Xvipes Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 τα xp γιατί να φταίνε αφού το πρόγραμμα μια χαρά σου δουλεύει.από εκεί και πέρα το λειτουργικό δε μπορεί να ευθύνεται για κάτι άλλο. Εγώ δε μπορώ να βρω κάτι άλλο σαν λύση.Ας ελπίσουμε κάποιος άλλος να έχει περισσότερη εμπειρία από εμένα σε αυτά τα θέματα μιας και εγώ λίγα πράγματα γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofaki80 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 γιατι ακομη κ οταν ανοιγω το srt στο Notepad παλι κινεζικα τα βγαζει..ξερω εγω..λεω μηπως φταινε..σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια οπως κ να εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ε κάτσε αυτό δεν το είπες.εγώ υπέθεσα ότι στα xp στα βγάζει μια χαρά αλλά στο home cinema στα βγάζει χάλια. Θα πας στον πίνακα ελέγχου και στο regional settings( στα ελληνικά δε θυμάμαι πως λέγεται,είναι το εικονίδιο με μια υδρόγειο)και στην 3η καρτέλα λογικά θα βρεις κάπου μια ρύθμιση που θα λέει Language for non-Unicode programs(κάνε αντίστοιχη μετάφραση για να το δεις αν έχεις ελληνικά xp) Εκεί θα διαλέξεις ελληνικά.θα πατήσεις οκ θα κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου και μετά θα κάνεις τα ίδια βήματα και πες μου αν άλλαξε τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofaki80 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 τελικα μαλλον αυτο ηταν το θεμα (regional settings δλδ), γαιτι τωρα τους παιζει μια χαρα και μαλιστα χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιησω το προγραμμα μου τα μετατρεπει σε ενα αρχειο..σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Χρειάστηκε βέβαια 10 ποστς αλλά οκ τα καταφέραμε.χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα