ομως μπορουμε με default ρολογια να τρεξουμε ενα benchaki ευχαριστως γιατι οχι ...

Δημοσ.

Δεν υπερχρονιζω εγω την καρτα μου φιλε ,οχι τουλαχιστον αυτη την στιγμη .Αργοτερα ισως το κανω αλλα σου ξαναλεω για να μην χαλας την σοβαροτητα του thread η 680  ειναι πανω απο την 7950 οπως ερχονται στο κουτι τους. Μην βλεπεις φαντασματα τσαμπα χωρις να υπαρχει λογος .Αν θες ομως μπορουμε με default ρολογια να τρεξουμε ενα benchaki ευχαριστως γιατι οχι ...

Αν έτρεχα benches με Default ρολόγια καλύτερα να το πουλήσω από τώρα και να περιμένω το PS4 και το XBOX 720....

Επειδή σε είδα ότι το παίρνεις σοβαρά, κάνουμε χαβαλέ.   :-)  

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά είστε fanboys, σας πειράζει που θεωρώ την 7970 μια μεσαία κάρτα αλλά έτσι είναι.

Τέρας είναι το G80(8800GTX) ή το R300(9700pro), αυτές ήταν τέρατα.

Κάρτες αλλάζω συνεχώς, ποτέ δεν μένω σε μια συγκεκριμένη εταιρία και πολλές φορές αλλάζω με την ίδια γενιά εταιρίες.

Τελικά φιλαράκι κατατάσσεις τις κάρτες γραφικών σαν τα αγροκτήματα στο Τέξας.

Όσο περισσότερα τα στρέμματα του πυρήνα τόσο καλύτερα.

Η αλήθεια δεν είναι πάντα εκεί πάντως. Ούτε σους Sex Pistols

Μιας και από τα στρέμματα του πυρήνα, όταν την αγοράσεις για παιχνίδια θα σου είναι άχρηστα κάποια στρέμματα, ενώ άλλα στρέμματα θα τα έχει αχρηστέψει η εταιρία πριν από εσένα για εσένα.

Καλα να ηταν μονο αυτο ...Ας βγαλει σοβαρους drivers η ΑΜD που για να παιξεις game απροβληματιστα κανεις τον σταυρο σου και μετα συζηταμε και τα benchmarks ,που και εκει σηκωνει πολυ συζητηση ...Τα χουμε πει αυτα χιλιαδες φορες..

Χωρίς ούτε ένα σταυροcopy , έχω παίξει μπόλικα παιχνίδια.

ΓΙατί το 680 είναι Mainstream-Performance GPU.

Είναι GK114, το High-End Kepler θα είναι το 780(GK110), πόσες φορές πρέπει να το πούμε ακόμα άραγε ;

Το τι ονομάζει η αγορά Hi End και τι ονομάζεις εσύ hi end έχουν διαφορά.

Hi End θες? πάρε ROG σε αλουμινένιο βαλιτσάκι.

Ερώτηση κρίσεως… με τα δικά σου δεδομένα, hi end mobile gpu υπάρχει? Hi end gaming laptop υπάρχει?

Ή όλοι περιμένουμε την επόμενη κάρτα της nV για να ονομάσουμε κάτι Hi End ?

Όντος γράφτηκαν πολλές σελίδες σε λιγο χρόνο - Το ξέρεις μ’ αρέσει και να σε πειράζω και λίγο γιατί συνήθως δε ξεφεύγουμε σε flame αν και την πλάκα μας την έχουμε

• Like 1
Δημοσ.

Από amd.

Μπορεί κάποιος με nvidia να τρέξει αυτό το bench με στοκ 660ti ή ανώτερη? Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα γιατί στο site της nvidia βλεπω χαμηλά νούμερα αν και είναι optimized για τις πράσινες. Το bench είναι το PLA και το προωθεί η ίδια η nvidia. Παρακάτω τα settings:

PLAsettings_zps83fba9fc.jpg

Στο δια ταύτα, δεν βλέπω λόγο για διαμάχη. Όλες οι κάρτες δυνατές είναι και υπάρχουν υπάρχουν και άλλες διαφορές που μπορεί να στρέψουν τον αγοραστή στη μία ή την άλλη πέρα από τα fps.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έτρεχα benches με Default ρολόγια καλύτερα να το πουλήσω από τώρα και να περιμένω το PS4 και το XBOX 720....

Επειδή σε είδα ότι το παίρνεις σοβαρά, κάνουμε χαβαλέ.   :-)  

Blade δεν υπαρχει θεμα man κουβεντα κανουμε .Εγω γουσταρω να συγκρινουμε τις gpu και να συζηταμε μην ανησυχεις ,απλα σου ειπα οτι με oc gpu με ρευματα δεν κανω γιατι δεν υπαρχει και λογος να το κανω αυτη την στιγμη .Ολα τα παιχνιδια μου παιζουν τερμα και δεν αγγιζω ποτε 80 βαθμους στην καρτα οποτε καταλαβαινεις .Προχθες τελειωσα max payne 3 και σημερα τσιμπησα guild wars 2 και ac3 οποτε καταλαβαινεις ειμαι σε οργασμο gaming ...:) .Oι σειρες 7χχχ ειναι πολυ καλες καρτες απλα εχω ερωτα με τους nvidia drivers .Tωρα επειδη θα στησω καινουργιο συστημα απο το καλοκαιρι με το που βγουν 780 και 8χχχ και haswell καταλαβαινεις θα τα προσεχω  με μεγαλο ενδιαφερον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχεις 680

έχω 7950

Δεν πειράζει άσε να είμαι εγώ με το κουτσό άλογο των 250 ευρώ...  :-D

Heaven

dirt 3

sleeping dogs

AVP (standalone)

Metro 2033

Hitman Absolution

crysis 2

Αυτό δεν είναι μόνο για σένα, είναι για οποιονδήποτε μέλος του insomnia, ανοιχτή πρόκληση.

Φυσικά οποιοσδήποτε αγαπητός πελάτης με 670/660ti είναι ευπρόσδεκτος!  B)

Οποιος συνεχίσει να γράφει χωρίς να ποστάρει θα πρέπει να ντρέπεται.  :P

δυστηχως δεν κανω oc αλλα θα κανω οτι μπορω με στοκ bios μαμα ρολογια και με 2500 και αυτος στοκ

3d mark 11

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-6

εχω αφησει το graphic scor μιας και αυτο μας ενδιαφερει

εσυ εισαι στα τερματα και εγω στοκ και δεν μπορεις να με φτασεις

εδω με περνας αλλα φαντασου οτι η καρτα ειναι μαμα και οι μνημες και ο πυρινας εχουν πολυ δρομο ακομα και εκτος αυτου δεν νομιζω να μπορεις να παιξεις παιχνιδια με αυτα τα ρολογια οποτε οπως καταλαβενεις μιλαμε για δυο διαφορτικα πραγματα

και αυτο δωρο

η καρτα κατα ην διαρκεια των τεστ δεν περασε τους 65c και δεν ακουστηκε κιχ και υπενθυμιζω η καρτα ειναι out of the box με στοκ cpu

Επεξ/σία από kyriakosm
Δημοσ.

Γεια σου Κυριακό και καλωσήρθες. Το πρόβλημα με την 680 δεν ξεκινάει από τις επιδόσεις αλλά από την τιμολόγησή της σε συνάρτηση με τις επιδόσεις. Η φτηνότερη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχει 470 ευρώ. Η 7950 της υπογραφής μου κοστίζει 300 ευρώ στην Ελλάδα και δίνει τα ίδια νούμερα.

Και κατα την διάρκεια των τεστ η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 57 βαθμούς χωρίς θόρυβο. Τρέξε αυτά τα bench όταν θα έχεις τον χρόνο και την όρεξη: http://www.insomnia.gr/topic/472387-amd-radeon-7900-series-results-database-stock-oc/

Επίσης έχω i5 2500 stock και 1333αρες μνήμες ram.

• Like 1
Δημοσ.

συγνωμη με αυτα τα ρολογια 1235/1650 δεν ακουστηκε κιχ και δεν ανεβασε πανω απο 57c??

και πως δινει τα ιδια νουμερα αφου την κλοκαρεις??

Δημοσ.

Καταρχήν "καλώς σας βρηκα". Το λέω εγώ για σένα, δεν πειράζει.  :)

1200/1500 ήταν τα ρολόγια, μάλλον κάτι άλλο θα είδες αλλά όχι. Δεν ανέβασε πάνω από 57 και δεν ακούστηκε κιχ. Δεν είναι reference η κάρτα, αυτή είναι: http://www.skroutz.gr/s/2404631/Sapphire-Radeon-HD7950-3GB-Vapor-X-OC.html

Τρέξε αν θέλεις ένα PLA που είναι επίσημο benchmark της nvidia. Όλα maxed out, physics off.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...