koularasss Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-LX-RDP02-014.htm εχω αυτο το λαπτοπ και σημερα καθως ειμαι στον firefox μου σβηνει η οθονη ενω ολα τα αλλα ειναι ανοιχτα.μετα απο 5 δευτερα μου βγανει μονο η εναρξη με μαυρο χρωμα αντι για μπλε που το εχω.μετα απο αλλα 5 δευτερα μου ανοιγει η επιφανεια εργασιας αλλα ο firefox μαυρο χρωμα και μετα απο επανεκινηση του firefox ολα μια χαρα σαν να μην συνεβει τιποτα.αυτο εγινε 2η φορα,η 1η ηταν πριν απο 2 εβδομαδες.να το δωσω πισω στο πλαισιο να μου το δουν?αν χρειαστει αλλαγη καποιο εξαρτημα θα χρειαστει να πληρωσω τιποτα?
koularasss Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 θα σου πω αυριο το αποτελεσμα επειδη θα πρεπει να σκαναρει γυρω στα 550 γιγα.
koularasss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 30-40 ηταν η θερμοκρασια και εγγυηση εχω ακομα μεχρι τον ιουλιο
Giorgos09 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δωσε το στο σερβις. Αφου εχει θεμα με τα χρωματα θα ειναι η οθονη η καρτα γραφικων. (λογικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα