ExaByte Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Για μένα δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας εκτός αν και οι 2 αποθούνται (εμφανησιακά) από τον άλλο. Σε οποιαδίποτε άλλη περίπτωση απλά υπάρχει διαιωνισμός καταστάσεων, πράγμα το οποίο θεωρώ μίζερο. Παραδείγματα από φίλους/φίλες έχω πολλά που μπήκαν σε αυτό το "τρυπάκι" και μπορώ να πω δε βγήκαν ιδιαίτερα κερδισμένοι. Το καλύτερο για εμένα είναι να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου εξ'αρχής.
VonLoutsos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 πωωωω, παω να δω rocky 1 εως 6 να ξεπλύνω την μουνοδουλεία απο πανω μου. Κ γω ημουν φιλος με την πρωην μου, αλλα εσμπροχνα κι ολας. Δεν στα πριζει+την πηδας=WIN. Εγω εσμπροχνα και κατι αλλοι metrosexual φιλοι της την κυκλοφορουσαν. απ οποια μερια και να το δεις κερδισμενος. Μετροσέξουαλ φίλοι που τις βγάζουν βόλτα aka βοσκοί ή κάνω λάθος?? Και που να σε πιάσει ο γκόμενος και να σου αρχίσει να σου λέει: "Πω ρε φίλε η τύπισα είναι απίστευτη κάνει κάτι κόλπα στο κρεβάτι, μέχρι και το κωφηνάτο βιδαριστό με κόντρα παξιμάδι..." εκεί να σε δω να αρχίσεις να βράζεις...άρχισε να κάνεις πράγματα να γεμίζεις το χρόνο σου ( από πιώματα μέχρι συλλογή γραμματοσήμων ) και παράτα την αφού ούτε για κανά απλό σεξάκι δεν έχεις πιθανότητες πλέον...
santana99 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Για μένα δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας εκτός αν και οι 2 αποθούνται (εμφανησιακά) από τον άλλο. Σε οποιαδίποτε άλλη περίπτωση απλά υπάρχει διαιωνισμός καταστάσεων, πράγμα το οποίο θεωρώ μίζερο. Παραδείγματα από φίλους/φίλες έχω πολλά που μπήκαν σε αυτό το "τρυπάκι" και μπορώ να πω δε βγήκαν ιδιαίτερα κερδισμένοι. Το καλύτερο για εμένα είναι να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου εξ'αρχής. συμφωνώ αλλά γιατί να κόψεις να κάνεις παρέα αν ταιριάζετε (σαν φίλοι); επίσης αν ξεκαθαρίσεις στην αρχή τις φιλικές σου προθέσεις δεν σημαίνει πως αργότερα δεν θα αλλάξεις γνώμη... είναι πολύ δύσκολο αλλά τι να κάνεις;
leftxand Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Πρεπει να βρεις μια γκομενα να τσιλιμπουρδιζεις εστω και ας μην εισαι ερωτευμενος μαζι της αυτο εχει 2 θετικα 1.Ξεχνιεσαι και ριχνεις και τσαμπα πηδουλους 2.Μπορει να ζηλεψει η φιλη σου και να θελει να στε ξανα μαζι (γενικα θα ξυπνησει ο εγωισμος της πιστευω) Αλλιως ουισκυ, wow, και υπομονη και κρατα την σαν φιλη μονο επειδη την θες πολυ αν και να μην την εβλεπες για ενα διαστημα 1-3 μηνων καλο θα τα αυτα
The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Αν την ενοχλούσε όχι μόνο θα μου το είχε πει αλλά θα είχε σταματήσει και να μου λέει γεια. Αυτή γιατί να την ενοχλεί; Νέο γκόμενο έχει... κράτησε και τον παλιό για φιλαράκι και για backup
NickTG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Αυτή γιατί να την ενοχλεί; Νέο γκόμενο έχει... κράτησε και τον παλιό για φιλαράκι και για backup Τι να πεις... Γυναίκες... WOW παιδιά δεν προλαβαίνω. Έχω και δουλειά. Πρεπει να βρεις μια γκομενα να τσιλιμπουρδιζεις Αυτό είναι στα άμεσα σχέδια. Άλλο η αγάπη και άλλο οι βιολογικές ανάγκες.
elizabet Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Επειδη δεν τα διαβασα ολα,αλλα κυριως την ιστορια σου.Ποια ειναι η ηλικια του αγοριου?Και απορια,υπηρχε ολοκληρωμενη σχεση?Ο χρονος θα σου φερει ολες τις απαντησεις που ψαχνεις πιστευω. Επισης ειμαι της αποψης πως ο καθε ενας πρεπει να παιρνει τον χρονο του και τον χωρο του.Οχι να διαλυθει η φιλια σας,αλλα να παρεις ισως κ εσυ μια αποσταση απο ολο το θεμα,κ σε εκεινη να δωσεις καποια.Το να γινει κατι τετοιο,πολλες φορες μας κανει να συνειδητοποιησουμε παρα πολλα,κ για τους 2 αναφερομενη.(Προς θεου,δεν λεω να εξαφανιστεις κ να χαθει κ η κοπελα.)Το κοριτσι της ιστοριας,μπορει να εκανε αυτην την επιλογη για χιλιους δυο λογους,για να ζησει και αλλα,επειδη μπηκε η συνηθεια,επειδη θεωρει οτι παντα θα εισαι εκει κ θα την περιμενεις,επειδη πια δεν νιωθει ερωτευμενη,επειδη μπορει να μην ηταν οι καταστασεις στην σχεση οπως ηθελε,χιλιους λογους μπορει να φερει καποιος στο μυαλο.Δωσε χωρο και στου δυο σας.Σε δευτερη φαση,θελω να σχολιασω αυτα που νιωθεις εσυ.Ειμαι σιγουρη,πως κανενας απο εμας ισως να μην εχει νιωσει τα πραγματα ετσι οπως εσυ τα νιωθεις,τα βιωνεις,τα βλεπεις.Σκεψου ομως,εκτος απο τα εντονα συναισθηματα,μηπως ειναι και κατι αλλο που εχει σχεση αποκλειστικα με εσενα κ τον εαυτο σου?Φαση ειναι,που ολοι την περασαμε καποτε,βεβαια.Μηπως να ψαξεις μεσα σου τι μπορεις να κανεις για την δικη σου ισορροπια?Το οτι το σκεφτεσε ετσι,σημαινει πως το επεξεργαζεσαι,δηλ δεν λες,ο ερωτας με ερωτα περναει,ή αντε απο εκει,που σημαινει οτι αυτο ειναι καλο.Απλα σκεψου λιγο κ το θεμα της εξαρτησης,της συνηθειας,που ολοι βιωνουμε στις σχεσεις κ το γιατι. Οπως και να χει,σε αυτη τη ζωη παντα παιρνεις τις απαντησεις σου με τον χρονο,κ αν δωσεις χωρο ισως η απαντηση ερθει σε εσενα απο μονη της.Υ,Γ.Γιατι δεν κανεις αλλα πραγματα που μπορει να σε ευχαριστουν επισης?Κοιτα λιγο εσενα,δεν κανει κακο.
johan0497 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Με αφορμή την από πάνω απάντηση θα πω το εξής που πιστεύω : Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Κανείς δεν τον καταλαβαίνει την στιγμή που βιώνει μια κατάσταση και όσο υπάρχει αυτή. Όταν φτάσει στο τέλος της, λίγο μετά, θα δεις τι αποκόμισες, ποιος ήταν ο λόγος, τι πήρες και τι έδωσες. Πάντα μόνο κερδισμένος βγαίνεις. Εμπειρίες...
NickTG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Επειδη δεν τα διαβασα ολα,αλλα κυριως την ιστορια σου.Ποια ειναι η ηλικια του αγοριου?Και απορια,υπηρχε ολοκληρωμενη σχεση? Πλέον 24. Ναι.
g_alkis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Από τα 7 σου ασχολείσαι με την ίδια γκόμενα. Παθέτικ.
bgeorgalas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Πιο γενικά τώρα το θέμα το ξεκίνησα και για να πούμε πως ξεπέρασε ο καθένας ένα χωρισμό. νομίζω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή....ο καθενάς αντιδρά διαφορετικά ανάλογα με τον χαρακτήρα του και τις ανάγκες του, για εμένα μετά από 7 χρόνια σχέσης πήγε έτσι: 1. κατάθλιψη (η φάση που λες ότι δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις, που αισθάνεσαι χαμένος κτλ κτλ) που μου κράτησε κοντά 2μηνο.... 2. κλείσιμο στον εαυτό μου (αναθεώρηση προτεραιοτήτων, "θέλω", ποιος είμαι και που παώ, σχέδια για το τι κάνουμε μετά, κτλ) γιατί κακά τα ψέμματα μετά από 7 χρόνια συγκατοικηση όπως και να το κάνουμε έχεις αλλάξει και εσύ λίγο και πρέπει να ξαναβρείς τις ισσοροπίες σου....εκεί έμεινα για κάνα χρόνο 3. ξεκίνησα να λέω ότι είμαι καλά και σταμάτησα να αντιμετωπίζω οποία με πλησίαζε με το υφάκι "....και εσύ για να με πληγώσεις ήρθες..." μόλις φέτος τον σεπτέμβρη αυτά.... αλλά πάλι εγώ λειτουργώ έτσι εσύ δεν ξέρω.... εννοείται ότι οι επαφές κόπηκαν μαχαίρι να σου ευχηθώ καλή δύναμη!
Dimitris362 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 σταμάτησα να αντιμετωπίζω οποία με πλησίαζε με το υφάκι "....και εσύ για να με πληγώσεις ήρθες..." μόλις φέτος τον σεπτέμβρη Ενας πραγματικος αντρας θα εβγαζε το κομπλεξ που του αφησε η προηγούμενη σ' αυτες.... τς τς τς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα