pdiamant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Hello, χτες πηγα στο πλαισιο και πηρα το συγκεκριμενο software που αναφερω στο τιτλο. Το θεμα μου ειναι οι επαγγελματικες καρτες. Δε μπορεσα να βρω ακρη με τα office ετσι πηρα αυτο για πιο ευκολο. Το εγκατεστησα, το ανοιξα και τωρα δε μπορω να κανω απολυτως τιποτα. Το προγραμμα αυτο ειναι εντελως ακατανοητο και δεν υπαρχει και βοηθεια στο youtube ή οπουδηποτε αλλου. Μηπως υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει; Ευχαριστω
pdiamant Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το βασικο προβλημα ειναι πως δεν αναγνωριζει ελληνικες γραμματοσειρες(!) δηλαδη οταν δακτυλογραφω ελληνικα μου βγαζει κατι παραξενα συμβολα. Επισης αλλο ενα προβλημα, στην εκτυπωση. Ενω στο preview μου βγαζει κανονικα την Α4 με τις καρτες στη σωστη τους θεση (για οσους εχουν εκτυπωσει επαγγελματικες καρτες) οταν εκτυπωνω βγαινουν ολες κανα εκατοστο πιο ψηλα. Το παραξενο ειναι οτι οταν βαζω στον εκτυπωτη το χαρτι με τις καρτες απο την αναποδη (ετσι ωστε η εκτυπωση να γινει στη πλευρα του χαρτιου που δεν προοριζεται για καρτες) τοτε τις εκτυπωνει ολοσωστα(!!!) Παραξενα πραγματα. Στο Πλαισιο δεν με βοηθησαν και πολυ, μου λενε θα επικοινωνησουν με την decadry και θα με ενημερωσουν για το τι τυμβαινει. Οσο θα τηλεφωνησουν εσας αλλο τοσο θα τηλεφωνησουν και μενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα