NickTG Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Nαι ρε συ nick αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου! Δλδ τι , αυτη και τερμα ; απο δω και περα καλογερος ή οτιδηποτε αλλο ?!!? Θα μπορουσαν να ταν πολ υχειροτερα τα πραγματα και αυτο δε μπορεις να το δεις προς το παρόν γιατι εισαι "απο μεσα" , αν ησουν "απ εξω" θα το καταλαβαινες... Εκεινη συνεχισε τη ζωη της στον αισθηματικο τομεα , εσυ για ποσο ακομα θα καθεσαι να χαλιεσαι ;;; Δε διαφωνώ. Τώρα για πόσο ακόμα θα δείξει. Μπορεί και αύριο να τα ξεχάσω όλα. Μέχρι να γίνει όμως....
panosno1com Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Bασικα, απ τη λιγοστη μου εμπειρια σε αυτα τα θεματα ως τωρα, ειναι πως μια μερα ξυπνας και λες τερμα , οκ θα παω παρακατω. Δε ξερω πως να το περιγραψω αλλα καπως ετσι εχω νιωσει εγω ... Απλα οσο πιο συντομα προσπαθησεις για κατι νεο ,τοσο το καλυτερο!
Marria Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ναι, πονάει λίγο. Ειδικά όταν τους συναντάς για πρώτη φορά έξω τυχαία. Καλυτερα θα ναι να ξεκοψεις τελειως απο την κοπελα. Δεν πιστευω στη φιλια μετα απο σχεση αλλα και πιστευω πως δεν θα κανεις ετσι καλο στη κοπελα. Σκεψου πως θα νοιωθει αν πρεπει να βγαινει με τον νυν και τον πρωην μαζι, ή και το για το πως θα νοιωθει ο νυν για τη φιλκη σας σχεση πλεον. Ή και για το πως θα νοιωσει η μελλοντικη σου κοπελα αν κρατησεις επαφες με την πρωην σου.. Νεο παιδι εισαι ακομα, και τα καλυτερα δεν εχουν ερθει ακομα. Απλως την πρωτη μας σχεση την εχουμε μυθοποιησει ολοι μας , λιγο πολυ.
NickTG Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Λυπάμαι αλλά αυτό δε γίνεται. Ο νυν και η επόμενη ας λένε ότι θέλουν. Αν η ίδια είχε πρόβλημα θα μου το είχε πει. Πιο γενικά τώρα το θέμα το ξεκίνησα και για να πούμε πως ξεπέρασε ο καθένας ένα χωρισμό. Ας μην εστιάσουμε μόνο στους ήρωες της ιστορίας μας. Όχι ότι με ενοχλεί απλά κουβέντα να γίνεται. Just keep walking Με κανα μπλε κάτι γίνεται.
Marria Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Λυπάμαι αλλά αυτό δε γίνεται. Ο νυν και η επόμενη ας λένε ότι θέλουν. Αν η ίδια είχε πρόβλημα θα μου το είχε πει. Μπορει και να μη θελει να στο πει, λογω της προιστοριας σας, αλλα αν θες να ξεχασεις και να προχωρησεις μονο ενας τροπος υπαρχει. Με το να κανετε παρεα δεν προχωρας αλλα στριβεις το μαχαιρι πιο πολυ στη πληγη. Φιλικα παντα
NickTG Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αν την ενοχλούσε όχι μόνο θα μου το είχε πει αλλά θα είχε σταματήσει και να μου λέει γεια. Μπορεί ακόμα να τη θέλω για κάτι παραπάνω αλλά κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό. Είναι κρίμα εκτός από την κοπέλα μου να χάσω και μια καλή μου φίλη. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.
xri_ni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως δε κραταω σχεσεις μετα απο χωρισμο.Δε τα μπορω αυτα τα προχωρημενα νυν και πρωην ολοι μαζι μια ωραια παρεα.Αλλα αφου το μπορειτε εσεις no prob !!!!
panosno1com Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Βασικα γνωστή προς το φιλη οχι ακριβως φιλη .... Η φιλια γινεται ερωτας αλλα ο ερωτας δεν γινεται φιλία , ετσι λενε , βεβαια υπαρχουν κ εξαιρεσεις αλλα δεν ξερω αν ειναι απλά σπάνιες ή ανυπαρκτες... [κ γω φιλικα στα λεω οκ , μη νομιζεις οτι το παιζω καποιος κλπ κλπ!! ]
panos2171 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το θεμα στο συγκεκριμενο ζητημα ειναι οτι ουτε απλα ηταν μια μακροχρονια σχεση, ουτε ηταν απλα η πρωτη σχεση για να πεις πως πας παρακατω.Ηταν μια χρονια φιλια με πολλες ωρες να τις περναν μαζι, απο κεινο το σταδιο και μετα πας απο την απλη αγαπη στην αδυναμια, κατι το τελειως διαφορετικο το οποιο ειναι ακομα χειροτερο αν συνδυαστει με να τον/την ερωτευτεις.
freedubus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Η σχέση έμεινε στην εφηβεία. Ρε, η κρέμα μπήκε στο γαλακτομπούρεκο γιά δε μπήκε;
NickTG Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ρε, η κρέμα μπήκε στο γαλακτομπούρεκο γιά δε μπήκε; Λες 6.5 χρόνια να κοιταζόμαστε μόνο.
freedubus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ξέρω κι εγώ; Από εσάς τους υπερσυναισθηματικούς καρδουλίνους όλα είναι να τα περιμένει κανείς.
Marria Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως δε κραταω σχεσεις μετα απο χωρισμο.Δε τα μπορω αυτα τα προχωρημενα νυν και πρωην ολοι μαζι μια ωραια παρεα.Αλλα αφου το μπορειτε εσεις no prob !!!! και εγω το ιδιο κανω, για αυτο στεναχωριεμαι πιο πολυ οταν χωριζω, γιατι χανω και εναν φιλο , αλλα αυτη ειναι η ζωη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα