Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι η ταπεινή μου 8800 gt άρχισε να τα βρίσκει σκούρα με τα νέα παιχνίδια (και πολύ άντεξε TBH) και επειδή έρχονται και Χριστούγεννα και λέω να μου κάνω ένα δώρο :-D θα ήθελα να μου προτείνετε μία νέα καρτούλα για το σύστημα μου σε μία λογική τιμή (maximum 150€).

Το σύστημα μου είναι το εξής:

CPU: Intel Core 2 Quad Q9300

Mobo: GIGABYTE X48-DQ6

Τροφοδοτικό: Corsair 550W

RAM: 4 gb DDR2

Η οθόνη μου είναι η Samsung Syncmaster 2232 BW με ανάλυση 1680 x 1050

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Υπάρχει περίπτωση να έχουμε θέματα συμβατότητας ή οποιοδήποτε πρόβλημα, μιας και το σύστημα μου βαδίζει πλέον προς τετραετία?

Δημοσ.

και εγω την 8800 εδω και 4 χρονια οπως και εσυ και την Παρασκευη παιρνω καινουργια καρτα. Θα παρω την GTX 560 TI η οποια ειναι μια απο τις καλυτερες αυτη τη στιγμη. Επισης θα σε συμβουλευα να πουλησεις την 8800 στο καταστημα απο το οποιο θα παρεις την καινουργια καρτα για να σου κανουν εκπτωαση στην τιμη. εγω θα τους την πουλησω 30 ευρω και ετσι θα παρω 30 ευρω φθηνοτερα την 560. ΜΗΝ παρεις ATI μονο Nvdia και παρε απο GTX 560 και πανω οπως εγω.

Δημοσ.

και εγω την 8800 εδω και 4 χρονια οπως και εσυ και την Παρασκευη παιρνω καινουργια καρτα. Θα παρω την GTX 560 TI η οποια ειναι μια απο τις καλυτερες αυτη τη στιγμη. Επισης θα σε συμβουλευα να πουλησεις την 8800 στο καταστημα απο το οποιο θα παρεις την καινουργια καρτα για να σου κανουν εκπτωαση στην τιμη. εγω θα τους την πουλησω 30 ευρω και ετσι θα παρω 30 ευρω φθηνοτερα την 560. ΜΗΝ παρεις ATI μονο Nvdia και παρε απο GTX 560 και πανω οπως εγω.

Δεν είναι άσχημη η πρόταση σου, αλλά η καρτούλα κοστίζει 190€ που προτείνεις (η απλή, όχι η Ti) και δεν ξέρω κιόλας αν την σηκώνει το σύστημα μου.

Σε ποιο μαγαζί σου δίνουν 30 ευρώ για την 8800?

Δημοσ.

Επισης να φορας παντα οτι ρουχα φοραει ο οροκουσακι,να τρως το φαι σου οπως το κανει ο οροκουσακι και να εισαι οπως ο οροκουσακι.Ο οροκουσακι ξερει.ATI SUCKS ,NVIDIA ROCKS>>

Δημοσ.

Η 6850 είναι ό,τι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Αν θέλεις ντε και καλά nvidia τότε μπορείς να τσιμπήσεις μία τέτοια. Συστήνουμε την ΑΤΙ επειδή είναι νεότερης γενιάς, με καλύτερη κατανάλωση και κλοκάρει πολύ υψηλά.

Δημοσ.

Η 6850 είναι ό,τι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Αν θέλεις ντε και καλά nvidia τότε μπορείς να τσιμπήσεις μία τέτοια. Συστήνουμε την ΑΤΙ επειδή είναι νεότερης γενιάς, με καλύτερη κατανάλωση και κλοκάρει πολύ υψηλά.

Ο μόνος λόγος που γλυκοκοιτάζω τις Nvidia είναι ο ένας χρόνος παραπάνω εγγύηση που δίνουν, αντί των 2 ετών που δίνει η ATi.

Δεν είμαι κολλημένος με Nvidia, ίσα, ίσα μάλλον προς 6850 θα πάω, απλώς κοιτάζω όλες τις λύσεις που μπορώ να έχω.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...