Προς το περιεχόμενο

Windows bootable από USB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω να βάλω στο netbook μου windows xp αλλά δεν έχει υποδοχή cd/dvd. Έχω το cd των Windows αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να το εγκαταστήσω μέσω ενός USB stick 8GB που έχω. Δοκίμασα μερικά πράματα από το internet αλλά όλα ήτανε αποτυχίες.

Αν ξέρετε ή ακόμα καλύτερα έχετε δοκιμάσει/πετύχει κάτι τέτοιο να μου αφήσετε ένα σχόλιο :-)

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει γιατί όταν μπουράρω από το flashάκι μου βγάζει ένα κάρο επιλογές...

Και όταν πάω να κάνω το πρώτο βήμα(1st, textmode setup κτλ κτλ) πάει να μου διαμορφώσει το flashάκι μου και όχι τον κανονικό δίσκο :-S

Δημοσ.
[...]Και όταν πάω να κάνω το πρώτο βήμα(1st, textmode setup κτλ κτλ) πάει να μου διαμορφώσει το flashάκι μου και όχι τον κανονικό δίσκο :-S

Στον βλέπει τον δίσκο στην καρτέλα επιλογής; Δεν το νομίζω, ιδίως αν ο δίσκος είναι sata. Είναι γνωστό το πρόβλημα των xp με τους δίσκους σε laptop/netbook.

Πρέπει ή να ενσωματώσεις τους drivers στο usb ή να αλλάξεις την αναγνώριση του controler από achi σε ide μέσα από το bios.

Δημοσ.

Μάλλον θα αλλάξω την αναγνώριση του controler σε IDE, μου πέφτει ποιο εύκολο. Φοβάμαι βέβαια μην γίνει τίποτα άλλο περίεργο σε αυτήν την αλλαγή αλλά θα δούμε :-)

Δημοσ.

Δεν θα γίνει τίποτα περίεργο, απλά ο δίσκος θα αναγνωρίζεται σαν ide.

Δεν μπορείς όμως να το αλλάξεις μετά σε achi γιατί δεν θα μπουτάρει καθόλου και θα πρέπει να ξανακάνεις format.

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε μόλις το άλλαξα σε IDE δεν μπόρεσε να μπουτάρει. άρχισα το format και είναι στο στάδιο της διαμόρφωσης. Για να δούμε καλά πάει μου φαίνεται. :-)

Δημοσ.

Δεν θα γίνει τίποτα περίεργο, απλά ο δίσκος θα αναγνωρίζεται σαν ide.

Δεν μπορείς όμως να το αλλάξεις μετά σε achi γιατί δεν θα μπουτάρει καθόλου και θα πρέπει να ξανακάνεις format.

Τελικά δούλεψε φίλε micos000. Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...