argi29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα.. παιδια θα ειθελα να ρωτισω πως να κατεβασω το lol στο netbook μου περιγαρφη=intel atom n270 kai 1 gb ram εχω ενα netbook x11a και θα ειθελα αμα ξερετε που να το κατεβασω και να μην κολαει ευχαριστω!!!!
dimitrisOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 για νόμιμα ή όχι ; για αν θες να το κατεβάσεις παράνομα θα φας Ban !!! edit: αυτό δεν το είδες τι σου λέει ; http://www.insomnia.gr/topic/426751-lol/
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Και να το κατεβάσεις, στο netbook σου δε νομίζω να παίζει.
argi29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το ειχα κατεβασει ρε παιδια αλλα επειδη κολαγε το εβγαλα αμα υπαρχει κανενα program για να μην κολαει ευχαριστω!!!
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ο επεξεργαστής είναι κάτω απ τα minimum requirements, η κάρτα τυπικά δεν ξέρω που είναι αλλά πρακτικά είναι κι αυτή κάτω και η μνήμη είναι οριακή. Θες άλλο laptop/pc.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 νομιμα ρε φιλε ένταξη μύρισα τα νύχια μου αλλά δεν πείρα απάντηση
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Σε netbook; Χλωμό να παίξει σωστά. Δοκίμασες μα κατεβάσεις την ανάλυση στο χαμηλότερο δυνατό, να απενεργοποιήσεις ότι εφέ έχει όπως grass, water, rain κτλ και να αφαιρέσεις τυχόν antialiasing (AA) και anisotropic filters; Τα έχει στα video settings του παιχνιδιού. Δεν το έχω το παιχνίδι αλλά πρέπει να είναι όπως και τα υπόλοιπα (l2, wow κτλ). Δεν νομίζω όμως να καταφέρεις τίποτα σοβαρό, τα netbook ΔΕΝ είναι για παιχνίδια και όσα παίζουν πρέπει να τα κατεβάσεις στο χαμηλότερο επίπεδο. Δεν είναι θέμα από που θα το κατεβάσεις, απ' όπου και να το βρεις θα είναι το ίδιο. Ούτε υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει να μην κολλάει. Αυτό το x11a είναι το κινέζικο Yones/Olevia που έρχεται με Linux; Έβαλες windows; Και εγώ θέλω να παίξω το crysis 2 στο tablet με windows ce αλλά μου κολλάει!!!
Xvipes Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 To link για να το κατεβάσεις http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload (διατίθεται τσάμπα οπότε δεν αντιβαίνει κανόνες του insomnia)
micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Το πρόβλημα του argi μάλλον είναι ότι δεν παίζει καλά στο netbook του όχι ότι δεν μπορεί να το κατεβάσει. Θεωρεί ότι αν το κατεβάσει από αλλού δεν θα κολλάει. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα.
Xvipes Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Ναι αλλά θεώρησα πως καλό είναι να υπάρχει το link για μελλοντικά search από χρήστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα