savakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα πάρω 680, θα πάρω 780 για να παίζω τα πάντα με 130 + Και φυσικά δεν θα παίξω το AvP που είναι αρχαίο παιχνίδι και μάλιστα τίποτα το ιδιαίτερο, θα παίξω άλλα όπως Crysis 3. Το ότι παίζει όλα τα Console ports σε ultra δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Console port τα Metro 2033 / Witcher 2 / Far Cry 3/ BF3? θα μας τρελάνετε εδώ μέσα... το crysis 3 (όπως και το 2) ναι θα είναι console port! εσύ την βρίσκεις με το core size ή με τις επιδώσεις και την αρχιτεκτονική? Επειτα πλέον γίνεται πολύ καλύτερη εκμετάλευση της επιφάνειας λόγω του μικρότερου process για αυτυό βλέπεις μικρότερα gpu να πιάνουν watt που είναι τα ίδια με πολύ μεγαλύτερους επιφανεικά παλιούς πυρήνες. Ξεχάστε τα τεράστια core, είναι αντιπαραγωγικά και δεν σηκώνουν ρολόγια. Πάντα κολλάω στην επόμενη αγορά μου όποια και αν είναι αυτή καλά αυτήν την 780 την περιμένεις 1,5 χρόνια τώρα, και όταν σου έλεγα ότι θα κοντραριστεί με την 8970 κορόιδευες..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Πάντα κολλάω στην επόμενη αγορά μου όποια και αν είναι αυτή Αρα για να τελειωνουμε...ολο αυτο το διαστημα μιλας εντελως υποκειμενικα χωρις στοιχεια ειτε γιατι εισαι fanboy ειτε γιατι εισαι θυμα του marketing.Με λιγα λογια οταν τα 8 απο τα 10 σου σχολια εχουν να κανουν με κατι που θα αγορασεις χωρις να υπαρχει, αμεσως σε κανει αναξιοπιστο στα περισσοτερα απο αυτα που λες..Υπεροχα δεν νομιζεις?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το Metro2033 είναι Console port, όσο και το FC3. Το Witcher 2 δεν είναι και το BF3 επίσης αν και δεν το λες καθαρό PC game όπως το witcher 2. Panos9553, δεν με ενδιαφέρει τι λες, την στιγμή που λες ότι έγραφα πράγματα που δεν έγραφα μου είσαι αδιάφορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το Metro2033 είναι Console port, όσο και το FC3. Το Witcher 2 δεν είναι και το BF3 επίσης αν και δεν το λες καθαρό PC game όπως το witcher 2. Panos9553, δεν με ενδιαφέρει τι λες, την στιγμή που λες ότι έγραφα πράγματα που δεν έγραφα μου είσαι αδιάφορος. Αδιαφορο για εμενα και για ολους τους υπολοιπους ειναι το τι θελεις να παρεις εσυ...δεν περνα αδιαφορο ομως το τι εγραφες και το τι συνεχιζεις να λες ακομα..οπως και το τι λενε τα νουμερα..αυτα απο μενα και καλη συνεχεια στο trolling σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το Metro2033 είναι Console port, όσο και το FC3. Το Witcher 2 δεν είναι και το BF3 επίσης αν και δεν το λες καθαρό PC game όπως το witcher 2. Panos9553, δεν με ενδιαφέρει τι λες, την στιγμή που λες ότι έγραφα πράγματα που δεν έγραφα μου είσαι αδιάφορος. το metro 2033 και το far cry δεν είναι console port. έχουν ειδικό σχεδιασμό για PC. Για το metro δεν το συζητάμε, το Far Cry 3 το έχω και στο ps3 και είναι μέρα με τη νύχτα με το pc/ άλλο παιχνίδι τελείως (πλήρως μούφα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εσύ με κάνεις να λέω τι θα πάρω και το άλλο ''καλό'' παιδί ο Savvakis που λέει πάρε 680 να έχεις 30FPS και άλλα τέτοια μπαρμπούτσαλα.. το metro 2033 και το far cry δεν είναι console port. έχουν ειδικό σχεδιασμό για PC. Για το metro δεν το συζητάμε, το Far Cry 3 το έχω και στο ps3 και είναι μέρα με τη νύχτα με το pc/ άλλο παιχνίδι τελείως (πλήρως μούφα) @@ έχουν, unoptimized games είναι με διαφορές μεταξύ Dx9 και Dx11 του κώλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Γιατί μαλώνετε? Η συζήτηση μου θύμισε την ταινία με το Γιωργίτση και το μουστάκι του. Στο ρόλο βέβαια ο psycho. Όλοι οι υπόλοιποι βολευόμαστε με τα κορίτσια του λαού, αλλά ο psycho θέλει το crazy girl και ξυρίζει και το μουστάκι. Ντάξει, γούστα είναι αυτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Γιατί μαλώνετε? Η συζήτηση μου θύμισε την ταινία με το Γιωργίτση και το μουστάκι του. Στο ρόλο βέβαια ο psycho. Όλοι οι υπόλοιποι βολευόμαστε με τα κορίτσια του λαού, αλλά ο psycho θέλει το crazy girl και ξυρίζει και το μουστάκι. Ντάξει, γούστα είναι αυτά. αχαχχαχαχαχα....κλαιω λεμε...τρομερος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αύριο τελικά ο 13.1.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Παιδια παντως συγνωμη δηλαδη ,οποιος νομιζει μεχρι σημερα οτι η 7970 ,μιλαω για την κανονικη οχι την GE ,παιζει πιο πανω απο την 680 σε default ρολογια ε δεν εχει νοημα να μιλαμε σοβαρα ...Θα μου πεις εδω ο αλλος συγκρινει με την 7950 ...Μου αρεσει που λεμε ολοι απο κατι χωρις ομως να ξεκιναμε απο τις ιδιες αρχικες παραδοχες σαν βαση .Ο ενας λεει για την 7950 ,ο αλλος για την 7970 ,αλλος για την GE ,αλλος βαζει μεσα το eyefinity και παει λεγοντας .Διαβαζετε και λιγο τα benchmarks που βγαινουν ρε παιδια εκτος αν πια δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα και ο καθενας υποστηριζει το μακρυ και το κοντο του . Ενταξει και εγω τωρα αν αγοραζα υπολογιστη κατα πασα πιθανονητα την GE 7970 να επαιρνα, δεν χρειαζονται φανατισμοι σε αυτα ,αλλα μην λεμε οτι ναναι πια γιατι δεν εχει νοημα και χαλαμε και την σοβαροτητα του thread .Η GE την ξεπερασε την 680 παει και τελειωσε τιμια πραγματα ,οπως δειχνουν και οι μετρησεις .Η 680 ομως ειναι πιο πανω απο την default 7970 αλλα και υπερκοστολογημενη επισης(οπως και η GE) ,οπως ομως και με πολυ καλυτερους drivers για μενα η nvidia .Aυτα τα απλα ,διαλεγετε και αγοραζετε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Για ρίξτε μια ματιά ! στο παρακάτω: Εκανα αυτόματη μετάφραση γιατί δεν το δέχεται διαφορετικά ! http://www.zdnet.com/amd-alleges-former-managers-copied-100000-confidential-files-before-joining-nvidia-7000009849/ AMD ισχυρίζεται πρώην διευθυντές αντιγραφεί 100.000 εμπιστευτικά αρχεία πριν από την ένταξή της Nvidia Περίληψη: Η AMD πιστεύει ότι ο πρώην αντιπρόεδρος και τρεις διευθυντές που παρέδωσε εμπορικά μυστικά για Nvidia, αφού πήδηξε πλοίο για να ενταχθούν σε μια αντίπαλο υλικού λήψης εταιρεία. Με Zack Whittaker για μεταξύ των γραμμών |15 Ιανουαρίου 2013 - 22:22 GMT (14:22 PST) Chipmaker AMD λαμβάνει τέσσερις πρώην εργαζόμενοι στο δικαστήριο, ένας πρώην αντιπρόεδρος και τρία πρώην στελέχη από Boxborough της επιχείρησης φυτό, ο οποίος αποχώρησε από την εταιρεία για να πάει και να εργαστεί για την αντίπαλο της Nvidia πέρυσι. AMD πιστεύει ότι, δεδομένου ότι αποχώρησε από την εταιρεία, οι τέσσερις εργαζόμενοι αντιγραφεί πάνω από 100.000 εμπιστευτικών εγγράφων και εμπορικά μυστικά για να πάρουν μαζί τους. Η μήνυση, που κατατέθηκε στις ΗΠΑ Περιφέρεια της Μασαχουσέτης, υποστηρίζει πρώην αντιπρόεδρος Robert Feldstein, μαζί με τους διαχειριστές Manoo Desai, Nicolas Kociuk και Richard Hagen, πήρε τα αρχεία πριν τα τέσσερα αποχώρησε από την εταιρεία. Η AMD θέλει να ανακτήσει τα αρχεία, τα οποία η εταιρεία ισχυρίζεται καλύπτει τα πάντα, από την επερχόμενη τεχνολογία AMD και συμβάσεις με μεγάλους πελάτες και τις επιχειρήσεις. Μαζί με την αγωγή, το δικαστήριο επέβαλε κυρώσεις επίσης ένα προσωρινό διάταγμα αποκλεισμού κατά των τεσσάρων πρώην υπαλλήλων, την οποία διατάσσεται η διατήρηση όλων των αντιγράφων της AMD υλικών που μπορεί να έχουν, οι υπολογιστές ή συσκευές που μπορεί να κατέχει, και δεν πρέπει να αποκαλύψει ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε AMD εμπιστευτικές πληροφορίες . Feldstein αριστερά AMD τον Ιούλιο, σύμφωνα με πληροφορίες , μετά βοήθησε μεσίτη μεγάλα συμβόλαια για να δείτε AMD λανσάρισμα της τεχνολογίας στην επόμενη γενιά φάσμα κονσόλες παιχνιδιών, όπως το Xbox, PlayStation, καθώς και το Wii U, πριν φύγει για την Nvidia. Η AMD ανακοίνωσε ότι είχε «αποκαλύψει τα στοιχεία" ότι οι τέσσερις είχαν «μεταφερθεί σε εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης εμπόριο μυστικά αρχεία και πληροφορίες στις ημέρες πριν από την αναχώρηση της AMD τους να εργαστούν για την Nvidia." Διαβάστε αυτό Tech γκάφες, καταστροφές και επική αποτύχει του 2012: αναθεώρηση Ευχαριστιών είναι πάνω, και είμαστε σε τίτλο Δεκεμβρίου. Ήρθε η ώρα για μια ματιά πίσω σε όλες τις γκάφες, καταστροφές, έπος αποτυγχάνει και μεγάλες βίδα-ups του 2012. Διαβάστε περισσότερα «Ο όγκος των υλικών ότι αυτές οι τρεις κατηγορούμενοι συλλογικά μεταφέρονται σε συσκευές αποθήκευσης, καθένα από τα οποία είναι ανεξήγητη, όπως άφησαν να εργαστεί για τον ανταγωνιστή της AMD υπερβαίνει τις 100.000 ηλεκτρονικά αρχεία." AMD, επίσης, είπε στην κατάθεση ότι τα αρχεία "περιλαμβάνουν προφανώς εμπιστευτικές, ιδιόκτητο, και / ή υλικά εμπορικό μυστικό που σχετίζονται με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και / ή άκρως εμπιστευτική επιχειρηματική στρατηγική. " Συγκεκριμένα, η κατάθεση σημειώνει ότι "τρεις άκρως απόρρητα αρχεία - δύο συμφωνίες αδειοδότησης με σημαντικούς πελάτες, καθώς και ένα έγγραφο που περιγράφει προτεινόμενες στρατηγικές για την αδειοδότηση στρατηγική της AMD - μεταφέρθηκαν». Εάν χρησιμοποιείται από την Nvidia, η chipmaker λέει, κάτι τέτοιο θα «παρέχει ένα αθέμιτο πλεονέκτημα αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά ή να γνωστοποιούνται," πήγε για. "Perforce," το όνομα της βάσης δεδομένων που περιέχει AMD εσωτερικό του τεχνολογία της AMD και την ανάπτυξη της διαδικασίας και των προϊόντων της εταιρείας, προστέθηκαν επίσης σε εξωτερικούς δίσκους. Αυτή η βάση δεδομένων περιέχει περισσότερες από 200 αρχεία, τα οποία έχουν «εμπιστευτικό» σημάδια πάνω τους. Η chipmaker ισχυρίζεται επίσης ότι ένας από τους διαχειριστές "έτρεξε αρκετές αναζητήσεις στο Διαδίκτυο σχετικά με το πώς να αντιγράψετε και / ή να διαγράψετε μεγάλο αριθμό εγγράφων", το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να μεταφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία των δήθεν κλεμμένα αρχεία. Η AMD υποστηρίζει τα τέσσερα ήταν κατά παράβαση των συμβάσεών τους, το εμπόριο μυστικούς νόμους και τους νόμους περί αθέμιτου ανταγωνισμού, και παραβίασε την Απάτης Υπολογιστών και Πράξη Κατάχρηση. Ένας εκπρόσωπος της AMD είπε ZDNet σε μια δήλωση ότι η εταιρεία «θα λαμβάνει πάντοτε μέτρα για την προστασία επιθετικά εμπιστευτικές, ιδιοκτησιακές και εμπορικών μυστικών πληροφοριών του." Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια παντως συγνωμη δηλαδη ,οποιος νομιζει μεχρι σημερα οτι η 7970 ,μιλαω για την κανονικη οχι την GE ,παιζει πιο πανω απο την 680 σε default ρολογια ε δεν εχει νοημα να μιλαμε σοβαρα ...Θα μου πεις εδω ο αλλος συγκρινει με την 7950 ...Μου αρεσει που λεμε ολοι απο κατι χωρις ομως να ξεκιναμε απο τις ιδιες αρχικες παραδοχες σαν βαση .Ο ενας λεει για την 7950 ,ο αλλος για την 7970 ,αλλος για την GE ,αλλος βαζει μεσα το eyefinity και παει λεγοντας .Διαβαζετε και λιγο τα benchmarks που βγαινουν ρε παιδια εκτος αν πια δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα και ο καθενας υποστηριζει το μακρυ και το κοντο του . Ενταξει και εγω τωρα αν αγοραζα υπολογιστη κατα πασα πιθανονητα την GE 7970 να επαιρνα, δεν χρειαζονται φανατισμοι σε αυτα ,αλλα μην λεμε οτι ναναι πια γιατι δεν εχει νοημα και χαλαμε και την σοβαροτητα του thread .Η GE την ξεπερασε την 680 παει και τελειωσε τιμια πραγματα ,οπως δειχνουν και οι μετρησεις .Η 680 ομως ειναι πιο πανω απο την default 7970 αλλα και υπερκοστολογημενη επισης(οπως και η GE) ,οπως ομως και με πολυ καλυτερους drivers για μενα η nvidia .Aυτα τα απλα ,διαλεγετε και αγοραζετε . σε καμια περιπτωση δεν ειναι πιο γρηγορη η 7970 ειναι ισοδυναμες και στα bench ξεφευγει η 680 την ghz μην την λαμβανεις υποψιν ο μονος λογος υπαρξεις ειναι τα τεστ να φαινεται πιο δυνατη απο την στοκ 680 ( δεν κυκλοφορουν και πολλες στοκ 680 στην αγορα πχ..http://www.skroutz.gr/s/1870809/Gigabyte-GeForce-GTX-680-OC.html) ασε που οταν βλεπεις να περναει η 680 στοκ την ghz εκει μιλαμε για χαος μεταξυ τους εχεις ακουσει πως κανει η reference ghz? ξεπερναει και τις παλιες δυπιρινες σε φασαρια το ιδιο μπορουσε να κανει και η nvidia με την 680 αλλα δεν εχει νοημα οποιος καταλαβε καταλαβε για τους αλλους υπαρχει η ghz far cry 3 http://www.techspot.com/review/615-far-cry-3-performance/page5.html http://www.guru3d.com/articles_pages/far_cry_3_graphics_performance_review_benchmark,6.html οσο για την 7950 http://techreport.com/review/23981/radeon-hd-7950-vs-geforce-gtx-660-ti-revisited/11 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2013 από saiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 680 είναι μια πατάτα ολικής μπροστά στην 7970... Οχι για τις καθαρές επιδόσεις της στα παιχνίδια, αλλά γιατί ενώ η Nvidia μας είχε πεθάνει τόσο καιρό με τις φαμφάρες της περί CP-GPU , CUDA και ΣΚΟΥΝΤΑ κ.λ.π. αναγκάστηκε να αφαιρέσει όλο αυτό το μέρος από την 680 για να καταφέρει παρόμοιο performance / watt με την 7000 και χωρίς να την περάσει σε επιδόσεις στα games ... Ταυτόχρονα η 7900 σειρά ήρθε με το καλύτερο και ποιο ολοκληρωμένο chip της AMD μέχρι στιγμής σε CP-GPU κομμάτι που σκοτώνει κάθε Nvidia ... Αυτό είναι το αστείο της υπόθεσης ! Η κατευθυνόμενη λογική κάποιων δεν έχει προηγούμενο ..... Αν βάλετε μέσα και τα προηγούμενα περί κλοπής 100.000 εμπιστευτικών αρχείων της AMD ίσως να βγάλετε και συμπέρασμα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 να σου πω ενα λογο για τα αρχεια σου μια ζωη συνωμοσιες βλεπει η κοκκινη αλλα δεν πηθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Παιδια παντως συγνωμη δηλαδη ,οποιος νομιζει μεχρι σημερα οτι η 7970 ,μιλαω για την κανονικη οχι την GE ,παιζει πιο πανω απο την 680 σε default ρολογια ε δεν εχει νοημα να μιλαμε σοβαρα ...Θα μου πεις εδω ο αλλος συγκρινει με την 7950 ...Μου αρεσει που λεμε ολοι απο κατι χωρις ομως να ξεκιναμε απο τις ιδιες αρχικες παραδοχες σαν βαση .Ο ενας λεει για την 7950 ,ο αλλος για την 7970 ,αλλος για την GE ,αλλος βαζει μεσα το eyefinity και παει λεγοντας .Διαβαζετε και λιγο τα benchmarks που βγαινουν ρε παιδια εκτος αν πια δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα και ο καθενας υποστηριζει το μακρυ και το κοντο του . Ενταξει και εγω τωρα αν αγοραζα υπολογιστη κατα πασα πιθανονητα την GE 7970 να επαιρνα, δεν χρειαζονται φανατισμοι σε αυτα ,αλλα μην λεμε οτι ναναι πια γιατι δεν εχει νοημα και χαλαμε και την σοβαροτητα του thread .Η GE την ξεπερασε την 680 παει και τελειωσε τιμια πραγματα ,οπως δειχνουν και οι μετρησεις .Η 680 ομως ειναι πιο πανω απο την default 7970 αλλα και υπερκοστολογημενη επισης(οπως και η GE) ,οπως ομως και με πολυ καλυτερους drivers για μενα η nvidia .Aυτα τα απλα ,διαλεγετε και αγοραζετε . Λοιπόν επειδή έχετε πάρει θάρρος: έχεις 680 έχω 7950 Θες να τρέξουμε μερικά benches; Δεν πειράζει άσε να είμαι εγώ με το κουτσό άλογο των 250 ευρώ... Ορίστε διάλεξε 2-3 από αυτά και μετά θα διαλέξω εγώ, τρέχουμε όλες τις επιλογές και βλέπουμε. Heaven 3dmark (performance + extreme) dirt 3 sleeping dogs AVP (standalone) Metro 2033 Hitman Absolution Sniper Elite (Stand Alone) crysis 2 Αυτό δεν είναι μόνο για σένα, είναι για οποιονδήποτε μέλος του insomnia, ανοιχτή πρόκληση. Προσοχή θέλω σκορ μόνο από δικά σας μηχανήματα (όχι από κάποιον με άζωτο ) και να φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα του Υπολογιστή στα screenshot Φυσικά οποιοσδήποτε αγαπητός πελάτης με 670/660ti είναι ευπρόσδεκτος! Οποιος συνεχίσει να γράφει χωρίς να ποστάρει θα πρέπει να ντρέπεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα