Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα γνωστή προς το φιλη οχι ακριβως φιλη .... Η φιλια γινεται ερωτας αλλα ο ερωτας δεν γινεται φιλία , ετσι λενε , βεβαια υπαρχουν κ εξαιρεσεις αλλα δεν ξερω αν ειναι απλά σπάνιες ή ανυπαρκτες... :unsure:

[κ γω φιλικα στα λεω οκ , μη νομιζεις οτι το παιζω καποιος κλπ κλπ!! :) ]

Είναι φίλη-φίλη. Ήταν όντως η καλύτερη μου φίλη. Δεν αλλάζει αυτό από τη σχέση που είχαμε.

Ξέρω κι εγώ; Από εσάς τους υπερσυναισθηματικούς καρδουλίνους όλα είναι να τα περιμένει κανείς.

Είπαμε. Έχω και εγώ ένα όριο. :-D

Ετσι οπως το γραψες? ναι.

Μπορεί να το έγραψα κάπως περίεργα. Όπως είπα δεν ξαναδιάβασα την ιστορία οπότε μερικά μπορεί να είναι μπερδεμένα. ;)

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η φιλια γινεται ερωτας αλλα ο ερωτας δεν γινεται φιλία , ετσι λενε

μπα μην το λες, αν έχουν ξεπεραστεί οι διαπροσωπικές προστριβές γίνετε μια χαρά. Και μάλιστα, σε καλές περιπτώσεις ακόμη καλύτερα αφού, καμιά φορά άμα κάτσει, ρίχνουμε και κανα γ@^%σι for old times sake B)

Χωρίς να υπάρχει πλέον κίνδυνος παρεκτροπής στα παλιά μονοπάτια.

Δημοσ.

Δηλαδή θες να μας πεις ότι φαντάζεσαι να τη μπηδάει ο άλλος και είσαι κομπλέ; Δεν σου έρχονται στο μυαλό εικόνες που να συνδυάζουν λάμες, κάλυκες, σιδερογροθιές, λαιμούς, κεφάλια, κλπ;

:devil:

Τι να σου πω παιδάκι μου.

Πάντως, για την ώρα, η λύση είναι μία. :mrgreen:

post-190405-0-46234400-1321489924_thumb.jpg

Δημοσ.

Ειναι στατιστικά αποδεκτό οτι ατομα στην ηλικία μας θα έχουν τουλάχιστον 2-3 σοβαρές μακροχρόνιες σχέσεις (και ενδεχομένως αρκετά τσιλιμπουρδίσματα) πριν καταλήξουν σε μια που λεμε "για γαμο".

Το να βρηκες τον ανθρωπο της ζωης σου στη δευτέρα λυκείου μόνο κρίση μέσης ηλικίας και διαζύγιο στα 45 με 2 παιδιά φέρνει.

Να χαίρεσαι που τελειωσε και θα δεις και τίποτα παραέξω.

Και παντα ισχύει αυτό:

Δημοσ.

συμφωνω με τον παραπανω. Εγω σου προτεινω Teachers( μη ξοδευεσε κι ολας)+Wow(Γενικα να κλεινει το 8ωρο)+και μπουρδελα. μια χαρα θα περασεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...