Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Έχω ένα λάπτοπ του οποίου έτσι ξαφνικά έσβησε η οθόνη (μαύρισε) και φαινόταν μόνο ο δείκτης του ποντικιού. Εκείνη την ώρα που έγινε αυτό δυστυχώς δεν είμουν εκεί για να δω τι ακριβώς έγινε. Ειμουν στο μπάνιο και όταν γύρισα έβλεπα μόνο τον δείκτη του ποντικιού. Τον έκλεισα και τον άνοιξα ξανά αλλά δεν έμπαινε στην επιφάνεια εργασίας μου. Αφού κάνει την εκκίνηση των windows μου δείχνει την μαύρη οθόνη και φαίνεται μόνο ο δείκτης του ποντικιού. Δοκίμασα με recovery disk αλλά δεν διόρθωνε τπτ, έκανα επαναφορά συστήματος πάλι τπτ. Έχω windows 7. Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?

Κανένας ρε παιδιά???

Δημοσ.

Έκανες επαναφορά συστήματος(δλδ έγινε φορμάτ και περάστηκαν όλα τα αρχεία από την αρχή) και δεν διορθώθηκε?

Αν ισχύει αυτό τότε πας σε hardware πρόβλημα και από εκεί μπορεί να παίζουν πολλά.

Για αρχή δοκίμασε να κάνεις ένα load bios defaults.

Κάνε ένα scan disk με κάποιο live linux cd ή από το recovery console των windows 7.

Όταν πατάς ctrl+alt+del σου ανοίγει ο task manager?Αν ναι δοκίμασε να κάνεις New Task και να γράψεις explorer.exe και να δεις αν θα σου βγάλει επιφάνεια εργασίας.

Επίσης δοκίμασε να μπεις σε safe mode να δεις αν εκεί μπαίνει(Πατάς το F8 επαναλαμβανόμενα την ώρα που ξεκινάει ο υπολογιστής και διαλέγεις στο μενού που θα σου βγάλει την επιλογή για Ασφαλή λειτουργία)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν έκανα με repair disk, startup repair και επαναφορά συστήματος, αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.

Προσπάθησα με safe mode κάνει το ίδιο ακριβώς. ( Πριν μπω στα windows έχω κωδικό εκεί πριν μου φορτώσει το screen με το password απλά μένει μαύρη η οθόνη και φαίνεται μόνο ο δείκτης του ποντικιού).

Φορμάτ δεν έκανα γιατί έχω κάποια αρχεία που δεν θέλω να τα χάσω και είναι ανάγκη να μπω στην επιφάνεια εργασίας μου.

Με το ctrl+alt+del δεν κάνει τπτ.

Θα έλεγα πως η κάρτα γραφικών δεν μπορεί να ανοίξει τα aero των windows 7 και δεν μου ανοίγει την επιφάνεια εργασίας αλλά έχω το password ποιο πριν το οποίο δεν εχει aero theme. Μιλάω για Laptop όχι για desktop.

Δημοσ.

Δεν boot-αρεις με livecd ;

Αν και το format δεν το γλυτωνεις... Ιο ισως αρπαξες...Ετσι φαινεται! ! !

Ισως εφαγε κανενα κολλημα με κανεναν update...

Ισως ειναι και τα ''γραφικα'' του οπως ειπες...

Δημοσ.

Δηλαδη μπενεις στα windows κανονικα αλλα δεν εχεις καθολου εικονα? κατι με θυμιζει αυτο αλλα .....

Δωσε και αλλα στοιχεια τι εκανες τελευταια αν θυμασε.

Δημοσ.

Στο facebook το είχα. Συγκεκριμένα στα dod games. Μετά σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο και όταν γύρισα ήταν μαύρη η οθόνη και φαινόταν μόνο ο δείκτης του ποντικιού.

Λογικά δεν μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας γιατί έχω βάλει να ζητάει password πριν μπω. Μου δείχνει την μαύρη οθόνη αφού δείχνει το σήμα τον windows 7 αυτό με κάτι μπίλιες που γυρίζουν. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που βλέπω μετά μαύρη οθόνη και τον δείκτη του ποντικιού.

Δημοσ.

Απο τι βλεπω αν τα ειχεις κανει ολα για να επαναφερεις το συστημα σου? και δεν γινεται τιποτα. κανε μια τελευταια προσπαθεια ακομη ξανα μπας και γινει κατι.δηλαδη κανε αυτα που σε ειπαν και τα αλλα παιδια. Tonis90 θα ξεκολληση που θα παει.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα. εχω ενα παρομοιο προβλημα..... εχα δυο μερες να ανοιξω τον υπολ. και τον ανοιξα σημερα και εκανε κατι ενημερωσεις, με το που εκανε την επανεκκινηση ενω φορτωνει κανονικα μου εμφανιζει μαι μαυρη οθονη και το μονο που βλεπω εναι το ποντικι. ειτε προσπαθω να συνδεθω σε σειφ μοντ ειτε σε κανονικη λετουργια μονο τη μαυρη οθονη βλεπω. τα ctrl alt del δεν λειτουργουν να ανοιξω τη διαχερηση εργασιων.....

Δημοσ.

ααααα υπαρχει ψώμι εδω μόλις ποσταρα και εγω με ακρίβως το ιδίο πρόβλημα αλλα εμενα το έκανε μετα απο επιδιόρθωση office 2007 εχω δοκιμάσει όσους τρόπους ξέρω αλλα τίποτα

Δημοσ.

Άφησέ το έτσι με την μαύρη οθόνη και τον δείκτη του ποντικιού για καμιά ώρα, και υπάρχει περίπτωση να συνέλθει.

Ενδεχόμενα να είναι πρόβλημα κάποιων updates.

Εναλλακτικά κάνε repair των Windows - δεν θα χάσεις δεδομενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...