Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή θες να μας πεις ότι φαντάζεσαι να τη μπηδάει ο άλλος και είσαι κομπλέ; Δεν σου έρχονται στο μυαλό εικόνες που να συνδυάζουν λάμες, κάλυκες, σιδερογροθιές, λαιμούς, κεφάλια, κλπ;

:devil:

Τι να σου πω παιδάκι μου.

Mα τι λες τωρα, ειναι φιλοι ,εχουν ξεπερασει αυτα τα καθιερωμενα, αυτα ειναι για τους κοινους αστους ... :devil: :P

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γι'αυτό προτιμώ να τελειώνω τις σχέσεις μου με κρότο!

έτσι μες τα νεύρα σε πιάνουν λιγότερο τα ψυχαναγκαστικά σου, πίνεις και 2-3 μπουκάλια Stoli, της ρίχνεις και ένα ολόκληρο ευαγγέλιο, βρίσκεις και μια γκόμενα ντεπόν και πας για άλλα ;)

φιλίες και μαλακίες με άτομο που έχωνες...

και η νυν (2.5 χρόνια) μου λέει άμα χωρίσουμε δεν θέλω λέει να χαθούμε... καλά καλά της απαντάω :P

friendsmm.jpg

Δημοσ.

Αν την ενοχλούσε όχι μόνο θα μου το είχε πει αλλά θα είχε σταματήσει και να μου λέει γεια.

Μπορεί ακόμα να τη θέλω για κάτι παραπάνω αλλά κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό. Είναι κρίμα εκτός από την κοπέλα μου να χάσω και μια καλή μου φίλη.

Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.

Ποια φιλη σου ρε μαν...μη μπερδευετε την βουρτσα με την...φουτσα! B)

Δημοσ.

Εμένα πάντως η πρώην μου, μου έφτιαξε κάτι που ήθελα για την κοπελιά με την οποία παίζω τώρα....

Έρχεται σπίτι μου, κοιμόμαστε μαζί (no σμπρωξιμο), μιλάμε, βγαίνουμε, κάνουμε, ράνουμε....

Μέχρι και την τωρινή της σχέση έχω γνωρίσει (αυτός δεν ξέρει βέβαια ότι είμαι πρώην) και πρόβλημα κανένα.

Απλά ως φίλοι το διασκεδάζουμε πολύ περισσότερο απ'όταν ήμασταν ζευγάρι.

Τρώω κραξιμο βέβαια, από την παρέα μου αλλά από τη στιγμή που εγώ δεν την βλέπω ως γκόμενα πια και περνάω άψογα μαζί της δεν βλέπω κάποιον λόγω να το χαλάσω. Θα μπορούσα κάλλιστα να την χαρακτηρίσω ως την καλύτερη μου φίλη αυτή τη στιγμή!!!

android.png

Δημοσ.

Η τεστοστερόνη σου και η αξιοπρέπειά σου γενικότερα έχει πληγεί σε 5 σημεία/θανάσιμα αμαρτήματα στα οποία το θηλυκό σου έχει επιβληθεί και εσύ δεν το καταλαβαίνεις:

1. Η πρώην σου βρήκε γκόμενο, εσύ όχι ακόμα

2. Κοιμόσαστε μαζί χωρίς σπρώξιμο

3. Βγαίνετε με το γκόμενό της

4. Ο γκόμενός της δεν ξέρει οτι είσαι ο πρώην της

5. Σε κράζουν οι φίλοι σου

Μετανόησε όσο είναι καιρός.

Δημοσ.

Εμένα πάντως η πρώην μου, μου έφτιαξε κάτι που ήθελα για την κοπελιά με την οποία παίζω τώρα....

Έρχεται σπίτι μου, κοιμόμαστε μαζί (no σμπρωξιμο), μιλάμε, βγαίνουμε, κάνουμε, ράνουμε....

Μέχρι και την τωρινή της σχέση έχω γνωρίσει (αυτός δεν ξέρει βέβαια ότι είμαι πρώην) και πρόβλημα κανένα.

Απλά ως φίλοι το διασκεδάζουμε πολύ περισσότερο απ'όταν ήμασταν ζευγάρι.

Τρώω κραξιμο βέβαια, από την παρέα μου αλλά από τη στιγμή που εγώ δεν την βλέπω ως γκόμενα πια και περνάω άψογα μαζί της δεν βλέπω κάποιον λόγω να το χαλάσω. Θα μπορούσα κάλλιστα να την χαρακτηρίσω ως την καλύτερη μου φίλη αυτή τη στιγμή!!!

android.png

Αυτη που ηθελε σωβρακο με τον nemo?

Δημοσ.

Αυτη που ηθελε σωβρακο με τον nemo?

Looool ναι, που το θυμήθηκες :P ?

Φρινταμπα σε θέλω για κουμπάρο μου....η κουμπαριά με τον τόξο με κανε soft αγόρι. Βγαλε έξω το brutal αρσενικό ανατολικής κοπής που κρύβω γιατί εχω γίνει ευρωπαίος metrosexual!!!!!

android.png

Δημοσ.

Looool ναι, που το θυμήθηκες :P ?

Φρινταμπα σε θέλω για κουμπάρο μου....η κουμπαριά με τον τόξο με κανε soft αγόρι. Βγαλε έξω το brutal αρσενικό ανατολικής κοπής που κρύβω γιατί εχω γίνει ευρωπαίος metrosexual!!!!!

android.png

εσύ είσαι ο κουμπάρος του τόξο που έλεγε οτι τον ορέγεται? :mellow:

Δημοσ.

Δεν μ'άρεσε καθόλου ούτε και με συγκίνησε στο ελάχιστο.

Πρώτον κατάλαβα πως εσύ που την έγραψες είσαι το αγόρι και ήθελες να εκφράσεις αυτό που νιώθεις.

Καλά κάνεις και θέλεις αλλά βρες έναν πιο έμμεσο και έξυπνο τρόπο και όχι αυτόν τον σαλιάρικο (κατ' εμέ).

Είναι μέχρι να βρεις την επόμενη και να νιώσεις τα ίδια, μέχρι να βρεις την μεθεπόμενη και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

γι'αυτό προτιμώ να τελειώνω τις σχέσεις μου με κρότο!

έτσι μες τα νεύρα σε πιάνουν λιγότερο τα ψυχαναγκαστικά σου, πίνεις και 2-3 μπουκάλια Stoli, της ρίχνεις και ένα ολόκληρο ευαγγέλιο, βρίσκεις και μια γκόμενα ντεπόν και πας για άλλα ;)

φιλίες και μαλακίες με άτομο που έχωνες...

και η νυν (2.5 χρόνια) μου λέει άμα χωρίσουμε δεν θέλω λέει να χαθούμε... καλά καλά της απαντάω :P

friendsmm.jpg

Πες τα ρε παιδί! Άντε γεμίσαμε μετροσέξουαλς κι αδερφές. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τους φίλους μας τους σεβόμαστε, δεν τους πηδάμε.

Τσιλ, λίγο πουστια προσ τον νυν, εκ μέρους της, μου κάνει να σε παρουσιάζει ως φίλο.

Γίνε άντρας και πες του ότι μπιφτεκωνόσασταν.

Δεν ξέρω τι σου έφτιαξε για την νυν, αλλά οι κούκλες βουντού σε κάποιους πολιτισμούς δεν είναι χαριτωμένα κουκλάκια, αλλά όργανα μαύρης μαγίας, το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα. Ρώτα και την άποψη του ανδρέαςδύο να δεις.

Δημοσ.

Εντάξει ρε συ τι να του πει? Οτι σήμερα είμαι στα κάτω μου και θα πάω στο σπίτι του πρώην μου να μείνω γιατί έχει τον τρόπο του να με κάνει καλά? Ο άλλος θα υποθέσει τα χίλια μύρια και δικαίως δεν θα του αρέσει...από τη στιγμή ωστόσο που δεδομένα δεν τρέχει κάτι μεταξύ μας δεν θεωρώ οτι το μαλακίζει.

Οτι τον εχω γνωρίσει είπα τον δικό της, όχι οτι έχουμε γίνει κ κολλητοί. Ενα γειά σου τι κανεις θα πούμε και that's it.

Αν κ πολύ θα ήθελα αυτό που έφτιαξε να ήταν για την νυν...δυστυχώς δεν είναι. Ήταν απλά για ενα γκομενετό το οποίο γουστάρω εδώ και καιρό. Και κάθε άλλο παρά βουντού ήταν, απλά έδωσε σάρκα κ οστά σε μια ιδέα που είχα στο μυαλό μου

android.png

Δημοσ.

πωωωω, παω να δω rocky 1 εως 6 να ξεπλύνω την μουνοδουλεία απο πανω μου. Κ γω ημουν φιλος με την πρωην μου, αλλα εσμπροχνα κι ολας. Δεν στα πριζει+την πηδας=WIN. Εγω εσμπροχνα και κατι αλλοι metrosexual φιλοι της την κυκλοφορουσαν. απ οποια μερια και να το δεις κερδισμενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...