geioannou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 στην προσπαθεια να συνδεσω μια βιντεοκαμερα με FIREWIRE σε υπολογιστη με win7, υπαρχει αποτυχία. το περιεργο ειναι οτι κατα την συνδεση, στην οθονη της καμερας φαινετε ΟΚ το οτι υπαρχει η συνδεση, αλλα δεν την βλεπουν τα windows. την καρτα FIREWIRE την εχουν δει κανονικα τα windows καθος επισης οτι εχω δοκιμασει ολες την εισοδους της καρτας. εχει κανεις καποια ιδεα για το προβλημα ?
iodna2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 τι καμερα εχεις;mini-dv -παλαιότερης τεχνολογιας με κασετα μήπως?
geioannou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 τι καμερα εχεις;mini-dv -παλαιότερης τεχνολογιας με κασετα μήπως? mini-dv ειναι η καμερα, δεν ειναι παλια. παντος εχω ακουσει οτι γενικοτερα με την συνδεση firewire υπαρχει ενα "θεμα". ειναι κατι που αντιμετωπίζω εγω η συνηθίζετε το να υπαρχει προβλημα ? επισης να πω οτι το μηχανημα ειναι με 2 εβδομαδων λειτουργικο, που σημαίνει το σκουπιδια κλπ δεν παιζουν...
iodna2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ειχα κ εγω ενα τετοιο ακριβώς πρόβλημα πριν αρκετο όμως καιρο κ δεν θυμαμαι λεπτομερειες να σου πω βημα-βημα. (παντως δεν ειναι θεμα ουτε καμερας αλλα ουτε win 7-ειναι θεμα software που θα χρησιμοποιηθει για video-import.) Δοκιμασες να κανεις import video απο το windows live movie maker?(α κ πρεπει να ρυθμισεις το διακοπτη της καμερας στο "play" mode οταν την συνδεσεις στο pc.
geioannou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ειχα κ εγω ενα τετοιο ακριβώς πρόβλημα πριν αρκετο όμως καιρο κ δεν θυμαμαι λεπτομερειες να σου πω βημα-βημα. (παντως δεν ειναι θεμα ουτε καμερας αλλα ουτε win 7-ειναι θεμα software που θα χρησιμοποιηθει για video-import.) Δοκιμασες να κανεις import video απο το windows live movie maker?(α κ πρεπει να ρυθμισεις το διακοπτη της καμερας στο "play" mode οταν την συνδεσεις στο pc. δοκιμασα το windows live movie maker αλλα τιποτε. μαλιστα χρειάστηκε να το κατεβασω κιολας μιας και δεν ειναι εγκατεστημένο μεσα στα win 7. δοκιμασα και το "play" mode. μαλιστα εαν δεν ειναι στο play mode δεν βλεπει η καμερα οτι εχει συνδεθει με κατι... τι να πω μυστήρια πραγματα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα