SpirosLouis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας, Θέλω να βάλω στο netbook μου windows xp αλλά δεν έχει υποδοχή cd/dvd. Έχω το cd των Windows αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να το εγκαταστήσω μέσω ενός USB stick 8GB που έχω. Δοκίμασα μερικά πράματα από το internet αλλά όλα ήτανε αποτυχίες. Αν ξέρετε ή ακόμα καλύτερα έχετε δοκιμάσει/πετύχει κάτι τέτοιο να μου αφήσετε ένα σχόλιο Ευχαριστώ πολύ.
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αυτό το είδες; http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/windows/windows-xp-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-usb-r75
SpirosLouis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχω καταλάβει γιατί όταν μπουράρω από το flashάκι μου βγάζει ένα κάρο επιλογές... Και όταν πάω να κάνω το πρώτο βήμα(1st, textmode setup κτλ κτλ) πάει να μου διαμορφώσει το flashάκι μου και όχι τον κανονικό δίσκο :-S
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 [...]Και όταν πάω να κάνω το πρώτο βήμα(1st, textmode setup κτλ κτλ) πάει να μου διαμορφώσει το flashάκι μου και όχι τον κανονικό δίσκο :-S Στον βλέπει τον δίσκο στην καρτέλα επιλογής; Δεν το νομίζω, ιδίως αν ο δίσκος είναι sata. Είναι γνωστό το πρόβλημα των xp με τους δίσκους σε laptop/netbook. Πρέπει ή να ενσωματώσεις τους drivers στο usb ή να αλλάξεις την αναγνώριση του controler από achi σε ide μέσα από το bios.
SpirosLouis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον θα αλλάξω την αναγνώριση του controler σε IDE, μου πέφτει ποιο εύκολο. Φοβάμαι βέβαια μην γίνει τίποτα άλλο περίεργο σε αυτήν την αλλαγή αλλά θα δούμε
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν θα γίνει τίποτα περίεργο, απλά ο δίσκος θα αναγνωρίζεται σαν ide. Δεν μπορείς όμως να το αλλάξεις μετά σε achi γιατί δεν θα μπουτάρει καθόλου και θα πρέπει να ξανακάνεις format.
SpirosLouis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εδώ που τα λέμε μόλις το άλλαξα σε IDE δεν μπόρεσε να μπουτάρει. άρχισα το format και είναι στο στάδιο της διαμόρφωσης. Για να δούμε καλά πάει μου φαίνεται.
SpirosLouis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν θα γίνει τίποτα περίεργο, απλά ο δίσκος θα αναγνωρίζεται σαν ide. Δεν μπορείς όμως να το αλλάξεις μετά σε achi γιατί δεν θα μπουτάρει καθόλου και θα πρέπει να ξανακάνεις format. Τελικά δούλεψε φίλε micos000. Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα