nikS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας, μου περισεύουν 2gb ram τα οποία δεν τα έχω τοποθετήσει γιατί αν τα βάλω θα χάσω οι μνήμες μου (έχω 2 ίδιες 2Χ2GB) θα σταματήσουν να δουλεύουν σε dual channel mode. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Dual Channel 4gb ή Single Channel 6Gb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 6GB είναι προτιμότερα. Αν μου έλεγες 8GB DC ή 10GB SC θα σου έλεγα να μείνεις με το dual channel, αλλά στην περίπτωση των τεσσάρων, θα δεις διαφορές από τα +2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 κοιτα,αμα δεν κανεις πολλες εργασιες στο pc σου (multitasking,πολλες καρτελες στα browsers) μεινε ετσι, αλλιως βαλτο και το αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Απ' ότι κατάλαβα, καλύτερα τα 6gb έστω και single channel. Με την 1η ευκαιρία θα τα βάλω Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα